10

чист ген

преди 6 години

няма грип и спин. всичко е измислица

9

Анонимен

преди 6 години

Предпазването или по-скоро по-лекото изкарване на грип става и с поддръжката на тялото в добра форма. Здравословен начин на живот. Никакво пушене, пиене - много малко, плодове, зеленчуци (пресни по възможност), варива, ядки, малко месо (но не мазно, по-добре риба). Никаква захар, бели брашна, мляко (особено прясно). Пиене на много чай - ройбос, зелен, билкови чайове. Спорт, ежедневно поне по малко. Тялото ви или ще се защити само или ако грипа все пак го хванете, ще е по-леко изкарването.

8

Грип

преди 6 години

Ваксинацията не предпазва от грип. Според мен всеки може да се предпази от грип като не контактува с грипозни хора. Не съм боледувал от грип в последните 15 години, преди това два пъти боледувах след ваксиниране против грип и то много тежко. Грипозните се избягват като не се пътува с обществен транспорт, там стават 90% от заразите. Ако някой колега се разболее, трябва да го убедите да се лекува в къщи, а не да ви заразява всичките. Ако в семейството ви някой се разболее, трябва да се изолирате

7

БАЙ Иван

преди 6 години

Аз се лекувам зимата само с гроздомицин и виномизин ,само вътрешно...Към тези лекарства добявам и трушиомицин и най -вече луканкомизин!

6

МЕд мафия цака

преди 6 години

Срочно да се снимат за да се оцени какви увреждания са им причинени..Купете си кани з а биогеохимично пречистване на вода вкл за супи,кафе,чай и всичко..Мед мафиотите принуждават ВиК да отравя водата с хлор токсични канцерогенни разтвори.Замерени са ЛИКВИДАЦИОННИ Дози течащи от чешмите..До милиони пъти над безвредните.Рак,инсулти,инфаркти ,диабет,левкози, ..Грипо подобни увреждания се правят с остротоксични хлор химични оръжия най лесно.Мият пода с белина и хоп всички деца с грипоподобно

5

един друг

преди 6 години

Преди време се ваксинирах задължително и задължително боледувах по няколко пъти през зимата. Откакто спрях ваксинирането не боледувам - изводът е ясен. Да си се ваксинират тези, които го правят ваксините.

4

Хм

преди 6 години

Наистина много помага ваксината,ама срещу стари щамове.След Нова година,като почнат да идват новите-стой та гледай,ще подсмърчаш наравно с неваксинираните.

3

Анонимен

преди 6 години

Какво е общото между ваксината против грип и кварталната врачка? Еднакво ефикасни са.

2

Анонимен

преди 6 години

Мен ме лекува доктор Радева и ми е казала вода да не пия

1

Анонимен

преди 6 години

Пеефски ваксиниран ли е против свински грип? За един преател питам