57

До Колев

преди 6 години

Що за речник?.Що за възпитание и култура. Защо ли се учудвам.Какъвто е речникът на управляващите, такъв и на избирателите."Аз съм ***, и Вие сте прости?!"Докато не разберете, че всички партии управлявали от 1990 са такива, разклонения на БКП. Не Ви очаква светло бъдеще, още повече с подобна езикова култура!!!

56

Имитация

преди 6 години

Къде е диска от Германия с 500 милионера с ошфорни сметки, защо не стигна до НАП?Кои са 750 милионера заграбили 1 милиард от Външнотърговските дружества?Кои са 70 -десетте фирми на изхода на Козлудуй, заради които БГ народа плаща безумно скъп ток. Защо 2010 г. продадохте 77% акции от Софийска вода на Веолия. Скандално изгонена от Ф-я и Г-я за корупция. 2006 г. НДСВ, БСП, ДПС - докараха Веолия в БГ. Снимките на яхтата с Вълчев и брейди облигациите? 33% държавен дял ток продаден от Трайков?

55

Ганчо

преди 6 години

Тези не може да се разберат защото ще им останат празни партийните каси , както и техните портфейли.

54

Може би

преди 6 години

Тея от Прокуратурата как не ги е срам? Да вземат да арестуват брата на бесепарски депутат за ракетьирска и мафиотска организирана дейност. А в същото време кумеца от Хасково, който работил в обшината неорганизирано не го пипат. Ако бесепето беше на власт щеше да раздадат бесепарска справедливост: всички работещи гербери по общините - право в Белене - нема ала-бала И Народен Съд. Какви са тези консултативни съвети и други тинтири-минтири.

53

до 34

преди 6 години

Ще гласуваме за други , но те идвайки на власт дали няма да догонят по корупция изгонените.?

52

OMG_Lucker

преди 6 години

България има доста проблеми и корупцията е един от най- основните (ако не и най- големия). Тези .. чут0ри дето ги споменават в статията и дето сме гласували за тях е крайно време да решат да направят нещо по въпроса.Едва ли ще се случи, но да се надяваме :)

51

Анонимен

преди 6 години

Узакониха корупцията! Това свършиха.

50

Анонимен

преди 6 години

Щом шефка на съдебната система е рабфак простачката квачева, ще има мнооогооо несъвършенства.

49

Гриша Ганчев

преди 6 години

В тази държава се случва, каквото кажа аз, а Бойко ми е .......на повикване...Каквото му кажа, това става. Хванал съм му цаката на тоя селянин от Банкя!

48

Анонимен

преди 6 години

ХОРА И СОЦИАЛИСТИ-*** НЕ МОГАТ ДА ПОСТИГНАТ СЪГЛАСИЕ НИКОГА.

47

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

СЛАВА НА ГЕРБ И ОП!

46

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че няма да постигнат съгласие. Има си хас, та нали ако направят действащ закон сами трябва да се вкарат в затвора. Боко тиквата никога няма да разреши да се приеме нещо добро за държавата. Само не разбирам хората, които продължават да гласуват за него???

45

Празни приказки...

преди 6 години

Празни приказки на празни хора...

44

Анонимен

преди 6 години

Нинова се опитва да кара влака чрез Президента, обаче той знае да вдига самолет, не може да подкара влак.

43

Анонимен

преди 6 години

Нещо което не е угодно на власта никога няма да се създаде, независимо у кого е власта.Корупцията винаги е вървяла ръка за ръка с власта. Власта не се разследва освен когато вече не е на власт.

42

Борец

преди 6 години

Бравос! Туй са истински борци с корупциятя!

41

Анонимен

преди 6 години

Абе и Озирис Рамзес не е бил толкова години на власт колкото октопода БКП,БПС, ГЕРБ и останалите разклонения!

40

Питащ

преди 6 години

"БКП, която от десетилетия не съществува, дамгосана и анатемасана е, отричана и забранявана, продължава да командва от отвъдното. Неин член е и председателят на Парламента Димитър Главчев, преди 10-ти ноември около 30-годишен."

39

Анонимен

преди 6 години

ще лъжат,ще мажат,ще говорят празни приказки,ще гласуват против всяко конкретно предложение но нищо няма да създадат ,или ще е нещо уродливо и подчинено на тях - това е всичко което умеят нашите политици,нека не се залъгваме,проблема е в тях и корупцията е от тях

38

Анонимен

преди 6 години

Без лустрация борбата с корупцията е ...мижи да те лажем.Измитане и съд на всички в политиката и куфарните "бизнесмени" от 1989г.до сега защото всички те създадоха корупцията.