19

Петър

преди 6 години

Това не са доброволни дарения,а законен рекет от страна на мвр.кой ги въведи-цветанов.а сега негово протеже е министър.въобще родната полиция ни пази!

18

Анонимен

преди 6 години

Полицайте са изметта на обществото. Престъпниците в униформи, за които корупцията, измамата търговията с наркотици, участието в банди и чадърите над мафията е "законната" им работа. И защо да им увеличават заплатите на тия криминални търтеи.На тях им плащабмафията. Найндобре да ги разкарат. Няма файда от тия.

17

Хохо Бохо

преди 6 години

Ето това е истински български журналист.Близо до сърцето на властта.Когато си заговори за протест на полицаи или пожарникари,те журналистите са на бойния си пост.Статията ви е елементарна, дори и пошла.Настройвате обикновенните хора един срещу друг. Кой е виновен, че средностатистическия българин получава минимално възнаграждение за робски труд.Може би обикновенния пожарникар. Е не е той. А кой?

16

Безконтактен

преди 6 години

Ако някой може да обясни какво означава мултиплексорни вериги, моля? Невеж съм.

15

Анонимен

преди 6 години

Дори този бълвоч, да е истина, то едва ли някой редови полицай се облагодетелства от това.

14

Мда

преди 6 години

На МВР им дай да мислят схеми и да прибират пари, а не да си вършат работата! После защо цари престъпност и корупция?! .но и за още пари реват

13

Garantirano ot GERB

преди 6 години

:)

12

Списък в караулка

преди 6 години

Самият факт, че от моите съученици, само *** и двойкаджии, станаха полицаи, говори достатъчно. Като добавим че няма престъпление без участието на бивш,настоящ, или бъдещ милиционер, е достатъчна причина тази орда престъпници да се разтури на мига,по примера на Грузия. Иначе да реват за пари нямат равни.

11

123

преди 6 години

По-добре и полиция и прокуратура и съд да се закрият. Без тях ще е по-добре. И аз съм виждал как патрулката пази дилърчетата. Нещо обаче ги разсмърдяха тихо и кротко.

10

Анонимен

преди 6 години

Зададе ли се протест на Полиция, Лекари, Миньори и изобщо граджани на тази държава- журналята веднага ги атакуват! Доноси, мръсотии и какво ли не! Българи- не се подарявайте, а защитавайте себе си и интересите си!!! Немощна полиция, неработеща прокуратура и съдилища са изключително голям проблем! Полицай взема 640лв. стартова заплата- съдия и прукорор над 2900лв. стартова заплата!!! Полицая дава живота си за нас, а другите - джоба!

9

Юнал Джемилов

преди 6 години

До бгМалкия, нещо не хвана смисала аз друга полиция с 30 годишшни талиги не съм виждал освен в Африка апък вие какво произвеждате освен момичанца за бордеити в Германия и Холандия биллюлля не мога да са сетя ва

8

вижда се

преди 6 години

Това е така наречената такса-спокойствие , и всеки който е плати може да краде ,бие и безчинства без проблем!!

7

бг

преди 6 години

До Юнал ДжемиловОпелите са произведени в Германия и са много по добри от произведените в Турция коли , които още с излизане от завода стават само за брак.Нали сме виждали турско феродо за спирачки направено от мукава. Правете си само локум защото го правите добре и не се бъркайте в другите работи.

6

Юнал Джемилов

преди 6 години

Ава вашта пилиция още с с 30 годишшни бараки опел ли е обурудвана ва я вижте ТУРСКАТА полиция с какви коли е. Инак големи европеици иехехехе

5

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме все пак че Суджуците са на власт и трябва да се грижат за еничари се милиционери.Скоро може да им потрябват за да бият излезлите по улиците хора.

4

Отбелязащ

преди 6 години

Това по скоро е донос отколкото статия! Журналиста е объркал времето в което пише! От ДС щяха да са във възторг от него едно време! Евала на БГ журналистиката!

3

Анонимен

преди 6 години

Милиционери...Милиционери. ...Милиционери. ..Милионери. ..

2

Анонимен

преди 6 години

Простотия... журналиста- псевдо такъв. Нарочните статийки ги пишете за какво? МВР преди години със бюджетни пари направи фирма БМВ и съвсем най- нагло Цветлинчо им я взе, взе им и СОД, защото близки нему фирми правят далавери с частни СОТ. МВР има СВОЯ фирма и тая фирма внася печалбата си в бюджета. Тези пари отиват при бизнеса и хората- бензиностанции, книжарници, автосервизи, магазини. Защо не питате къде отиват спечелените пари от БИЛЛА, КАУФЛАНД и прочее!?

1

OO

преди 6 години

Бедни душици, какво ли още не знаете !?