35

Австро-Унгария?

преди 6 години

Курц и Орбан.Добре!И Чехия се представя прилично. Там и червените (левите) разсъждават по-правилно от нашите. Припомням думите на Милош Земан, отправени към "бежанците": "Не сме ви канили. Щом като вече сте тук, ще спазвате нашите правила. Комуто нашите правила не харесват, свободен е да си върви!" Ето това е пропуснал да каже бай Тошо на онези, които преди около половин век дойдоха в България, но не бяха неканени. Тошо ги беше поканил, без да ни пита. Крайно време е да им припомним това!

34

ФАКТ!

преди 6 години

До пенкоСтига с тия ефреи бе ти истински ефреин виждал ли си църни прости мургавели араби.Промили са ви мозъка че секи втори е ефреин мани ги тия ***!

33

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименEвалата брат Австрия е супер дестинация!Гледай си кефа!Само мога да се надявам те да спрат отново ислямистите!

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Арнолд Шварценегер не расист, той е ПАТРИОТ. А ти си ***.

31

пенко

преди 6 години

Аз харесвам и Австрия ! ТАМ Е СЪЧЕТАНА - МАРШОВАТА МУЗИКА С ВАЛСОВАТА ТАКАВА !!! ПО НЕПОНЯТНИ ЗА МЕН ПРИЧИНИ ,В ГЕРМАНИЯ ВАЛСЪТ Е БИЛ ВТОРОСТЕПЕНЕН!!! ДАЛИ БЕТОВЕН И ВАГНЕР И МОЧАРТ СА ЕВРЕИ ? ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ВАГНЕР ЕВРЕИН И... " ТА-ТА -ТА -ТЪМ!" В СВЕТА ИМА САМО- " ПО ТИХИЯТ БЯЛ ДУНАВ " ! НЯМА ... НИТО ЗА НИЛ ,НИТО ЗА ДОН,НИТО ЗА АМАЗОН, НИТО ЗА МИСИСИПИ...ДАЖЕ ЗА ЖЪЛТАТА РЕКА НЯМА ИЗВЕСТНА МУЗИКА ,ПЕСЕН ,МЕЛОДИЯ И...!!! ШОСТАКОВИЧ ПЛЮС!

30

Анонимен

преди 6 години

От 20 години живея в Австрия. Заминах 24 годишен. През доста трудности минах работил съм на черно спал съм където замръкна. Но все пак успях с много труд и несгоди. Ожених се за австрииско девойче от средната класа взех гражданство започнах добре платена работа родиха ни се 2 деца. Такива като мен познавам много в Австрия избягали от мутрите и мизерията. Следя новините по бг сайтовете и тая надежда че народа на БГ ще заживее като бели хора. Но уви все още тънат в мизерия престъпления и ужас.

29

ФАКТ!

преди 6 години

До ИсметТихо бе Ахмед!Няма да стане ваща а и да стане децата ви ще са грозни мургавели така е било така и ше бъде.Генетика ко да я прайш!

28

Исмет

преди 6 години

До ФАКТ!каво стана ва заичо

27

ФАКТ!

преди 6 години

И когато казвам че германците са по-долу това е защото когато Австрия е била развита империя Германия просто не е съществувала Германия е държава от 1871 преди това са били на ландове.Помислиха се за голямата работа ама са умешани с всякакви за разлика от Австрия!

26

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименИсторически Австрия е воювала с Османската Империя и не ги харесват.НЯма да забравят Виена.А с тях са Унгария Чехия и тн тоест австрииците виждат удобна възможност за възраждане на Австро-Унгарската империя!Тяхен съюзник е бил Русия и срещу Наполеон а съветското влияние е било по-голямо отколкото в Австрия отколкото в Германия след Втората Световна война!Австрииците нехаресват Франция заради Наполеон и Аустерлиц.А германците са *** в сравнение с австрииците!

25

Анонимен

преди 6 години

Тъй, тъй! Австрийците не са германци и няма и да бъдат. Не случайно са родината на мустакатия с перчема. Тая лицемерна либерална прокоба дето е надвиснала над Европа трябва да бъде заличена час по - скоро!

24

ФАКТ!

преди 6 години

До ГьотеАз съм във Францьия и те вече са ги променили огромна безработица и социална система която не може да издържи на натиска.Срещу тях Китай който мачка всичко сега Алстом и Сименс се сливат за да противостоят на Китайска компания най-голямата в Света.До голяма част се дължи на огромните данъци плащащи фирмите за да хранят мукслитата!

23

ФАКТ!

преди 6 години

До *** до ФАКТ!Mай не беше ти ако мислиш като сега!В Австралия също имаше атентати!Така че и там не е сигурно!Сигурно е добра граница модерно въоръжение и население готово за борба а не готово да се надупи на новодошлите!Иначе няма спиране!

22

ФАКТ!

преди 6 години

До *** до ФАКТ!Не тия които мислят като оня вчера!

21

Циник до ФАКТ!

преди 6 години

Аз също съм отвратен от случващото се в Европа! Но ако не друго - съм честен да го призная! Ще останат много малко "острови на бялата християнска цивилизация" Нова Зеландия..Австралия!Да попитам - мен ли псуваш на майка???

20

ФАКТ!

преди 6 години

До до 14 ЦиникЕ как бе вчера един съфорумец ме овещаваше че Русия е бита карта и ислямизирана а немците знаели как да се справят със ситуацията.ПАЛЯЦИИИ мак.я ви га е.ем!

19

ФАКТ!

преди 6 години

До *** до 22Те ще ви интегрират с по тва едно дете а те с по 15 ще ви интегрират и мазни борби ше играете!

18

Циник до 22

преди 6 години

Никой не е успял да интегрира алаходупници!!!!Тенденцията е обратна!Това племе - не подлежи на интеграция!

17

Анонимен

преди 6 години

Хер Курц,Стискаме ти палци!

16

Анонимен

преди 6 години

До ГьотеЧул те Господ.Защото и у нас подобни екземпляри се правеха, че кротуват, когато режимът беше по-суров. Не че нямаше и тогава 12-годишни булки, дивашки изстъпления и други простотии, но бяха по-прикрити и не смееха да се навират в очите на МВР. А сега са се разпасали.В държавите, за които ти пишеш, голяма част от тези мируват, за да не изгубят социалните бонуси, за каквито в родината си не могат и да мечтаят. Дано на Запад успеят да опитомят поне децата им. Ние не можахме.