81

Знаещ

преди 6 години

До Анонимен ТЪПЧО ТИ СИ БИЛ В ТОЛБУХИН КОЛКОТО АЗ СЪМ БИЛ НА МАРС.ГЛУПОСТИТЕ ТИ СА ПОВЕЧЕ ОТ УМА ТИ АКО ИМА В ГЛАВАТА ТИ ТАКОВА НЕЩО

80

Су-22

преди 6 години

Господи колко невежи хора има! Били паднали 5 Су-22... - ако човечецът беше почел малко щеше да знае, че Су-22 е самолетът без нито една авария в историята на родните ВВС.

79

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИзвинявайте но сравнението на F 16 със Су 22 е меко казано некоректно .Първият е от четвърто поколение многоцелеви изтребител а вторият е от второ(въпреки че изменяемата геометрия на крилата го прави да се приближава към третото поколение) бомбандировач.

78

Анонимен

преди 6 години

До ШибиРибиПич,един приятелски съвет.Не се излагай.Тази последна модификация на Су 22 е все още на ниво и факта ,че поляците го използват е достатъчен струва ми се. Е ако си го написал като шега - може......

77

Анонимен

преди 6 години

80 - полските Су-22 момента се използват за придобиване на опит на пилоти със звание лейтенант . Полските ВВС поради специфичната роля във Варшавския договор са притежавали над 200 такива , самолетите са модернизирани многократно като поради това че двигателя е почти пълно копие на GE J79 на F4 , се ремонтира в Германия . Самолета е доста надежден , *** и евтин за поддръжка тъй като е от по-старо поколение , бойните му възможности също са значително по-ниски от тези на F-16

76

Анонимен

преди 6 години

До USAТи въобще не си в час! Каква Рашка те е клеццала? И за това ще ти дадат хонорар?!

75

Анонимен

преди 6 години

"Су-22 бяха абсолютни трошляци"================Казваш, че там си служил. Било е преди около 30 години. Сигурно си бил техническа поддръжка? На некадърника самолетите му виновни!От текста на статията става ясно, че днес в Полша, член на НАТО, има на въоръжение цяла дивизия от близо 80 броя СУ-22. Полските пилоти не се оплакват и не се стахуват. Има ги и в руската армия.Има ги и в сирийската армия. И не само ги има, а сирийските пилоти ежедневно извършват удари по терористите с тяхна помощ.

74

петков

преди 6 години

До Видял че какво да му гледаме ..... *** някакви . да гледаме .... голям смях

73

Видял

преди 6 години

Самолетът вече е изложен в автобазата на Румяна Хинкова, след Велико Търново до Дебелец. Всички, които пътуват през Прохода на Републиката ще го видят.

72

Анонимен

преди 6 години

какво страно има някой свободно да си купи дърта воена техника в Европа или Сащ ????виж за онези във без аналоговия колхоз РФ максимума е някоя армеска консерва с лой и каша

71

xdfb

преди 6 години

Смешни псевдо-журналистчета, неграмотни сте и това е необорима истина!! Иначе как някой интелигентен журналист би написал "скраБ" вместо "скраП"?!?! Кратунковци нещастни!

70

Анонимен

преди 6 години

Су-22 бяха абсолютни трошляци!Пилотите в авиобаза Толбухин, там съм служил, се страхуваха да летят с тях, все се чупеха. За 2 години паднаха 5 от тях, но поне пикотите се спасиха. В Толбухин, сега Добрич,авиобазата беше разузнавателна, самолетитя бяха оборудвани с камери.Имаше Су22, миг25, миг15, миг17 и миг21.Все бяха на ремонт.

69

Анонимен

преди 6 години

Тоя бизнесмен се е пре.е.бал яко с тия 50 хил. лв. По добре да беше ги разиграл на "тука има, тука нема"

68

Поправка

преди 6 години

Не Полша е враг на Русия, а обратното!Русия е нападала Полша над 15 пъти, избила е цеета на полската нация в Катинската гора, свали самолета с полското правителство, изби всички!Русия е враг, а не Полша!

67

Анонимен

преди 6 години

Ха какво четем? Тая сутрин израески самолети са унищожили комплекс С-200 на 50км. източно от Дамаск. Преди да унищожат комплекса Израел е предупредил Русия, че е принуден да го унищожи тъй като при разузнавателна израелска мисия за която е знаела Русия и Сирия, сирийците са си позволили да пускат ракети от така нареченото ПВО С-200. Естествено руските ракети са минали на 20км от целта, но това не е спасило руската техника от пълно унищожение. Нетаняху е заявил че няма да търпи такива провокации.

66

Анонимен

преди 6 години

Прекалено много пари е дал за руска военна техника. Минал се е жестоко.

65

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

скраБ? сериозно ли? калкулаторке, за кашмер си

64

876

преди 6 години

мошеник......

63

Анонимен

преди 6 години

Тогава, що не продадоха всичките МиГ-21-ци, за по 50 000 лева, вместо да ги нарежат. Някакви селяни щяха да съберат от цяло село пари и да си купят по един и да го гресират и консервират. И сега в цяла България във всяко село щеше да има 15-ки, 17-ки, 21-ци. Смях! И всеки комбайнер, щеше да се преквалифицира в пилот, да брани родното небе!

62

Ужас123

преди 6 години

То хайде да си спомним, колко струва само ремонт на двигател... примерно на МиГ-29? Су-22 е прекрасен самолет, никой не оспорва това. Но пък, дори нашите български авиоинженери са пишман майстори, съсипват цели авиозаводи с некадърността си. После ги купуват частни фирми, там пак се похабява всичко. Та какво остава, някой си Унуфри, с помощта на пишман майсторите, да сглобява самолет? Тоя самолет сигурно е само обвивка. Вътре няма нищо. Тоя човек го е купил, само за красота, да му кипри двора.