8

***

преди 6 години

До АнонименА да кажете срещу кой точно вирус да се имунизираме,е те не са един два .Де да можеше за всичките .И това нямаше да реши проблема нали ги създават всеки ден нови и нови,че то всеки ден ли ще се имунизираме а????

7

Анонимен

преди 6 години

TE VIJ TI KOI PUSCHTAL VIRUSITE I XAPCHETATA PROIZVEDENI KO DA PRAISCH

6

Анонимен

преди 6 години

...2-3 вируса)))

5

Анонимен

преди 6 години

Ами то винаги е повече от един вирус -едните повръщат другите са с температура и ги боли гърлото не знам що сте толкова изненадани .На лекарите обаче не им плащат вредни за вируси докато ние всички се страхуваме

4

Суека

преди 6 години

Знаят предварително вирусите понеже шефовете им от ФАРМАЦИЯТА толкова са нагли ко*елета ,че вече даже си казват кои вируси са пуснали чрез ХЕМТРЕЙЛС-а и други подобни зловещи начини над населението !!! Тровят ви ... измислят нови вируси да ви натръшкат по гробищата ама видиш ли ФАРМАЦИЯТА и ЛЕКАРИТЕ им пукало за живота ви !? АХхахахаха няма такава ШЕГА друга през 2017 друга !!! Не бъдете наивни хора вие не струвате НИЩО в очите на КОРПОРАЦИИТЕ !!! Вие сте заменими роби !!!

3

Анонимен

преди 6 години

Имунизацията е въпрос на личен избор.... В развитите държави това е практика... но тук все още народа се лекува по бабешки и за това се стига до усложнения и дори смъртни случаи... После лекарите били виновни.....*** народ..

2

фармамафия

преди 6 години

Д-р Кунчев знае най-добре кога ще го пускат и какъв щам ще бъде. Нали д-р Кунчев? А вие сложихте ли си на семейството ваксинка?

1

Ей,

преди 6 години

няма година, като дойде есента, и да не се появи някой инфекционист, който след като е взел едни пари от фармацевтите, да не започне да обяснява какъв грип ни дебне, и как трябва да се имунизираме!