58

анонимен

преди 6 години

Всяка голяма икономическа криза и социално неравенство се решават с война.Не е виновна религията, а алчността на западните елити - от САЩ, Англия , Франция.Колко държави бяха разбити-Украйна, Либия, Сирия, и др.от Севрна Африка и Близкия Изток имат много да ни връщат.Целта-кражба на нефт и газ. Гответе се за война.

57

анонимен

преди 6 години

Скоро войната ще се води на европейска територия, както сега - в Близкия Изток.Враговете ислямисти са вкарани , Меркел и продажните брюкселски чиновници си свършиха работата по нареждане на САЩ.

56

Милена

преди 6 години

Ако има все пак някаква дефиниция на случващото се в Европа, е че тя буквално се е превърнала в една АРАБСКА ***!!! Това е неоколониалната наглост и циниэъм на брюкселските елити!!! Вече никой не е в състояние да контролира ордите от Африка, Аэия и т. н. , откъде идват и къде отиват!!! Апропо, недостигът на храна ще стане хроничен!!! Просията стана професия а ровенето иэ ***, эаедно с гладните кучета, ще придобие общонационални иэмерения!!!

55

Анонимен

преди 6 години

На хората им писва от соц-леваци навсякъде по света.

54

Кретен

преди 6 години

До Некъф лудНе бъркай свободията с либерализъма. Историята е не да се хвалиш с фалшифицирано минало. А за да не повтаряш грешките на предците си. Мусолини е бил социалист, а е създал фашизма. Германия е била с най-много социалисти, а е тръгнала след Хитлер. Испанците и чилииците венци трябва да слагат на паметниците на Франко и Пиночет. Нормална реакция на обществато в цяла Европа. Не е проблемът с цвета на кожата или религията, а, че разрушаваш реда и сигурността на хората.

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51До като папкаме от фондовете!Като свършат бързо-бързо ще си намерим нов г.з за лизaнe!

52

до 45

преди 6 години

Мислиш ли, че някой християнин доброволно ще приеме начина им на мислене и живот? Ще се кланя по 6 пъти , жените бурки? Е, не го виждам това. Така, че на североизток , към правата вяра.

51

регулировчик

преди 6 години

"Зави надясно", за да се върне в правия път. От който я бяха отклонили и я бутаха, барабар с цяла Европа към пропастта.

50

Анонимен

преди 6 години

Разумните са към Вишеградската четворка , а ние козеруваме на Меркел и Ердоган.До кога?

49

Циник

преди 6 години

И в Германия.....и в Австрия...а най-вече във Великобритания избирателите (народите) дадодоха повече от ясни сигнали - какво мислят за подмяната на местното население с арабскоафрикански шебеци! Но за пореден път - волята народна е стъпкана от политици като Мурксул..И трябва да призная, че демокрацията бе стъпкана в името на изкуствени ценности , като мултикулти...гейтолерастия...и псевдолиберастия! Браво на Австрия и страните от Вишеградската четворка! Врагът отдавна мина през портата!!!!!

48

Анонимен

преди 6 години

До Анонименот русия по лошо няма

47

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на много от "левите" партии е,че в ръководствата им попадат не хора с "леви" убеждения, а "с левашки" манталитет и поведение!Както е казал един мъдрец:"Много обичам проститутките в леглото,но не понасям проститутките в политиката"!

46

"-"

преди 6 години

Протестен вот срещу политиката на "откритите врати" на ЕС и в частност на канцлера на Германия баба Меркел, както и против огромния и абсолютно неконтролируем наплив на имигранти от целия Бл. Изток и Африка. Не "бежанци", а именно икономически емигранти, без образование и желание за интеграция!!!!!!!!

45

Анонимен

преди 6 години

Хитлер също е нямал висше образование, бил е ефрейтор в армията, освен това е роден в днешна Австрия.

44

Анонимен

преди 6 години

България накъде след разпада на ЕС?Русия или Турция?Аз лично предпочитам първия вариант.

43

Анонимен

преди 6 години

Единственият шанс на европейците е националистите от всички страни да си подадат ръка. Иначе изчезваме. Ако се появи някой като Хитлер, аз ще застана зад него.

42

Анонимен

преди 6 години

"това е математика е не несправедливост"Очевидно сте несправедливив математик и обичате да кретате на втора европейска скорост, а може би дори на задна. Прашка. Казах вече нещо за слагачеството, нали! Разбирам че ще донесете вода от десет баира за да успокоите гЪзната си съвест, но защо ни е този ЕС тогава, дрогарю текстилен продукт за пред врата?

41

Анонимен

преди 6 години

Още една държава с арабоиндийско население. Виена е кошче с отпадъци.

40

до 37

преди 6 години

референдум .... ами нали си избирате боко...него питайте . но и не е лошо да излезе България от ес ....почивката ще ми поевтинее и шведите няма да ми се пречкат из краката.а това е действие събиране....ако го владееш

39

Хм

преди 6 години

Едва ли в Европа има по-умерена страна от Австрия?Тия приказки за завой на дясно са пълна дивотия!Нормално е на австрийците да им писне и да вземат мерки срещу ислямските навлеци!Ама да не мислите,че ще е нещо радикално,като стрелба по границата или изгонване на мигранти-престъпници?Нищо подобно-най-много да им намалят помощите с 20-30% и да затегнат леко граничния контрол.Обаче на фона на безумната Меркелска политика и това е нещо!