32

ббб

преди 6 години

До АОпределено си много зле

31

А

преди 6 години

Сърбия е много ама много След България - това е един много *** народ, и хайде да не се сравняваме с тези чалгаджии - разбира се че нашите пътища са стократно по-хубави и с винетка е доста по -изгодно отколкото с такси като в Сърбия.

30

опетков

преди 6 години

До АнонименПрочете ли колко им е тол таксата за 86 км? 3.50 лв за лек автомобил. Сега го умножи по 5 и ще видиш колко щеше да плащаш от София до морето ако и у нас беше както в Сръбско. И как щеше да ревеш, че ти одират кожата. Крайно време е и у нас да вдигат цените на винетките докато се поизпразнят пътищата.

29

Шофьора

преди 6 години

Гола вода, смотана държава. Заставам на гишето за паспортен контрол и некъф *** с криви зъби демонстративно ми джвака дъвка и ми прави балончета срещу мене, докато ми бие печатите. Другия след него, митничарят, се подпира на стената с ръце в джобовете и гледа като отровен. Ивица Дачич пева маанета на Ердоган. В България такова чудо е било само през соца.

28

Поручика Балканец

преди 6 години

Това е понеже сърбите крадат по-малко. А у нас за да те включат в партийната листа требва вече да си крал, да са те хванали и да са го документирали. Затова у нас "политическата класа" е сбирщина от крадци, а пътищата ни са по-зле от сръбските. "Борели" се те с корупцията! Айде де, вашата мaмица крадлива!

27

Анонимен

преди 6 години

До бгТи от къде си пътувал за тоя Нови Сад та от едната страна е било само 1 платно. Магистрала си е през целия път, вярно и по хубави магистрали съм виждал но що годе става.

26

бг

преди 6 години

Пътят на сърбите до Нови сад е от едната страна с 2 ленти ,от другата с една.Това е обикновен междуградски път. Сърбите обаче го смятат за аутобан ??? и събират толтакси . Забелязали са, че така им е по-изгодно.

25

Жоро

преди 6 години

в Унгария наистина беше супер магистралата към Австрия, когато пътувах преди три години. Сега обаче има яко дупки в дясното платно...на Бойко пътищата не се амортизират толкова за толкова кратно време :)иначе за сърбите, трябва да си оправят пътя от Нови Сад до границата с Унгария...

24

Стига ревахте!!!

преди 6 години

И как Белград е по-добре от София като няма метро/ което струва на София около 1 милиард евро/ и отделно на Белград не е завършена цялата северна част на околовръстното /докато софийското е почти завършено без 2 отсечки ??? За безработицата в Сърбия която официално е 11% а при нас е 6% ,не ми се говори....А като им видиш и дългът който е 75% а нашия е 25% и осъзнаваш ,че всичко е набълбукано на кредит. Тази магистрала им е с кредит от китайска банка.....

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен (21)Преди да пишеш коментари вземи да прочетеш и разбереш какво е платно и какво е лента за движение. А като те возят (защото очевАдно нямаш книжка), е все едно. Друг трябва да го мисли пътя. На теб най-много да ти разбият камъните в бъбереците.

22

Аман от лъжци!

преди 6 години

ДО 20Унгария има едни от най-хубавите магистрали в региона....Пътувам ежемесечно от 2007 и това ,че си ходил да ядеш скара в сръбско, не ги прави най велики,особенно пък за пътищата им.....

21

Анонимен

преди 6 години

Сърбите правят магистралите както трябва - с по три платна и зони за отдих и обслужване. У нас се правят така, че да могат да се откраднат повече пари. И като се направят, вече са отеснели за нарасналия трафик.

20

ДА

преди 6 години

Оня ден се връщах през Сърбия!Магистралата име супер!Даже през Унгария не е такава!Браво на сърбите!И с война и без война им дишаме праха по този въпрос!Браво!А ББ тепърва ще "усвоява" пак европари за отсечката до Калотина.Ама кога и как ще стане...сигурно е едно,че след година ще има ремонт на новото.Това е неговия стил!

19

сърбин

преди 6 години

аз пътувам по 2пъти в годината и е добре.а б.б вчера имаше статия колко е направил и как всичко било добре.всеки пътуващ в сърбия вижда че те са по добре от българите а не са в ес.защо ли е така.един белград е по чист и с по хубави алеи булеварди и околовръстното им от колкото една евростолица София ха ха ха......

18

m

преди 6 години

Магистралата им е посредствена, по тясна е, нашите са много по добри. Често пътувам през Сърбия.

17

kkk

преди 6 години

До BgСръбската държавна магистрална компания Koridori Srbije е избрала гръцката Aktor SA ("Актор") за дострояването на пътя от Димитровград до българската граница.Строителството първоначално беше възложено на австрийската компания "Алпине", която обаче обяви банкрут през 2013 г. и не можа да построи отсечката. След това пътят отиде при българската строителна компания "Трейс груп холд", изпълняваща редица инфраструктурни поръчки в Сърбия и Македония. Срокът за изпълнение беше 450 дни, а стойно

16

Анонимен

преди 6 години

До rdЕми в България трябва да построи същите километри за 1/3 от парите... за другите 2/3 трябва да прави "връщанка" на "поръчителите".

15

дд

преди 6 години

Преди месец пътувах супер е пътя, остава само дефилето........От Ниш до Хоргош границата с Унгария платих 9 евро стигнах много бързо, пробвал съм и през Румъния винетка 3 евро, такса мост 6 пак 9 евро, ама мъките и горивото до Видин и после селцата в Румъния.........

14

rd

преди 6 години

Нещо Трейс има двоен стандарт на строене в Сърбия и България пътя е перфектен тунелите осветени като в Австрия, у нас дупки, вълни и сумрак, защо ли

13

Анонимен

преди 6 години

Коментара на 8 ме изкефи. " Щом е ТРЕЙС, значи ще ТРЕСЕ " :)Сърбите са пичове, няма какво да ги коментираме. Нашите крадът с *** си, защото знаят, че никой нощо няма да им направи. Плащат си и са даже и герой.