9

Анонимен

преди 6 години

Увеличението търтеи за клизми да си го похарчите!!! Нагли мuшku. Не стига, че крадат като бесни ***, ами и от заплати да го докарват. Изпосляци гнусни!!!

8

Вузмутен

преди 6 години

А защо този принцип на определяне на възнагражденията не се приложи във всички сектори? Съотношенията между началници и подчинени на други нива са абсурдни.

7

Анонимен

преди 6 години

До БатманЩе я врътнат на процент от заплатата на министър-председателя, напр. 85% за министър и 90% за вицепремиер ... А заплатата на МП - това вече ще е държавна тайна ;-)

6

реалист

преди 6 години

Абе най добре си кажете , че искате увеличение на заплатите, стига сте увъртли.

5

Анонимен

преди 6 години

Наложително е военните да завземат властта за една година и чистка до дупка!Иначе няма оправия с тези крадци и българопродавци!

4

Анонимен

преди 6 години

Затова всички бизнесмени станаха депутати, политици защото държавата е оинклузив за тях ...а пенсионерите да *** !Когато за 15 години дадат по 10 % на някоя от работещите групи всички тръбят по цяла година колко милиона са дали а за тия не се коментира....НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ КАТО НА НАШИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛАКОМИИ !

3

Анонимен

преди 6 години

ТИЯ НАШИ ПОЛИТИЧЕСКИ АКУЛИ НЯМАТ СПИРКА....ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ВСЕ ПАРИ НЯМА ,НО КАТО СТАНЕ ВЪПРОС ЗА ТЯХ ,ЗА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ ВЕДНАГА НА МИГА СЕ НАМИРАТ ПАРИ !

2

Анонимен

преди 6 години

Раздута администрация все за свои хора...независимо кой е на власт.Наложително е големи съкращения.

1

Батман

преди 6 години

Ами да бяха казали и колко е заплатата на министъра.....