33

Фиорентина

преди 6 години

34 Ти луд ли си? А?Какви 2 лв. -четеш ли бе см(О)к за какви пари става дума.КОй ще даде -ами ето за това са ти го написали смота(Н)ия за какви пари.Не се прави на (О)творен. На тебе ще ти дам един голям К(О)Р за 5 стотинки да млъкнеш.

32

Анонимен

преди 6 години

ебааааати *** , кой би дал и 2 лева на тая ? освен дееебила фиорентина писал по-долу , но той е патологичен случай.

31

богомили

преди 6 години

До риторичноТакава е съдбота на атеистите..........

30

Анонимен

преди 6 години

До Хората са МалоумниС целия си коментар обясняваш една дума - МОРАЛ.За съжаление някои са имунизирани срещу нея или са с ампутиран морал. За тях четем непрекъснато.

29

един

преди 6 години

До риторичноПоне 20 години попадах на измамници когато търсех работаСамо плащах за преводи и услуги и накрая заявяват, че не си одобрен!Измамниците бяха с лицензи и решения на съда. Притежаваха разрешителни.......

28

Златно правило

преди 6 години

На *** и Ганка вяра да нямаш.

27

Istinata

преди 6 години

Bai ganio ot pamti veka e nauchen taka da pravi, taka e zakyrmen ot malyk da gleda kelepira, da mine metyr, da prekara nqkogo da se uredi nqkyde po vtoriq nachin i da ne propusne da se pohvali pred celiq svqt kakyv tarikat i igrach e, kolko e pechen i div zyl genii!!! Ha sega da si syrba poparata, takiva hich ne gi syjalqvam! Nie ne gledame s trud, s akyl, s intelekt da probivame, da vyrvim nagore, a vse s myrzel i tarikateene, vse s gyzoblizane i dalavera i zadyljitelno na gyrba na nqkoi drug!

26

Анонимен

преди 6 години

Аз съм кака ви Фънди, обичана от всички вас! Който иска нещо, моля да не бъде стиснат, да изпрати на адреЗа ми по некоя хилядарка, щото квото съм изкарАла, Батко Буби от Б ми го взима. Да захлебя и аз, всеки пълни гуша, само аз ли да си остана бедничка? Е, отдавна не съм но както е казал Мечо Пух, колкото повече, толкова повече.

25

Фиорентина

преди 6 години

И какво ще я гоните ли -а? мизер(н)ици см(о)тани. Това красиво момиче със зелени очи е анархистка и е отвратена като всички нас от безобразието в държавата.Нямате и представа какво символизират пръстените по ръцете и. Търсете причината в Парламента а не при нея.

24

Kreten

преди 6 години

До риторичноТо и аз имам нужда от жилище, но не се обърнах към някой, който да ме "уреди", а към банката. Тези не са жертви, а престъпници. Както и онези с "евтините" билети. Няма как да е нормално. Или е измама, или е откраднато. Някои индивиди купуват от места, където много добре знаят, че се продават крадени стоки. Дори се хвалят с келепира си. Моя позната много хубаво го каза: "Не мога да се възползвам от чуждото нещастие".

23

възмутен съм

преди 6 години

От край време това племе е ОТРОВЕНО С ТАЗИ КОРУПЦИЯ. На село едно време как е било на учителя , шефа ,хекимина/лекара, - една ракия или вино ,печено агне , кокошка и каквото се сетите се е давало зада те уреди ,лекува или синчерто ти да завърши ! Няма да ги съдят ТИЯ УБИТАЦИче са участвали в подкуп , А ТРЯБВА !

22

Анонимен

преди 6 години

Кой им е виновен на глупаците, че си дават парите, ако някой ти звънне и ти каже аз съм Бат Бойко, дай ми 20 бона и го направиш, значи си го заслужаваш, а още повече си го заслужаваш когато се опитваш да тарикатееш и даваш пари под масата. Не държавата ви е виновна, а това че чакате да все някой да мисли вместо вас, само че комунизма умре и се оправят тия дето могат, тия дето не могат меткат пачки през терасите и реват.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Да, така излиза, че парите търсят!

20

Анонимен

преди 6 години

Тъпацииии, запетайката в заглавието е излишна. Осъзнайте колко сте некадърни и се откажете от тази професия с достойнство! Смешници.

19

Анонимен

преди 6 години

Българина не е така устроен, така му е вменено от десетки години, от баба и дядо,майка и баща, приятели и близки. Какво у нас става по нормален начин? Нищо! Всичко е далавера, шуробаджанаци, ти на мене, аз на тебе, уреждане на близки и приятели. А гробарите избиха рибата! Ако Падишах Ефенди не си каже "тежката" дума, нищо не се прави. Какви конкурси, какви събеседвания, обадили ли се Цецо Цървула, Бочо Бибиткото, всичко става! Не се ли вкара в затвора всичко това от НС, няма да има промяна.

18

Румен

преди 6 години

много балъци родила тази България,беоще 5 правителства ще има на ББ

17

мда

преди 6 години

Липсата на държава отново е на преден план. Ако държавата ни функционираше по правилния начин такива схеми нямаше дори да изглеждат достоверно, но понеже всичко се прави по "втория начин" хората се подлъгват. продължавам да си мисля че докато не пожелаем ние самите Държава и не поискаме сметка на тези които ни управляват, че не я получаваме няма да мръднем на никъде.

16

Анонимен

преди 6 години

Българитът така е устроен, все по втория начин, с познати, да бутане някой лев. В чужбина съм и тук го правят, без билет във влака, пари в джоба на проверявящия, в болницата защото лекарят е чужденец и за по-бързо пак. Защо? Една отлично работеща система я опорочаваме. Какъв е този манталитет?

15

Анонимен

преди 6 години

СТИГА УЛАВЩИНИ

14

риторично

преди 6 години

Измамниците се възползват от хора в нужда.Пак кокошкарска работа.