66

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 67 Как да са независими китайците? Китай е капиталистическа държава , но зависима от ККП , която само се нарича така.А и е зависима от САЩ. Речат ли САЩ , ще им сринат икономиката за нула време.

65

Реалист

преди 6 години

Мислех да напиша нещо и аз , но реших че няма смисъл.Не си заслужава.

64

Мдаа

преди 6 години

Затова китайските другари/ капиталисти са скътали едни 3000. ( три хиляди) милиарда долара в офшорни сметки за дветлото им бъдеще. Щото един ден китайците ще им светне че са прецакани и ще си потърсят правата

63

Енгелс

преди 6 години

Както писа Маркс, социализмът ще започне първо от най-развитата страна и ще се разпростре по целия свят.

62

до 74 бг

преди 6 години

Пращиш от ум. То от такива като теб умни България пропадна . Китай е икономическа сила номер едно в света . Там няма се де ра с ти да приватизират. Държавата строи заводи и развива промишленост а в БГ се прави демокрацее.

61

бг

преди 6 години

Да правиш капитализъм с марксистка идеология е връх на лицемерието и се нарича партиен капитализъм. Но понеже партия значи част /от обществото ,то си е обикновен мафиотски режим с унаследяване на привилегиите и всички мафиотски комунистически порядки.

60

до СРАНДЖАТА

преди 6 години

"ДРУГАРИ, НАПРАЗНО СЕ УПОВАВАТЕ НА КИТАЙ. ТАМ ТРЕПЯТ КОРУМПИРАНИТЕ СОЦИАЛИСТИ."Точно поради тази причина там нямат демокради.

59

Анонимен

преди 6 години

В Китай има комунизъм с пазарна икономика, това между 1922 и 1928 г. в Русия се е наричало НЕП.Благодарение на това Китай вече произвежда повече от САЩ и след пет - шест години разликата ще се увеличи осезателно

58

А бе

преди 6 години

Тия Жабари за какви се мислят?Китай още малко и ще изчезне,ха-ха!Да си видят собствените магазини-колко е китайската стока и колко френската.Със заклинания не стават нещата,а се иска работа!Обаче стремително растящата ислямска част от френското общество хич не си пада по труда...

57

Хм

преди 6 години

Франсетата да не берат грижа за китайският комунизъм,който даже не е такъв по същество!Там има рационално управление с цели,които реално се постигат.Нека жаб.арите да погледнат собствената си страна,която се превръща в арабска кло.ака!Кога в Китай ще допуснат такова нещо?Просто смачкват ислямистите и от тях не остава и следа!

56

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига с тия глупости, че българският бог се казва Тангра! Има вече достатъчно изледвания, за да се излагате така! И децата вече знаят, че няма нито едно доказателство за тази измислица.Баал е търсеното име! Четете повече!

55

Анонимен

преди 6 години

Китайците са независими, а ние под НАЙ-ТЕЖКОТО РОБСТВО: АМЕРИКАНСКОТО РОБСТВО!

54

Гриша Ганчев

преди 6 години

В тази държава се случва, каквото кажа аз, а Бойко ми е к**ва на повикване...Каквото му кажа, това става. Хванал съм му цаката на тоя селянин от Банкя!

53

Анонимен

преди 6 години

Една от причините да бъде избран Тръмп беше, че обеща на американците да върне изнесените амер. заводи в Китай и така да намали безработицата в Сащ. Обаче не можа да го постигне, понеже аметиканските работодатели предпочитсат да произврждат в Китай поради евтината работна ръка.

52

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До Българинвярно е, освободиха ни от социализма, това робство нетърпимо, ДНЕС БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗВИВА КАТО ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА, А СОЦИАЛИСТИТЕ ГИ РАЗСТРЕЛВАТ В КИТАЙ И СЕВЕРНА КОРЕЯ!!! както си му е реда впрочем... хаха

51

Анонимен

преди 6 години

А в САЩ капитализма какво ще го правиме, за последните 10 години доходите на америкамците са паднали с 5,43%, средната класа намалява, 96 милиона американци не работя, 1/3 живеят на социални помощи, 70 000 завода бяха изнесени извън САЩ в Мексико, Китай, Индия, заради евтината работна ръка. Някога процъфтяващите градове са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора.

50

Анонимен

преди 6 години

До ДемократВ КИТАЙ ОТДАВНА НЯМА КОМУНИЗЪМ. КИТАЙ Е ДЕМОКРАТИЧНА, КАПИТАЛИСТИЧЕСКА СТРАНА. СТАНДАРТА Е КАТО В САЩ, НО НЕ ДОПУСНАХА КРАДЛИВОТО ЛОБИ ДА ИМ ПРАВИ ПРОБЛЕМИ.

49

Демократ

преди 6 години

В Китай при комунизма нямат тоалетна хартия и банани и не могат да бегат на запад, а ние при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани и бегаме на запад.

48

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

ДРУГАРИ, НАПРАЗНО СЕ УПОВАВАТЕ НА КИТАЙ. ТАМ ТРЕПЯТ КОРУМПИРАНИТЕ СОЦИАЛИСТИ.

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонименпълно е с просяци от Израел и Сирия