18

ognyanz

преди 6 години

Управляващите са тези, които могат да получават пари от корупция. Ако ГЕРБ чрез парламентарното си мнозинство назначават ръководителя на звеното за борба с корупцията, той кого ще разследва? В най-добрия случай - кметовете на БСП. А по-нагоре? Това, което предлагат гербаджиите отсега е ясно, че няма да работи.

17

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

*"замете"

16

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Президента ако го назначи и ако той се окаже корумпиран, ще го уволни, колкото уволни секретарят си! Колкото повече хора контролират даден орган, толкова е по- голяма вероятността той да е по- прозрачен! Президентът иска да "заместен корупционните практики на цицорест***та фльорца и БСП!

15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБСП НЕ ИСКА ДА ПРАВИ ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ! БСП Е МАФИЯ. СОЦИАЛИЗМА Е ТЕРОРИЗЪМ.

14

Анонимен

преди 6 години

До Нужна е приемственосВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДРУГАРИ. ГЕРБ СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ!

13

до 4

преди 6 години

Диска е при флашката!

12

Анонимен

преди 6 години

БСП ако иска да направи нещо добро за България и лошо за Герп най добре да изчезне! Това е ужаст за Герп и Кой! Защото вакуума ще се заеме от някой, когото няма да мога да обвиняват за мандри, кашкавалени питки и че брат му дарил 450 лева за предизборна кампания! Досега си отглеждаха послушна БСП начело с Герговци, които нападнаха Нинова защото много се активизира срещу любимия им съмафиот Боко Едрата Тиква.

11

Хм

преди 6 години

Тъй като въпроса е жизнено важен за народа, а не за политиците, какво пречи на 2 или 4ри години да се избира от народа както ужким избираме (анти)народни представители ?

10

Анонимен

преди 6 години

БСП ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА

9

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ И ОП ЩЕ НАЗНАЧАВАТ АНТИКОРУПЦИОНЕН ОРГАН, ЗАЩОТО БСП Е МАФИЯ.

8

Анонимен

преди 6 години

Специално за таков орган трябва да има квота на извънпарламентарните сили и най вече на госпожа Стела Банкова и господин Минчо Христов.Те единствени са отказали допълнителни възнаграждения ,,полагащи'' се безотчетно на депутатите. Дори цялата комисия трябва да е съставена от лица извън парламент, правителство и президентин.

7

Всички са вързани 2

преди 6 години

Не може НСъбрание, което, която и партия да хванеш е съдавала лобистки закони, енергетика - фотоволтаици, вода, арно,колекторски фирми.Категорично твърдя, че всички Закони след 1990 г. са в ущърб на данъкоплатците.Да видим колко депутати, те или чрез поставени лица имат частни клиники - естествено, че ще фалират държавните болници. Колко депутатски фирми и кръгове, общини участват в дивашката приватизация - нарена Публично Частен Сектор.Създателят на корупцията да я разследва, що за нон сенс

6

до 2

преди 6 години

Има значение! Ако го назначи президент, след като не работи ще го изхвърли като мърляво коте с един указ! Ония назначат ли го ще векува там в нищоправене.Ако случайно не оправдае доверието и се разработи, тогава ще го отстранят след поредица процедури и скандали.

5

Анонимен

преди 6 години

Спор няма! Назначава Бойко! Те нека си приказват, че сме парламентарно управление!

4

Всички са вързани

преди 6 години

Къде е диска от Германия с 500 милионера с ошфорни сметки, защо не стигна до НАП?Кои са 750 милионера заграбили 1 милиард от Външнотърговските дружества?Кои са 70 -десетте фирми на изхода на Козлудуй, заради които БГ народа плаща безумно скъп ток. Защо 2010 г. продадохте 77% акции от Софийска вода на Веолия. Скандално изгонена от Ф-я и Г-я за корупция. 2006 г. НДСВ, БСП, ДПС - докараха Веолия в БГ. Снимките на яхтата с Вълчев и брейди облигациите? 33% държавен дял ток продаден от Трайков?

3

истина е

преди 6 години

Който и да се назначи ,нокога няма да разследва себе си !!Ако имаше съд в страната ни ,затворите нямаше да могат да поберат политиците !!

2

реалист

преди 6 години

Имали значение кой ще назначи рабдотник, ако той не си върши работата пак ще бъде безполезен. Просто хората, които са назначени да се борят с корупцията не си вършат работата. Те са пробдлема, а не законите. Един закон е добър когато се изпълнява.

1

Анонимен

преди 6 години

Да се назначава с лотария