16

Анонимен

преди 6 години

Ням крива ракета, космосът й е виновен.

15

Смешно е

преди 6 години

В конкуренция със сума ти държави и да очакваш нещо да се самослучи. Ако искаш нещо трябва да си подготвен максимално, не да следваш общо инструкции, когато си си написал домашното, може да си го мериш с големите.

14

Анонимен

преди 6 години

До ОбщиИ още - "Работим в правилната посока", "Имаме най-високия ръст в Европа" (хихихи, миналата година произведохме един картоф, тази година - 2 картофа, значи имаме 200 % ръст, ура, да живее ... Б. Ж.), "Стабилни сме", ура-а-а-а, но... имаме най-ниските заплати, най-ниските пенсии, най-болни сме, най-умиращи сме, станахме и най-неграмотни, най-корумпирани, най-най-най- нагли и лъжливи.

13

Анонимен

преди 6 години

И не са ви казали, че освен ниските цени и ниските жизнени ууслови на тези 800 експерти ще им паднат и заплатите? Цялата дандания беше обречена, но ако поне бяхте питали ... нямаше и да се хващате! Поне българите в която и да е от тези институции щяха да ви го кажат, но на тиквите акъл не им трябва! Те всичко знаят.

12

Анонимен

преди 6 години

Да, така е. Закъсняхме с цели 29 години. Нещо повече - върнахме се назад с още 45. Основният показател за развитостта на една страна е здравният статус на населението, обрзоваността му, жизненото равнище. Ще дойдат тук в уличната мръсотия, върлуващата простащина и животинщина, измъчващия транспорт, вредните храни и т.н. и т.н. Да не са луди - хората искат комплексна културна среда, а не политически шмекерлъци, търпяни от *** народ.

11

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ са тотално корумпирани.

10

Анонимен

преди 6 години

Ние от ЕС задаваме едни общи въпроси. А вие от БГ - давате общи отговори...Ние ви лъжем че сте в ЕС...Вие ни лъжете че спазвате евро законите Ние ви лъжем че ви плащамеВие ни лъжете че правите нещо друго освен да строите магистрали

9

Анонимен

преди 6 години

Доживях деня, в който български "специалист" каза - "ЕС е виновен".

8

Общи

преди 6 години

Хайде сега пък критериите били много общи. Как другите кандидатсващи държави са спазили критериите пък на нас все "Съдията беше виновен. Гледаме напред."

7

Българина

преди 6 години

Това показва само че в най корумпираната страна с американско финансиране на правосъдието *** на сащ германия и турция не ни имат за хора, с най ниски заплати имидж перспективи пътища цига низирана и тур цизирана. С нулево лоби управлявана от предатели и бандити. Ква агенция бе? Самонне казвайте че не сте искали като с президента загубили щото не били искали, да ви е а май ката гер берска. Всичките ви евро депутати женени за чужденци само ни продават един българин няма там

6

Анонимен

преди 6 години

"Проф. Бенишева: Критериите на ЕС за ЕМА бяха много общи"И Космоса е крив, И Космоса, да не забравите!

5

Олег

преди 6 години

Ами да де, нали това казвам. Тука на никой не му пука за нищо още от 80те години и най-вече за работа и за работещите.

4

Зъбльо

преди 6 години

Олег ли си, Молег ли си, на кого му пука бе, че твоя коментар не се чете??! Все едно ако се четеше, някой щеше пък да го чете! Лолег някакъв си ти!

3

Олег

преди 6 години

Нещо моя коментар накрая не се чете.Исках да кажа,че ИАЛ изобщо не се интересува от лекарства, правителството я кара както си знае.

2

Олег

преди 6 години

Така е, но и не е така!!На тоя принцип се държим и с държавните служители, а и с всички работещи. Хората не са такива и искат да са атрактивни работодатели. Нашият е маймаймунарникИАЛто не му пука за нищо, но ЕМА явно не е ИАЛ!

1

шматка

преди 6 години

Много време отделихте за тази кандидатура.При 19 кандидати дори и всичко да беше ОК пак нямаше да ни изберат.Агенцийте трябва да се разпредерят административно.Ако чакаме на конкурси всички агенции ще бъдат в 5-6 западни столици.Нека не се заблуждаваме.Не можем да осигурим по добри условия от ЗЕ