19

Ще строим

преди 6 години

Тръбите за ЮП седят на пристанището и плащаме наем. Половин милиард бил нищо, само от транзит. АЕЦ Белен платихме площадки, обурудване, глоби. Отново 3 милиарда за складиране на реакторите, нямало реактори. 70 фирми са на изхода на Козлудуй, и само 5% участва в микса на сметките ни. Германия, Франция, Индия, Китай, цял свят строи. 2014 просехме ток от Румъния и ни отказаха.Куп лъжи се исипаха в медийното пространсво. Без частни кърлежи по веригата. Позор да сме зависими от Турция. Срам за БГ!!

18

anonimen

преди 6 години

Не искате АЕЦ-Белене, купувайте ток от Турция и Румъния заради продажни политици като Меглена Кунева.Държава ли сме или колония?

17

Някой

преди 6 години

Никоя държава не се е отказала от най-чистата енергия - атомната....Разбира се, че трябва да се построи. По-добре за това да плащаме, отколкото за нищото, защото и сега плащаме, но всичкото потъва в джобовете на другарите управляващи .....

16

Конституция

преди 6 години

Трябва промяна в конституцията. Текста ще гласи: всеки абсолютно всеки служител в държавата България, ще бъде длъжен да подаде оставка в момента в който публично застане с изказване или друга проява зад строеж на атомна електроцентрала Белене.Този член ще задължава прокуратурата да се самосезира и да започне да следи банковите му сметки за потенциално корупционни средства в следващите 10 години.

15

Анонимен

преди 6 години

Хем ни осъдиха да плащаме хем решението било благоприятно за България. Чиста шизуфрения. Добре ,че руснаците решиха да се откажат от лихвите.

14

Анонимен

преди 6 години

Отдавна трябваше да се реши дали ще строим Белене или не.Сега Белене го няма, а сме дали невероятно много пари. Нещо като да изплащаш апартамент и няколко вноски преди края да решиш, че не го искаш и да го подариш на банката. Да не забравим да благодарим на политиците, които ни го сипаха това - тия дето почнаха и не довършиха, както и на онези дето искаха да го спрат, а не можаха да го направят кадърно!

13

Българина

преди 6 години

Герб ще ни докарат поредната национална катастрофа в духа на юп който стана турски. Вече никой не му пука за България в ес ако нямаш козове икономически политически и географски. Герб и лично бб ни продава всеки ден на турция! Бб проклет да е национален предател номер едно

12

Не на БЕЛЕНЕ

преди 6 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 3 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток.Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток(с тези пари Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син) от комунистическите правителства.

11

Кьорсуфра

преди 6 години

До сега господата от ЕО не даваха .А сега може защото има аванта.Това е положението.

10

Решения

преди 6 години

Тия неща май не ги решаваме нито ние (простоватия ни народ), нито пък нашите главорези (управляващите последните 30 г). Изглежда, че подобни решения ни ги съобщават от Брюксел, Москва, Вашингтон, Анкара и т.н. Така че ТЕ вече сигурно са решили какво ще става, сега само симулираме дейност, че нещо зависи от нас.

9

Анонимен

преди 6 години

Referendum imasche narodyt kaza da stiga tlkoz i taz zima kato nqma tok schte go zaiskate

8

Защо

преди 6 години

Защо тези които искат да има АЕЦ не излязат със сметките колко още ще ни струва?.....аз зная, а Вие?

7

Луди

преди 6 години

Кой трябва да реши? Колко пъти решават вече, чак референдум май имаше. Пет пъти го спираха, после го пускаха.. само знаем, че са похарчени някакви милиарди народни пари и сега имаме нещо, дето се чудим какво да го правим...

6

Анонимен

преди 6 години

ТЕ ДОСЕГА ТРЯБВАШЕ ДА СА РЕШИЛИ ВЕЧЕ

5

Анонимен

преди 6 години

Сметката е проста: старият беше продаден като старо желязо и вече дава ток в Калининградската АЕЦ. Тежи 100 т. умножено по един лв. за килограм смятайте. Новият струва 100 млн. евро. За това пък каква комисионна.....

4

x

преди 6 години

Купихме си двигател по неволя и сега да купим и автомобила? Още искат да крадат тия... малко им е.Докога щв го дъвчем това Белене...стига ни едно КТБ.

3

не син

преди 6 години

Лъжеш се ! Пак ще плащаме и то не само скъп ток !

2

Анонимен

преди 6 години

Така и така вече имаме едни чисто нови реактори, редно е Белене да се завърши.

1

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е да се построи.Тогава няма да плащаме толкова скъп ток.