15

Шаран-БГ

преди 6 години

Хубаво е, даже много хубаво, за да се знаят и помнят годините на пълен упадък по всички направления от живота в нещастната ни България !!!! Не знаем още какво ни очаква, но и това което свършиха милите ни политици за 30 години демокрация до тук е показателно, дори в този скромен медал на маратонците !!!

14

Жоре Медалисто

преди 6 години

Това е конспирация...ТЕАТАР е на македонски.

13

Анонимен

преди 6 години

Преди три години медалите пък ги откраднаха от колата на организатора!

12

Анонимен

преди 6 години

То само това да беше ама нее. Обърнете внимание на сменените имена на улиците в София. В почти всички табели има правописни грешки и на бг и на латиница. Но това не е най лошото. По лошото е че съм трето поколение Софиянец а като ме попитат за някой новосменана улица и се чудя къде се намира. Тези които знаят старото й име ги упътвам без проблемно. Направо ставам смешен като стар Софиянец трето поколение който незнае имената на новопрекръстените улици. Дай му на селянин власт и му гледай сеира!

11

Анонимен

преди 6 години

Пак, че на методиевиca не са написани> "naroden teatar ivan vazov"

10

37176

преди 6 години

Те навсякъде са толкова грамотни - в Столична община слагат табели с грешни имена, то за такива постове се иска знание не купено образование и политически угодни хора.

9

Изработени в Англия-

преди 6 години

добре.Но поръчката е направена от България.КОЙ изпрати писмото? Нали е написал и текста? Не вярвам англичанинСАМ да напише на бълг. текста( така , ако поръчаят от Китай, няма да се доветят на българин за текста- ще го приложат.КОЙ направи поръчката? ПО телефона?КОга получиха медалит; не се ли съобразиха поне да бъде съпроводен медалът с писмо, описващо грешката? А имаме специалисти, които могат да поправят буквата.( ако само там е грешката)Срамно е.

8

Анонимен

преди 6 години

Все едно е писано от журналист на днес.бг.

7

Ънгличанин

преди 6 години

нароен театар иван вавов

6

Анонимен

преди 6 години

Театър е написано на македоница

5

Анонимен

преди 6 години

медала-- за взикане на палмира -- по ще отива носителитему как бързо избягаха ) маратонци ) Верно втория път Асапов и ко не свършиха добре ама ....

4

Анонимен

преди 6 години

А защо са правени в Англия. Нима монетният двор не може да ги направи. Имаа и много дриги хора, които могат да ги направят в България. Като гледам медала не е чак толкова сложен. Виждал сим вдин занаятчия от аплевен който прави ключодържатели и медалиони , които са доста по сложни и цената на дребно на пазара на занаятите е 5лева. Но май някой от Софийскат община и от спортнитедеятели е напилнил гушка

3

Анонимен

преди 6 години

При изработката обаче надписът на сградата е написан като... "театар"....Написано е по скопската норма, не е грешка. Нали Путин ви каза, че азбуката ни е дошла от македонската земля.

2

Анонимен

преди 6 години

Да ги пратят на македонците. Те нали не обичат буквата ъ.

1

Анонимен

преди 6 години

Правописните грешки са "масов спорт " в много новинарски емисии и на водещи национални медии !И не само !Грешни имена и дати - също )!