31

Гошу

преди 6 години

Абе рускиня ли е, бягай надалеч! Един приятел така смъкна 15 килограма за 3 месеца, имаше връзка с руския и накрая го съсипа с простотиите си. Та телефони го завлече, платени СИМ карти, накрая се появи някакъв уж неин бивш съпруг - пандизчия и взеха да го изнудват за пари. Луда работа

30

Джу Джи

преди 6 години

Той пича колко пъти е паркирал в задния двор на това рускинче, заслужава си и тя веднъж да паркира в неговия.

29

123

преди 6 години

До До 27 / 123За разлика от теб знам за какво става дума, също така знам, че не са проектирани от жени. Знам също така и че скоро ще дадат фира. Абе навсякъде където жените командват всичко скоро отива по дяволите. Исторически доказано е. Ако не ти харесва истината. Сори.

28

Анонимен

преди 6 години

Украинките не са като Рускините. Украинките са подли същества. С теб яде и пие а зад гърба ти гроб ти копае! Уточнявайте от каква народност е а не пишете че е Рускиня!. Украинките нямат нищо общо с Рускините!

27

Един от Коми

преди 6 години

До анонимен 29Абе и аз много се учудих, уж рускинче а да иска толкова много пари. Личните ми впечатления са, че рускинчетата са готови на всичко и срещу чифт найлонови чорапи.И не, не се храня да пиша гадории за русия, просто изпитвам известна ненавист към всички вражески на България държави, а по-голям враг от русия, нашата родина няма!

26

Анонимен

преди 6 години

Работилата по публикацията, ами работи, не си човъркай....носа! Елементарна справка и става ясно,че момичето е от Тернопол, Украйна, сестра е на модела Оксана. А ако имаше малко повече в багажа, щеше да знаеш, че имаше един политик и учен - Леонид Кучма, премиер и сетне президент на Украйна. Но не би! Със своята немарливост ти предизвика изригване на ултранеприлични антируски изцепки, защото има хора, които се хранят с това да пишат гадории по отношение на Русия, а в сайта ви не ги санкционират.

25

До 27 / 123

преди 6 години

Древен Египет ще остане с пирамидите, които още вашите говежди мозъци не могат да разгадаят как са били построени. А от вашата съвременна мъж цивилизация няма да остане камък върху камък.

24

123

преди 6 години

До До 26 АнонименДам и по този повод древен Египет отдавна не съществува.

23

2

преди 6 години

ОСТАВЕТЕ РУСКИНИ НА МИРА ГЛЕДАЙТЕ ТУК КАВО СТАВА СКЪПОТИЯ УЖАС

22

До 26 Анонимен

преди 6 години

В древния Египет само, че жените са били считани за по-висши същества от мъжете.При сключване на брак мъжете са се заклевали да служат вярно на своята господарка.Тутанкамон е убит от баба си.Изобщо трябва да се издават ограничителни заповеди на мъжете още с раждането им да не се доближават до жени, в противен случай затвор.Като жените ще теглят пари от банките, мъжете тогава за какво са им?Ако в праисторическите времена жената е била ловец, а не мъжа каква е еволюционната необходимост от него.

21

Анонимен

преди 6 години

До 24"Носете си парите и имотите в гроба." Ами Тутанкамон си е докарал част от богатството в гроба - ако го беше прахосал са *** сега нямаше да сме чували за него. "Никоя жена не ви дължи нито секс, нито любов!" - както и никой мъж не дължи пари за този секс или любов освен ако не е почасов. "очаквате да се върти харем около вас, защото имате пари." - това на богатите шведки дето си наемат балкански индиици ли го казваш?

20

123

преди 6 години

Ебалата на пича. Между другото като видях в нета кой е, бълха го ухапала. А тая е била много оптимистична 50 хилки за ей така. Вече все повече се убеждавам, че е по-добре да си харчиш парите си за професионалистки. Поне е ясно за какво става дума. В случая е и по-евтино. А долу някаква беше написала, че жената трябвало да има пари да е независима. Еми като иска да е независима, да си ги изкара.

19

До 3 Анонимен

преди 6 години

Носете си парите и имотите в гроба. Никоя жена не ви дължи нито секс, нито любов! Щом сте богати просто си гледайте богатството. И друго като не сте меркантилни защо трупате пари ?! Болни мъжки *** очаквате да се върти харем около вас, защото имате пари. Жената е нeгъpът на света, както казва Джон Ленън в едно свое стихотворение...

18

андрей

преди 6 години

Вдъхновило се е момичето от "Project X"

17

123

преди 6 години

МУХХАХАХАХХАХАХА Откровена златотърсачка. Даже и не си е направила устата по-така. Рускините преди поне знаеха как да се умилкват. Вече и това не го могат.

16

Анонимен

преди 6 години

До кристина 18мило, че кой ги спира жените ?! те ти банки теглиш кредит и се развиваш. ама така, дай ми да се пробвам нема как да стане. той си е я преценил човека. не че нема да изхарчи с нея на карибите 50к за 3-4 дена, ама да се прави на бизнес дама, където довчера е въртяла с***ки - вервай ми прав е бил :)))

15

losHo

преди 6 години

по един от каналите имаше едно реалити " Сватовница за милиони" . В Щатите богати мъже си търаят съпруги през една агенция. Винаги имаше кандидатки рускини. Дори повечето от тях не говориха добър английски.

14

losHo

преди 6 години

рускини, украинки и подобно.... всички са един дол дренки. Въртят опашка и са толкова хитри! Лоши домакини и след 30тата си годинка правят едно голямо дупе, като на негърките.

13

кристина

преди 6 години

мъжете са по-големи егоисти, доказано е научно.. не ги интересува че жената до тях иска да се развива по собствен начин, дори и да има и по-добри идеи.. жената си остава жена и трябва да се научи да си стои в къщи, да гледа деца, да готви..но да се забвлява или работи - само ако мъжът пожелае.. всеки човек е уникален по своему, има добри и лоши идеи.. просто не е имала правилния човек до себе си и малшанс и да изтегли заем от банките.. коли се купуват, любов и доверие - никога

12

Анонимен

преди 6 години

Оня руснак, където наля 2 кубика бетон в колата на бившата си, беше по-голям.