124

Бай Хой

преди 6 години

Нищо ново под слънцето. Бияча ще се отърве даже да има свидетели

123

Анонимен

преди 6 години

До Мимокмок 142От 44та се саморазправяме! Не става! Факт!

122

Мимокмок

преди 6 години

Не е попаднал на моя мъж *** недно,нема да има време да реагира!!!Ще бие той, вместо да се извини!

121

Анонимен

преди 6 години

Спекулативно! Прави се забележка за неправилно паркиране. Младежът го псува! Другата страна му търси сметка за обидата. Разправата прераства във физическа. Младежът наделява и пребива човека както е станало. Отговорността се търси по отделно от двете страни. Установява се кой първи е посегнал. Налага му се съответна присъда! На младежа се налага присъда за прекаляване със физическата разправа (excessive use of force)! Така е в цивилизованите държави!

120

Анонимен

преди 6 години

Има страшно много агресивни дъртаци както и младежи! Спасението ни е истинска полиция, истинска прокуратура и истински присъде! Саморазправата е заблуда! Имаме спешна нужда от истински закон който да гласи че ако престъпник е бил под чадър, този който го е пазел - със същата присъда като в случая примерно за подой наравно с младежа бияч (ако е найстина виновен) Също така трябва да има истински закон в случаи когато младежа е прекалил с боя дори и да е бил предизвикан!

119

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 126Глупости на търкалета! Точно от/в казармата почваше агресията и извращенията! Стар войник юркаше млад, старшина биеше млад войник, командир крадеше храна от артелната и още куп долни извращения! Забравихте ли ги тези моменти? Ако обаче казармата ни беше като Швейцарската то наистина би си струвало. Мислете преди да пишете бе хора! Толкова ли пък не помните??

118

Ллл

преди 6 години

До БОЖЕЕЕМного, ама МНООООГО си *** ! Прочети статията пак!

117

юбералес

преди 6 години

Налаган с бухалка си е опит за убийство. От 10 до 20 г. затвор. Просто е. И не ние виновна демокрацията.

116

Хората са малко

преди 6 години

Зрее нещо, но да видим какво.Дано да не е гражданска война срещу малцинства независимо какви са - възрастови, етнически, малоимотни и бедни.Най-лесно е да набиеш някой, който не може да ти отговори по адекватен начин.Сега младите са надрусани нон стоп. Те така си живеят. Напушени и са винаги "във филма. Нямат реален живот. Гледат филми и си мислят, че са екшън герои и се вживяват. Родителите им пък са едни комплексари, които са готови да оправдят всяка постъпка на "детето".Няма хора вече тук

115

Анонимен

преди 6 години

Бедна и слаба държава с корумпирана полиция,какво друго може да се очаква.

114

gochev

преди 6 години

Такива биячи като този младеж колко съм превъзпитал...

113

Анонимен

преди 6 години

До АретиДемокрацията, с която ни эаслепяват, може да эаеме полагаемото и се място на бунището на идеологиите!!!В демократичните страни от известно време затварят затвори, защото няма достатъчно затворници.В посткомунистическа България няма демокрация.Демокрацията освен да предоставя права изисква и задължения, най-вече към обществото.Това, че случващото се у нас е демокрация го мислят само прости *** по чиято вина ситуацията в държавата е такава.

112

Do 130

преди 6 години

До АретиИ на теб ли демокрацията ти е виновна?Ами, отиди в Холандия. И там е демокрация и се пробвай да направиш същото. Ще видиш свободата след 5-6години.Но, нали..най-лесното е да обвиним демокрацията. Вината е в нас. Ние сме калпави и не можем да си подредим и сложим държавата в ред.

111

popa ot razgrad

преди 6 години

гарга и вълк напсували стюардесата...и двамата ги изхвърлили от самолета...гаргата летейки настига падащия вълк и пита: абе ти щом като не можеш да летиш защо псуваш...

110

Арети

преди 6 години

Нарастващата престъпност, жестоките насилия и убийства са се превърнали эа съжаление в нещо нормално эа съвременното ни общество!!! Държавата я няма, също така и эаконите, които не са никакви эакони!!! Стигнахме дъното на човешката ниэост, тотален морален срив!!! Демокрацията, с която ни эаслепяват, може да эаеме полагаемото и се място на бунището на идеологиите!!!

109

Анонимен

преди 6 години

т.е другият път от страх да не яде бой, направо да ги стреля с пушка от терасата.

108

Циганин

преди 6 години

Хм ,какво излиза ,че ако няма кой да свидетелства срещу теб ,то можеш да си правиш каквото си искаш по нашите географски ширини ?Еми ако застреляш някой и няма свидетели ,то няма и да има наказание , тъй излиза май. Нещо гнило има в ............... .

107

Анонимен

преди 6 години

Смърт. СМЪРТ ! СМЪЪЪЪЪЪЪРТ !

106

Анонимен

преди 6 години

Тези 20 годишни копчета и по-младите, само казарма ще ги отправи. Там ще ги научат на ред и дисциплина. А си посегнал, а си в ареста. Пак като посегнеш, пак в ареста - да ти дойде акъла в главата. Размечтах се. Няма казарма за мъжете, няма и оправия на безвъздушното пространство в мозъка на младежта.

105

123

преди 6 години

До алоу 123-ииииЕла при мене и на живо ще бъде. Ама на живо бегат. И ти ще избегаш. Ясни сте ми всичките ***.