21

аман

преди 6 години

Лицемери! А извън НДК ще видят ли другарите от ЕС каква е мизерия и бедност? Или като лъснем едни зали и значи, че сме цъфнали. Покажете им истината!

20

инж. Галчев

преди 6 години

Ремонта ще даде голям подем на българският бизнес. Да живей!

19

Анонимен

преди 6 години

Кутевската сбирщиина пак реве на умрялоо :))) копейкаджиий умрелии :))))

18

Анонимен

преди 6 години

Ще заключвате ли хората от Евро Съюза както като правите избори?Де *** там докато изкривят резултата, така както се харесва на другарите от Герб.

17

Стеф

преди 6 години

До Анонимен 16За какво да ни се посмеят точно?Постоянно ни се набива ,че сме *** а всъщност не сме с нищо по-лоши от тях.Докато ние сами се плюем не знам какво очаквате от останалите ....жалко.

16

Анонимен

преди 6 години

До: номер 11 и номер 12Тъкмо! Като дойдат европейците на срещата и ще ни видят сеира и резила!Чудя се само, ще си поплачат ли или ще ни се посмеят? Или и двете?Краде се не, ами направо се граби - с пълни шепи! П

15

Пострадамус

преди 6 години

УЖАС! Дано не се разпадне Европейския Съюз на тази предварително провалена среща!На тези руски ***, които ще кажат, че днешното НДК е бледо копие на това което е "построил" Тодор Живков, ще отговоря че този проект беше почти изцяло направен със западноевропейски материали и техника. Ако не целия народ, то половин България работеше на НДК и баща ми беше там като електроинженер - влизах в дискотеката докато западногермански инженери инсталираха и настройваха озвучителната уредба там!

14

Анонимен

преди 6 години

вече 3ти месец става настилката пред централния вход е до никъде. 10-15 души се мотат по цял ден и нищо не се случва.

13

:)

преди 6 години

Да се чете: НЯКОЙ ЗДРАВО КРАДЕ!

12

Анонимен

преди 6 години

Колко ли мангизи ще усвоят техните фирми ,да ви е яко ....... Че ще трябва да ги връщате

11

Анонимен

преди 6 години

Ами те за тия пари да бяха построили още две нови НДК.Ама при ремонти най-лесно се краде и се надписват материали.

10

Анонимен

преди 6 години

Не ми харесва, мъчат се да го докарат във цветовете на европейското знаме никаква разчупеност. Само ангелчето от снимка 1 е хубаво. На такъв ЕС такъв дворец като си заминат и ще остане със синьо и сиво и пак ще трябат 160 млн за ремонт. Бай Тошо построи НДК само за 32 млн и то за 5 месеца евроатлантиците не могат да построят нищо само ремонтират и то скъпо и некачествено.

9

до 8

преди 6 години

Естествено, че си заслужавахте и Бай Тошо и гавазинът му.Всеки народ си заслужава управниците. Няма случайни неща.

8

До 5

преди 6 години

До АнонименИскаш да кажеш, че и навремето сме си заслужавали и бай Тошо ли?Че, нещо ни го даваш за пример.

7

Анонимен

преди 6 години

Нали си имат сграда в Брюксел за какво ще идват, какво се местят като катунари или номади ?

6

Анонимен

преди 6 години

Живея наблизо - прави ми впечатление, че се използват абсолютно некачествени материали, които трябва да изкарат само Европредстедателствоо.А после ?А похарчените милиони ?

5

Анонимен

преди 6 години

Новото голямо крадене на Суджуците.Навремето омразният Тодор Живков го построи за 32 млн лв за 5 месеца,а сега гавазите и шофьорите му го ремонтират една година и ремонтът по официални данни ще струва 160 млн.Ама на тъкав народ - такива управляващи !

4

анонимен

преди 6 години

не разбирам каква е тази порочна практика по 6 месеца да се ходи в отделните дьржава и да се харчат пари след като си има европеиски комплекс в брюксел откакьв зор е тази практика екскурзии ядене и пиене за сметка на 500 милионаевропеици а след това маслото 6 лв за 250 гр има нещо нарочно сбьркано в цялатаработа

3

Ds

преди 6 години

като видях, че бяха махнали мрамора и сложили супер тънък гранитогрес ми призля. това беше при едни от входовете към зала 1

2

Стеф

преди 6 години

Тези фонтани ги ремонтират за 6-ти път през последните 10 години.След 5 от 6-те ремонта не работеха.Бездънна яма за лапачи.