22

Ахмед

преди 6 години

Колкото да не искате , колкото да завиждате , и колкото да не ви е приятно . Ражда се нова Турция по силна от османската империя даже . Но всичко това става с много работа а не с надуване на мускули , не с грозните татуировки не с кражба лъжа и с измама . С много работа нашата фитнес зала е работното ни място татуировките за нас са потта и боята от малините чао че имам работа не съм айлякпром

21

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите са най-много в Турция. Следват Ирак и Иран и най-малко в Сирия и Азербейджан.Но сега по време на войната са завзели големи територии в Сирия и опитват и в Ирак.

20

Алиосман

преди 6 години

Никога в региона няма да има държава наречен независим Кюрдистан . Западните ценности, западната цивилизация е в упадък вече , и затова подкрепят тези палячовци .

19

Анонимен

преди 6 години

Киркук е на границата с Кюрдистан, но прави са иракчаните, там по закон не трябва да има дори пешмерги. Кюрдите са навлезли в територии които не са техни.

18

Хашимото

преди 6 години

Аре пускайте ги тия коли на водород и ток и да се приключва с тия трепети за нефтец.

17

Анонимен

преди 6 години

Мюмюн-Марсел пак не е спал.Абе,в КЕЧ-а ли стана такъв стратег пълководец?

16

Анонимен

преди 6 години

Едните ги наричат бойци на ПКК, а другите - пешмерги.Също както в Сирия наричаха и наричат терористите умерена опозиция.

15

дядомраз

преди 6 години

Киркук не е в границине на т.н. иракски кюрдистан и там не живеят кюрди.Но там са най-богатите залежи на нефт и кюрдите ги искат за тях.И в Сирия се опитват да превземат райони богати на нефт в които те не живеят.

14

Ястреб Османлията

преди 6 години

До Анонимен 24Ако закъсаме много с пешмергетата, ще поискаме помощ от армията на съзника ни в НАТО, великият балкански бантустан булГЕЙристан! Все пак преди сто и кусур години сте превзели една крепост от турците! Хаааа ... почти бях забравил - и нижете по пет трупа на нож!! Способност на бълГЕЙрина, на която дори Чак Норис скришно-скришно завижда!

13

Анонимен

преди 6 години

До Ястреб Османлията да ти кажа дремеми за кюрдите ама и вас хи4 ви нямаше срещу халифата да не ви отупат пешмергите аскеря

12

Анонимен

преди 6 години

Нека кюрдите имат собсвена държава, но тя да е изцяло на турска територия. И кюрдите, и турците заслучават това.

11

руски трол

преди 6 години

сега за кого бда кви4им ?дайте опорки грух

10

Анонимен

преди 6 години

До вчера бяха герои освободители от джихадистите, от които официалните иракски войски избягаха като зайци. Обама им каза, когато избягаха, че нямат желание да воюват. Сега ще воюват с кюрдите. Но всичко зависи от Великите сили.

9

Анонимен

преди 6 години

Накрая пак Ердоган ще омиротворява.От слаба и разпокъсана Турция няма полза никой, дори и Путин. Слаба и разпокъсана Турция е равно на хаос и разкъсване на България.

8

Ангел

преди 6 години

Винаги когато чета новини че някъде в Близкия Изток има война и Мюсюлмани се избиват мед ми капи на сърцето.В случая ще заема страната на Кюрдите защото се борят срещу Турското робство и се надявам и САЩ и Русия да заемат тяхната страна.Не защото аз или те ги харесват а защото всички имат интерес от слаба и разпокъсана Турция!

7

Анонимен

преди 6 години

ястребе мнооооооо си досаден.нема ли да те е... тая вечер,та да мирясаш

6

Анонимен

преди 6 години

В региона действа политиката на Света е по голям от пет! Този път тези "петимата" ще си оближат лапите само!

5

:-)

преди 6 години

Турците, персийците, иракчаните чакат само един ход от кюрдо-американците! Този път америка не е големия играч в региона... не и този път... той достатъчно "демокрация" докара на континентите дет не му е работата... америка и запада щели да ми определят границите с които не граничат... Цялата бъркотия и хаос дойдоха от тях... Стига толкова!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Някой ще яде голямата тояга. И ще се изненадате кой!

3

:-)

преди 6 години

Кюрдите защо не обявяват независимост официално вече, а? Нямало пкк в Керкюк, аре у лево!Този път колкото и да ва хранят и подкрепят американците и ционистите...няма да я бъде!!! Нито Иран, нито Ердоган са лесна плячка...