54

Анонимен

преди 6 години

Яжте вафли с палмова мазнина, та да ви дойде акълът. Дано поне Мая Манолова да направи нещо. Тя по принцип, с каквото се захване, го довежда до финал. Само успех в нелекото начинание да й пожелаем.

53

брадатчесъноядец

преди 6 години

яжте бе харсъзи !европиски деликатеси и сюрпризи те из вътре им.зарежете домашното сирене,джумерките ,наденицата зелето и еко сланината напред към циливилизацита на палммовите евро канцерогенности .

52

Анонимен

преди 6 години

ne kupuvaite ot piklivite dolnoprobni magazin4eta kafland lid billa i em podobna sgan

51

ЕС

преди 6 години

Дадох пример с лекарствата и технологиите . Днес България и Хората страдат от високи Цени заради Вноса на Всичко .Виновни са Депутатите - не искат да приемат Закон за Корупцията .Всички виждаме Богатите *Земеделци* , богатите *животновъди* - не произвеждат Продукт а взимат Субсидии от ЕС - КРАДАТ - това е Корупция - майка , Снаха , Дедо и Баба .

50

Me

преди 6 години

Много *** много нещо тука. Статията е абсолютна пропаганда.Гледам на един му се виждат дълги листовките на лекарствата. Ми ако ги купиш същите лекарства извън ЕУ може и листовката да е доста по-кратка. Дали защото няма същите странични ефекти или просто защото там няма никакви закони, които да защитават и информират потребителя.

49

Мммммм,

преди 6 години

Де да бяха само храните. Доматите са сякаш от пластмаса,твърди и пълни с бели коренища. Вкус- никакъв. Краставиците като маркучи. Ами,скъпите лекарства- ментета? Я им вижте листовките. По един метър дълги,с десетки нежелани реакции. Лекуваш уж една болест,а се сдобиваш с няколко други. Купуваме най- скъпите лекарства в ЕС.Е,тях не можем да си произвеждаме,а не винаги има алтернативно лечение.Всеки месец им вдигат цените.Политици,лекари,адвокати и търговци,ще ни затрият.

48

Модерни

преди 6 години

Най-любимият трик ми е като видя с големи шарени букви БЕЗ КОНСЕРВАНТИ и като погледнеш съдържанието - яйца на прах, палмово масло, е342, е455, е786, аспартам и няма една съставка, която реално да се разваля, за да слагат и консерванти :) Консерванти се слагат, за да удължат срока на годност, а тези съставки в храната са вечни направо.

47

Анонимен

преди 6 години

Че за какво ни взеха в ЕС ? Да не би заради красивите ни очи.Това което го изхвърляха преди го продават на нас сега. Ей това е ЕС.

46

Дзивко

преди 6 години

Факт е че има производство за източна Европа, но някой път става дума само за вкусовите качества , демек ако ви пуснат немско кафе ще ви е кисело за това е за нашия вкус ,има и разлика в качеството при някои храни,но за цените е некоректно да сравняваш немския пазар с нашия , демек няма начин цената за 5 мен. Потребители да е по евтина от цената за 40 мен. Просто разходите там се делят на повече,логистика,реклама и ти..,ние трябва да се сравняваме със Словения, Хърватска

45

Анонимен

преди 6 години

До бгТова го пишеш от Марс и препредаваш с ВЕФ 206 нали???:))

44

Анонимен

преди 6 години

До ИстинаПрав си!! Ай ся дай причини и ползи да излезем от ЕС!!!

43

Истина

преди 6 години

Хак ви е тьпанари, мечтайте още за ползата на евросъюза!

42

cazzo duro

преди 6 години

До ЕС"оки " струва 4 евро кутията/30 пакетчета/ и няма ниииищо общо с аулина. Между другото и "оки" е вече с рецепта. Аолина/нимизил/ го отрекоха. Впрочем и той струваше 3.50 евро кутията а в БГ аптеките го продаваха по 1.20 лв.. И ква е "вината " на ЕС???? ЕС ли е виновна или алчността на БГ търговците на лекарства??

41

100 Карата

преди 6 години

Нали имаша по едно време един Ники Пилето,където се събираше с хората на властта ? Накрая какво се оказа,че бил обикновен ,,стрелочник'' на товарите,босовете били във властта,имали имунитет.Вие как мислите ? Дали Каналът /дамара/ е пресъхнал ? Дали големите играчи са други ? Същите хора,същият бизнес,само ,,Бушоните'' други . Големите вериги супермаркети плащат яко за приемане на нови закони,и отменяне на по-стари и неудобни такива...всичко е ЕДИН ФАРС .

40

cazzo duro

преди 6 години

Шунката била с 10% по-малко месо и ТРИ ПЪТИ повече сол!! Коя шунка???? Има десетки видове по щандовете! Коя верига? КОЙ производител??? Ще ви върна на "детското пюре с 26% повече олио. Ами то олиото в едно бурканче детско пюре е 2/два грама/. + 26% повече е= 0.52 грама! Това ви е проблема, нали селяни???? Ами не купувайте!! Има български производители на детски пюрета с перфектно качество/ не се шегувам/ . А относно шунката ..аз безсолна шунка не ям и гледам етикета като купувам. Поняли, селяни?

39

ЕС

преди 6 години

Една Енероспестяваща Крушка от Висок Клас - в България е 15 лева , в ЕС е ЕДНО ЕВРО .Аналога на Аулина 1 лев - ОКИ е 40 стотинки (аулина се продава само в БГ , в ЕС е забранен )

38

LIDL BG

преди 6 години

Da no kasierkata v LIDL BG vzima vminimum 2500 ? zaplata za sastata rabota.

37

бг

преди 6 години

ЕС е еврейско творение за унищожаване на Християнството и бялата раса. На пръв поглед всичко изглежда прекрасно - висок жизнен стандарт, НО храната е пълна с вредни химикали, токсични лекарства и ваксини, развращаване на младото поколение чрез филми, музика, игри, почти пълен контрол над повечето телевизии с цел пропаганда, вкарване в Европа на мюсулмани и африканци с цел ускоряване на процеса на унищожение на християните.

36

cazzo duro

преди 6 години

Грозна и *** пропагандна статия. Смърдящо отвратителна. Пушилка за нищо целяща да се подкопае доверието е ЕС. Тук "храни" няма.Има само политика. 1.Оказва се се, че натурален сок у нас се продава с близо 150% по-висока цена, отколкото същият сок в Германия. Бебешко пюре, предлагано у нас, съдържа с 26% повече олио от същото пюре, предлагано в Германия или Австрия..КОЙ, натурален сок , КОЕ пюре и КОЯ верига?? А и кой ви каза, че може да определяте цените на търговците??? Не купувайте!

35

Me

преди 6 години

Пак Пропаганда.Къде са тея изследвания? Няма такива изследвания, които го потвърждават това. Изследваха много храни и препарати, като намериха минимални разлики. Даже шоколада за източна европа беше с по-високо съдържание на какао. Относно цените, ами смъкнете ддсто както в другите европпщейски страни с които сравнявате. Ако смятате че е скъпо, внесете го по-евтино.