7

Аз

преди 6 години

Еминем найстина е едун от най великите каквото и да си говорят някой. Да наистина преди него рапъри като Тупак и Биги но по някой отношения те дори не могат да се сравняват с Ем. Той пее за реални неща от живота си за проблемите на обществото и не го е страх да каже какво мисли не случайно има толкова фенове защото те също са минали през трудности като него.Не знам колко добър рапър е но знам че държи рекорда за най много думи в минута и със сигурност поне текстовете му са направо уникални!

6

Hah

преди 6 години

Най-великия?Като бях по-млад слушах такава музика.Всички от Wu-tang clan,двамата(лека му пръст на Prodigy) от Mobb Deep,2pac,Biggie,Big L,Big Pun,Dmx,Ice Cube са само част от по-известните и по-добрите с пъти от представения младеж.Друг е въпроса,че това,което се представя в днешно време за хип-хоп музика е далеч от жанра.

5

X

преди 6 години

Явката е класи над тоя.

4

пеш

преди 6 години

Еминем,Енеминем.

3

Анонимен

преди 6 години

Набора е велик!Не случайно е продал толкова много албуми, има Оскар и е признат за един от най-великите в музиката.Тоя под мен с кресливото гласче да не се обажда по-добре, защото е изключително зле!Еминем, хората са го признали, а нашето xюМне си мисли за ***-дали...

2

Има

преди 6 години

Отвратително кресливо гласче.

1

Анонимен

преди 6 години

Най-великият! Ето това се казва рапър, а не като нашите смешници.Да е жив и здрав!