25

Спортист

преди 6 години

Можи ли някои да ми обясни, възможно ли е Гришо да стане номер 1 и какво би се променило в България?

24

Мачкай Гришо!

преди 6 години

Гришо е във възход, откакто си намери сегашният треньор. Предполагам, че 2018-та ще я започне като номер 4 или номер 5 в света.

23

Анонимен

преди 6 години

Неудачник е Гришо!

22

Класацията

преди 6 години

За да стане седми, Гришо трябва да спечели достатъчно точки на турнира в Париж, започващ в края на месеца. Ако не успее да спечели повечко точки от сегашният турнир в Стокхолм, на Гришо ще му трябва да стигне до полуфинал в Париж, за да стане седми, иначе може и с четвъртфинал. Гришо може да стане и трети, ако победи сега в Стокхолм и после в Париж. Четвърто, пето, шесто или седмо място са напълно реални за Гришо преди финалният турнир на най-силните започващ на 12 ноември 2017.

21

лекар

преди 6 години

Контузиите са от презобване.Гришо не зобе, което не би попречило да му "объркат" пробите, като на Дънекова.

20

Контузиите

преди 6 години

Контузии сред тенисистите винаги е имало и то много. В 90% от случаите контузиите се в резултат от прекомерно натоварване, което не е съобразено с физическите възможности на тенисиста. В момента май всичките контузени топ тенисисти, май са контузени точно заради това. С други думи част от майсторлъка в тениса е, да останеш без контузии и да не се претоварваш, за да спечелиш на всяка цена.

19

popa ot razgrad

преди 6 години

никога не е било така...4 тенисисти от Топ 10 и още толкова между Топ10 и Топ 20 приключиха годината заради контузии в средата на сезона и това разбира се отвори вратите за тези които са зад тях...а иначе Гришо си играе много добре напоследък...

18

До 15

преди 6 години

Много са ми смешни панелните неудачници като теб, които нямат свой собствен живот и затова плюят по чуждите успехи. Гришо е гордост за България, но какво ли разбират неудачниците?!

17

Анонимен

преди 6 години

Гришо сега е осми, като след турнирът в Стокхолм, ще бъде пак осми другата седмица, независимо дали ще го спечели или ще загуби още в първата среща. За промяна в класирането му, ще трябва да стигне поне до четвъртфинал или полуфинал на турнира в Париж, което е доста вероятно.

16

Анонимен

преди 6 години

Като прочета обръщението Гришо и ми се дра.йфа.Толкова ли сте близки с него, всеки ден си пиете бирата заедно, че го наричате Гришо?

15

Анонимен

преди 6 години

Успех на Ус Оупън другата седмица!

14

до 13 и 14

преди 6 години

Много са ми смешни панелните неудачници като теб, които нямат свой собствен живот и се идентифицират с чужди успехи.

13

Анонимен

преди 6 години

Нашият Гришо засега добре се пази от контузии, които обикновено се случват от пренапрягане на тенисистите, искащи на всяка цена да спечелят една среща или няколко срещи, а тези победи им коства после месеци възстановяван от контузията и неучастие в срещи. Дали е по-добър един тенисист напънал се да спечели един турнир и после 9 месеца не участва в турнири заради това пренапъване или по-добър е друг тенисист, който рядко печели турнири, но редовно стига до последните фази и не се контузва?

12

Григор Димитров

преди 6 години

Нашият Гришо може да загуби до края на годината 90 точки от турнира в Стокхолм, където миналата година беше на финала и сега пак участва и е номер 1 в схемата на турнира. Също 90 точки може да загуби и от силният турнир в Париж - последният преди финалният турнир на 8-те най-силни тенисисти в света, в който Гришо е сигурен участник. Гришо има едни 45 точки от друг турнир, които са му сигурни, ако не успее в първите два турнира. При четвъртфинал на турнира в Париж, Гришо скача нагоре в ранглистат

11

До 8

преди 6 години

Нека да е мегацървул, ама е 8-ми в света. Ти като знаеш много езици, какво си постигнал? Чували ли сме за теб? Аман от комплексирани мижитурки.

10

Стан Вавринка

преди 6 години

Стан Вавринка, ако продължава да не играе, до края на годината ще загуби само 300 точки и ще остане с 3150 точки, т.е. ще бъде някъде около 10-то място в началото на 2018-та.

9

До 6

преди 6 години

Май обърка раздела, пич, пожарната е в другата тема.

8

Анонимен

преди 6 години

Тоя е мегацървул. Не може да говори нито български нито английски.На последнто му интервю направо се напиках от смях.

7

Новак Джокович

преди 6 години

Новак Джокович, ако продължава да не играе, до края на годината ще загуби 1180 точки и ще остане с 2585 точки, т.е. ще бъде някъде около 14-то място в началото на 2018-та.

6

Анонимен

преди 6 години

И това означава, че не трябва да ги гасят като горят, така ли ?Баси и логиката. И ти сигурно си пожарникар.