11

1

преди 6 години

До ТенчоНякои хора се осведомяват на принципа "Една жена каза"!

10

1

преди 6 години

До до 8Да ме извинят военните, че не ги споменах!А ти, с какво си полезен? С това, че в работно време тракаш по клавиатурата ли?На тази "територия", никога няма да се върне "Държавността" с този оскотял, завистлив и злобен народ/ако може да се нарече такъв"!

9

1

преди 6 години

До до 8Организирай протест за закриване на МВР, ЦСМП, Планинса спасителна служба и сам ходи да вадиш удавници, разпарчатосани при катастрофи и изгорели при пожари тела, прави реанимации и т.н.. Препоръчай на развитите държави да закрият тези служби, но те не са прости да го направят!

8

Тенчо

преди 6 години

До Анонимен Кажи ми как разбра, че заплатите на пожарникарите са по 2400лв. Един новоназначен пожарникар взема основна заплата 66олв. С добавките и след данъците, остават малко под 700лв. Пожарникар пред пенсия не може да хване и 1000лв. с добавките. Безмозъчни комплексари като теб не трябва да се размножават.

7

до 8

преди 6 години

Ами и това ти е много. Аз като работник взимам около 8 200 лв на година.Вие заедно с милиционерите сте най-безполезната част от обществото.

6

1

преди 6 години

До АнонименНякой те е излъгал. Аз като пожарникар вземах около 13000лв., но за година!

5

1

преди 6 години

Защо не се разреши да има "Ведомствена Пожарна"?Има толкова пенсионирани пожарникари, които могат да работят като такива, вместо като охранители/те така или иначе работят/.

4

Анонимен

преди 6 години

Т'ва при премиер пожарникар, да закриват пожарни си е без думи...

3

Анонимен

преди 6 години

Собствениците на хотелите и техните застрахователи щяли да поемат разходите по пожарните служби.

2

Анонимен

преди 6 години

*** народ - слаба държава.Номер 1 и лайкналите го го показват.

1

Анонимен

преди 6 години

Приятелчетата на Суджука пак се уредиха след поредната ПР-постановка, целяща да вдигне малко западналия му рейтинг.Не може един търтей, който по цял ден пляска карти и табла да взема 2 400 лв без да прави нищо, докато нормалните българи се скъсват от абота за 700 лв.