60

Магистрал

преди 6 години

Те и магистралите ни бяха за пример, докато не започнаха да се разпадат върху на хората главите.... Колко човека умряха заради разпадащи се магистрали? Някой знае ли?Аз се сещам за един случай в тунел и за един случай под мост.. а новини негледам - сигурно съм изпуснал много други

59

324

преди 6 години

И къде са осъдените за контрабандата. Тоя чупи глупомера за хиляден път. Тея хора наистина живеят в паралелна държава.

58

Анонимен

преди 6 години

Баце, май е време да смениш дилъра че нещо нещата не отиват на добре!

57

Анонимен

преди 6 години

Затова ли всички се изнасят с крясъци от тука,понеже сме добре и сме пример.Абе сигурно аз нещо не съм в ред...А колко осъдени за кнотрабанда имаме? D

56

Анонимен

преди 6 години

Ау, да! Ние винаги сме за пример! Най-вечер за пример как човек може да оцелява с 200 Евро месечно при това без да роптае.

55

Анонимен

преди 6 години

Еййй, и Бай Тошо не беше толкова мразен като Рапона!!! Как живее този човек, окъпан с омраза и презрение, в страх и далавери, в измами и лъжи? Наистина трябва да си грешка на природата за да родиш като него! Да затриваш един народ за някакви си 8 години, това което Османлиите не можаха за 500!

54

===

преди 6 години

Ку-ку - "асансьора" явно не стига до горния етаж - не знам сам вярваш ли си на приказките.......

53

anonimen

преди 6 години

exxx...kolko e lesno kogato sme SWISS na Balkanite vsichko e med i mlqko s kef da jiveesh v bg

52

Анонимен

преди 6 години

Първи сме по хвалби, коленичене пред силните на деня, по кражби на суджук и източване на банки, по лъжи змами, кредитни милиoнери, корупция, престъпност нулева съдебна система и здравеопане. Тука вече и контрабандист не идва във страната на Тиквата Видов ден наближава.

51

Анонимен

преди 6 години

7% процента е нелегалната, останалата която се ръководи от *** е легална :)

50

drbr

преди 6 години

Кво ме е*е контрабандата бе ***. Стига си сравнявал със запада само това, което ти изнася. Сравни доходите, ама не средните!

49

:(

преди 6 години

Ние сме пример... но отрицателен, негативен пример. Пример на страна, в която на власт е мафията. Страна от която бягат младите. Страна, в която цари анархия и корупция. И всичко това дължим на Тиквата. Сега ще кажете, "ама преди него...". И ще сте ПОЧТИ прави. Защо ли? Защото Тиквата имаше 8 години да вкара виновните за престъпленията преди него в затвора. Вместо да направи това, той се зае да краде на свои ред и трябва да му признаем, че се справя по-добре и от предишните. Краде яко!

48

Анонимен

преди 6 години

Аз си мисля, че контрабандата процъфтява. Един от 40 минаващи нелегално границата бива хванат, няма никакъв контрол от въздуха в България, можеш да убиеш който си пожелаеш и да го бутнеш в морето, за да изглежда като самоубийство, можеш да отвлечеш детето на всеки бантускот окрал народа "със своя бизнес". Можеш и да отрежеш главата на Бойко и да играеш футбол с нея.

47

Анонимен

преди 6 години

Бойко, сложили са ти нещо в суджука!

46

Анонимен

преди 6 години

Болен си е чичака, съвсем е изтрещял. Живее си в свой измислен свят, заобиколен от плеяда слуги и послушници. И в празната му тиква едни вихри, едно прутоберанси, слушаш и си мислиш, в България ли живееш или на Марс. Значи 7% е тази контрабанда която не контролира. Добре, хванати много, осъдени НУЛА. Наистина това подобие на човек е срам за изстрадала България и търпеливия и народ. Изритването му е крайно време, всеки негов ден като премиер е тегоба за нас!!

45

Анонимен

преди 6 години

Суджук суджуци бореше,българин горко плачеше.

44

Анонимен

преди 6 години

а горивата кога?

43

:)

преди 6 години

Това някаква шегичка ли е? Всички българи знаят, че половината стоки в страната са дърти ментета и контрабанда :) Защо се излага така този "премиер"?

42

на Женския пазар

преди 6 години

Пожарникарят преборил корупцията? Точно обратното! На 500 метра от Женския пазар в София, ви посрещат първите контрабандисти и ви предлагат цигари. На 20 метра от тях дремят контра-контрабандистите, сиреч полицаите, и нищо не предприемат.

41

Анонимен

преди 6 години

Надето бачкаш ли