47

Анонимен

преди 6 години

Разликата от това да назначиш братчеда в управата и да се окаже брат ти престъпник е от земята до небето. Аз като обикновен човек трябва ли да съм виновен за това, че моят брат се укаже престъпник?

46

Рубладжийски подлоги

преди 6 години

Понятията "ляво" и "дясно" се използват абсолютно некоректно за условията на българската реалност. Общият знаменател на "Нова Република" и "Да, България" е каузата за справедливост и законност, носител на която е проевропейската демократична българска интелигенция. Вместо да бъде пътеводител и флагман на процесите за реформиране на ретроградното посткомунистическо статукво, умишлено или не, тя е разединена и изолирана от парламентарния политически живот. Интелигентните хора са принудени да живуркат в България в унизително срамното положение, държавата им да бъде представлявана пред Европа и св

45

Анонимен

преди 6 години

Страшно дарение е било 450 лв, смешни сте.

44

Комунист

преди 6 години

Ще карам Лексус купен от брат ми и няма да се интересувам от къде са парите??!! А брата що е правил дарение на БСП? Ей, така. Като Майкъл Чорни на фондацията на Елена Костова. Танкери, не корабчета плуват.

43

Анонимен

преди 6 години

НА ЕДИН СТАДИОН ВСИЧКИТЕ ГИ НАРЕДЕТЕ ЕДНАТА ПОЛОВИНА ДА ГЛЕДА, ДРУГАТА -РАЗСТРЕЛ ! ОТ ДРУГО ТЕЗИ НЕ РАЗБИРАТ .

42

Анонимен

преди 6 години

Тези от ГЕРБ като са толкова принципни , защо имаха депутат който сега го назначиха в централата си за да събира компромати за опозицията -- Антон Тодоров чийто баща е осъден за убийство,а брат му е лежал в затвора за криминални деяния.

41

Бай Ганьо

преди 6 години

Бай Ви *** беше безкрайно прав като Ви каза че всички политици са маскари....!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Къде се дяна статията за бротовчеда на ББ? 404?!

39

ognyanz

преди 6 години

Ако правилно си спомням, същия тоя Тома Биков, който охотно коментира брата на депутат от БСП, но не и зам. министър от правителството, преди да стане гербаджия обещаваше да вкара Бойко в затвора. Сега се е осъзнал.

38

Анонимен

преди 6 години

А какво да направим с най-големия комунист у тая държава Борисов. Тоя вече не си знае милиардите кой в коя офшорка е. Толкова факти вече излязоха. Даже Люксембург беше започнало дело срещу него Доган и Пеевски за пране на пари. И накрая се прекрати незнайно защо. Точно като на Цвъки делото, където имаше даже ефективна присъда и накрая нищо.

37

Анонимен

преди 6 години

ако кан Крум мине през позитано 20 само инвалиди ще останат

36

Анонимен

преди 6 години

ако след всяка голяма кражба бесиш по един комунист до две години ще си ликвидирал мафията физи4ески

35

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЦентАра са,но защо бай муй не се разправи с тях.15 г.е във властта.Беше главен секретар на мвр?Отговора е риторичен.Защото той е един от тях.

34

Анонимен

преди 6 години

До така си е ,но.... не са само комунистите но те са центара и най голямата гангрена и нажежения нож трябва да се ползва най много там

33

А леко Бай

преди 6 години

До АнонименКато търсиш възмездие,карай поред-и комунисти крадци и обикновени крадци.Важна е постъпката,не наименованието.

32

бай х

преди 6 години

брат към брата депутат :-Брат , имаш ли някакви връзки тук за едно наше момче ......

31

asd

преди 6 години

Декларираните пари са само за пред хората, да изглежда по-достоверно, че са малко и незначителни. Реално най-вероятно с много мръсни пари са финансирани много гласове, в замяна на едно депутатско място и разпъване на чадър.

30

така си е ,но....

преди 6 години

До АнонДа бяха само т.н. комунисти крадци,с кеф да ги претрепаш.Но кво праим с другите маскирани антикомунисти,чиито золуми нямат край.Костов не взел и един пирон,моля ти се.А продаде Кремиковци за 1 лв.Дянков сви безнаказано 2 млрд.от здравната каса ,моляти се .Последствия-никакви.Да не говорим чий братчед управлява 20 млрд.заем в офшорки.....

29

Анонимен

преди 6 години

Да вземем едни крадени пари ако ни хванат ще ги върнем

28

Анон

преди 6 години

Както е известно: Не всички крадци са комунисти, но... всички комунисти са крадци.