34

Жоро

преди 6 години

До АнонименНедей да коментираш под анонимен-поне прибави '*** анонимен'.

33

Анонимен

преди 6 години

Всъщност града беше освободен след като СДС сключи договорка с джихадистите да напуснат безпрепятствено града. Но този факт леко убягва на журналята.И загиналите най-вероятно са много повече от 3000 души. В Мосул имаше над 40000 загинали.

32

Анонимен

преди 6 години

Ние чакахме руснаците да я освободят пък то какво стана....пак великите американци.

31

Анонимен

преди 6 години

Охо, чрез минусите броим платените гранитовици на хранилка на САЩ!!! Само 4 ли сте тук?

30

Анонимен

преди 6 години

Е как не ви е срам да пишете като коментари глупости за войната в Сирия. Не си ли давате сметка, че информацията вече е общодостъпна и всеки може да провери, и да се увери, че точно правителствените войски, с поддръжката на Русия имат реални успехи срещи ИД. И какво като си напишете лъжите? Информационния поток си върви, кой мислите, че лъжете?

29

Анонимен

преди 6 години

Докато ФАЩ съществува - ще има тероризъм и пропагандно тролене. Това е положението.

28

Анонимен

преди 6 години

САЩ извозват бойците на ДАЕШ към Идлиб. Но медиите на сорос мълчат...Там ще се натъкнат на ердогановия.

27

PD

преди 6 години

Ар-Ракка е превърнат в град призрак.Всъщност дори не е град, а руини, вследствие на свръх точни бомбардировки, и немотивирани бойци на терен.И дори не е превзет, а е осигурен коридор на желаещите ИГИЛ-овци, да се прехвърлят на друг фронт, и да воюват срещу САА.За цивилни жертви, числата са занижени, а за масовото изселване на араби, които усетиха, че ще живеят в под контролна от кюрдите територия и дума няма по глобалните медии.Нещо сбъркано има в нашата цивилизация, едни се карат, други страдат

26

европа

преди 6 години

Най обичам като русофилите започнат да ми разправят как Гвардейците на Ислямската Революция от Иран се борели срещу ислямистите от ИД.Още повече ме забавлява факта как Русия се борела за християнството като защитавала мюсулманския лидер Асад и мюсулманска Сирия от Християнска Европа и САЩ.Ама той русофила си пие лосиона и изпълнява заръки на вожда,да помисли малко,това не е за него.

25

До Анонимен

преди 6 години

Терористите в Сирия са диктатора Асад, зелените човечета на путин и приятелите им от Идил. Той путин затова отиде в там, да защитава себеподобните си и да засилва мигрантския поток към Европа ... !!!

24

Анонимен

преди 6 години

До Калеко АлекоОсвободили са се от името ИД и са станали СДС, няма нищо сложно. При *** това не минава, трепят ги на място и няма освободени.

23

Анонимен

преди 6 години

САЩ извозват бойците на ДАЕШ към Идлиб. Но медиите на сорос мълчат

22

Анонимен

преди 6 години

Терористи се бият с терористи

21

Калеко Алеко

преди 6 години

Това е положението товарищи, извън зоната на действие на путин и Асад, почти не остана място заето от ИД. Подкрепяните от САЩ сирийски демократични сили се оказаха главния противник на Идил в Сирия, за разлика от зелените човечета на путин, които подкрепяйки Асад воюват срещу гражданското и население и само рушките блогъри, чрез нашенските *** ни уведомяват за някакви епизодични сражения с/у ИД. Истината е, че докато в Сирия го има Асад и неговите рушки дружки, ще я има и Ислямската държава

20

ДОЙЧЕ

преди 6 години

Аре молим пускайте вече колите на водород и ток и да се свършва с тия еднотипни войни в Арабския свят....

19

Бастун

преди 6 години

Остават 300. Лоши аналогии, лоши...

18

Анонимен

преди 6 години

Скоро Башар ще ги подпука и тия проамерикански тероряги!!!

17

Анонимен

преди 6 години

я и те си направиха сдс , да им пратим иван костов да ги разпадне,най накрая направиха лице на умерената опозиция,ако е като нашето сдс скоро ги очаква приватизация и концесии,махане на три нули от валутата след суперинфлация,банкова тайна,фирмена тайна и всички останали екстри

16

ей пъпеш

преди 6 години

До Анонимен 1493% от територията на Сирия е освободена от САА,ВКС на Русия и Иран

15

Анонимен

преди 6 години

в Ракка останаха към 300 бойци на ИД да бранят последните позиции, пише БТА.В битката за Ракка са загинали близо 3250 души, от които 1130 цивилни,....Значи като извадим 300 от 3250 получаваме 2950 от които като извадим 1130 цивилни получаваме бройката на убитите седесари и американци. Добър резултат. 300 за 1820.