49

Народно събрание 3

преди 6 години

Бил съм в Съдебна медицина, сърцето ми се скъса като видях мизерията там.Мизерия в Александровска, Мизерия във всяка една държавна болница. Като видях условията в Пирогов - плаках за хората които работят там. Не са условия на болница в 21 век. Плакал съм в Онкологията, когато видях как работят лекарите там.Г-да депутати, Вие имате ли сърца и души, 10 000 страници Наредби и Закони.Оковахте медицината във вериги.А лекарите и пациентите направихте ваши заложници. Едните бягат, другите умират.

48

Народно Събрание 2

преди 6 години

Вие в продължение на 30 год. съсипахте Здравеопазването в БГ.Не може Пирогов да отказва прием на пациенти, защото е надвишил лимита.Вие създадохте чудовищна с-*** пациенти да умират по пътя към болницата.Вие създадохте Наредбата лекар да не помага на пострадал на 10 м. от болни.ца.Вие съкратихте персонал в Педиатрията до Военна и момента има 10 лекаря със смешно заплащане и Александровска.Вие съдадохте чудовищата с частните болници, които никнат като гъби и изгонихте специалисти в чужбина ..

47

Народното събрание

преди 6 години

-Държв. болници да не са ООД и ЕОДПремахнете лимитите за направления-Върнете спешна помощ в болниците-Вместо 4 милиарда за самолети, купете линейки-Увеличете заплатите в Спешна помощ-Осигурете гарантирана специализация на младите кадри-Дянков да върне 1.2 милиарда от НЗОК-Изграждане на Национална Многопрофилна Педиатрия. -НЗОК да не финансира частна дейност.-Лекар държавно да не работи частно, нито роднините му да управляват болници и клиники -Одит на Лекари с частен бизнес, кога,как

46

анонимен

преди 6 години

Има 2 турски партии, напълнихте държавата с *** от целия свят, подменяте етническия състав на населението.Роми, турци и араби - повече от българите.Хората-болни и бедни.Гарантирано от ГЕРБ и другите продажни политици от всички партии.Всичко това е заплаха за националната сигурност.

45

анонимен

преди 6 години

Искате западна демокрация и ЕС, нали?Яжте западните буклуци-трето качество и се разболявайте.Да сте мислили като скачахте като маймуни на митингите преди години, това е положението.Последни по запкати, пенсии и стандарт на живот не само в ЕС, даже в Африка са по-добре от нас.

44

anonimen

преди 6 години

Скоро няма да имам кой да работи за алчните БГ-работодатели и политици, хората се махат от тая територия.

43

Загрижен

преди 6 години

Ето Здравната каса не иска да да плаща за протези умираш без зъби бавно ,нова стратегия за ликвидиране на Българина -отива си Българина заради мръсните далавери.

42

сетили се

преди 6 години

Даа,открихте топлото.....Кажете го на бизнеса,който плаче,че дава високи незаслужени заплати.А там,където са работещите бедни,с минимално заплащане няма пари за здравни услуги,ядеш ефтини ***,поболяваш се и ставаш неспособен да угодиш на работодателя,който не харесва как работиш.И ставаш аут.тоест не произвеждаш брутен продукт,няма пари за разходи,за бюджетни заплати,и ето ти заплахата...нема пари,действайте!!!

41

KOGA

преди 6 години

България има 4 опорни точки за изграждане на Демокрация - 1. Здравеопазване .2.Ромите.3.Корупция.4. Доходи от ТРУД .

40

анонимен

преди 6 години

нато да се изтегли от балканите и черно море не желая воиски и учения на менрусия не ми е враг и няма нужда да се бутаме в шамарите искам да живея в мири дружба сьс сьседите и стига с този крим това е вьтрешен проблем и не касаебьлгария

39

Анонимен

преди 6 години

Сбъркали сте словореда, уважаеми днес бе ге; трябва да е:Народа: лошото правителство-заплаха за националното здраве!

38

???

преди 6 години

Да мине председателството на страната ни,пък ще видим. Не желаем повече управлението на настоящите управляващи,които са готови да погребат България. Не желаем и БСП.Един дол дренки са! От БСП в съдружие с ДПСзапочна всичко! На всички тях,пълна конфискация на заграбеното и разстрел,като при китайците,за да секне веднъж завинаги тази мародерщина.

37

Анонимен

преди 6 години

НА "ДИВАТА ПРИРОДА" хората и плащат водата и тока.Загубите са включени в цената.

36

???

преди 6 години

Кой съсипа здравето на българите?Защо се правят на паднали от небето?Това да няма държавни безплатни болници,никъде го няма.Частните клиники и болници са за богатите,ограбили народа.Държавните такива са за нещастния ограбен народ.Безработица,безпаричие,работещи бедни и какво- болен народ!Безработен,безпаричен,болен,неможещ да прави здравни осигуровки! Какво следва - да мре!Така го измисли "умната" тиква на Бойко Бойкота Бойкотов. Този "умник" за десет години досасипа всичко.

35

Анонимен

преди 6 години

В момента управляващите се самоубиват бавно защото първо че нищо не правят и второ след 20-30г. тук ще останат само пенсионери и роми ако продължава да се управлява така.Много от добавките в храните са забранени за влагане в храните и лекарствата но тук всичко е разрешено.Тези които не пушат и пият умират от болести до известна степен причинени от храната.Джихадистите нас ли ще нападат-последната дупка на кавала.Имиграция е майка му да се махне човек и повече да не стъпи тук.Срам срам,срам.

34

Анонимен

преди 6 години

Само не можах да "вдяна" каква е връзката между "лошото здраве на българина" и "повече НАТО", дето го иска кабинетът. Дали повечето НАТО ще ни подобри здравето?P.S. Сега видях кой е "работил" по публикацията. Изясних си всичко... :)

33

Анонимен

преди 6 години

"Проблем по линията продължава да е "източването" на Националната здравно-осигурителна каса чрез злоупотреба с клинични пътеки"Вместо да контролират тази ЕДИНСТВЕНА здравна каса, те се решили да я ликвидират, за да стане още по-безконтролно КРАДЕНЕТО!Лицемери, безсрамно алчни и елементарни!Но Бог вижда! Забавя, но не забравя!

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33 Те не били неграмотни роми, а екзотична природна забележителност, нещо като застаршена фауна.Знаешq че се наливат сумати пари и е много модерно да се опазва дивата природа.))

31

Анонимен

преди 6 години

"Кабинетът иска повече НАТО в страните от Черноморския басейн"---Повече НАТО? На какъв език е това? Звучи ми като: " Идин гаща плява да го идеш нащу магари".

30

Анонимен

преди 6 години

А промяната на етнически състав на държавата не е ли заплаха за националната сигурност?! Как ще съществува държава, в която преобладаващото население са неграмотни, крадливи и без трудови навици роми?! Или не е политкоректно да се повдига този въпрос?