14

Анонимен

преди 6 години

В кърджалийско са едни о най-добрите нови пътища. Имам чувството, че бай Х. подготвя региона, за да го предада на султана ЕрдУхан в отлично състояние. Просто се вижда голям контраст спрьмо др,ги много по-развити региони в страната. И то говоря за пътища от третокласната пътна режа, а не само от първо и второкласните, които там са перфектни. Който не вярва да се разходи в региона и да се убеди сам. Ходих до Перперикон и пообиколих и видях за каква мащабна зържавна схема става на въпрос.

13

Анонимен

преди 6 години

Например преди Кърджали едно село Панчево, съвсем малко селце се правеше нов път. Стария асфатов път, който е в отлично състояние го изкъртваха и полагаха нов асфалт. Явно трябва спешно да се усвоят едни пари. Там населените в селата е почти 100% на ДПС и никой не казва и гък, защото си имат местни феодали. Парите заминават по схема. Местните ги наемат да работьт и те са доволни. Перфектна схема за източване на средства без някой да се обади и да каже гък. На други места ще има дандания.

12

Анонимен

преди 6 години

Повтъща ми се от бг провинциалисти (селяни).

11

Анонимен

преди 6 години

До бай хДа точно там бях и около Смолян. Зная, че ДПС-то са ги направии или по-тчно обръчите им от фирми. Да обаче не са направени с техни пари, а с нашите пари. Парите от нашите данъци които плащаме. Аз лично се чувствам засегнат от факта, че в моят търновски край от зората на демокрацията нищо, ама абсолютно нищо не се прави, макар, че селата са големи с хиляди население понякога и се призвеждат всякакви култури и животни се гледат, а в махалите живеят няколко човека.Просто е несравнимо.

10

Shark

преди 6 години

До 11 и 12. Да, те млеката и ракиите в магазините са по-качествени. Или ви липсва нишестето, с което тъпчат млеката и спирта и есенцията, които слагат в купешките ракии и затова ви болят стомасите. Забравихте да кажете че млякото мирише....на истинско мляко, ама за много от вас тази миризма е непоносима, защото сте свикнали на ***.

9

качество ли ?!

преди 6 години

Каква качествена храна бе ?! За плодовете и зеленчуците съм съгласен ,но за месото ,млякото не съм съгласен ! Доят млясото и без да е контролирано от лекар ,направо ти го сервират ! След ден се чудиш защо те боли стомаха и защо имаш разстройство ?!

8

Анонимен

преди 6 години

Имаме си всичко и китни села и градчета и природа, но българина се е превърнал в хейтър и за всичко му е крив някой друг, един герой на Волтер го е казал , дайте всеки първо да прекопае собствената си градина и после да критикува на съседа.

7

Анонимен

преди 6 години

А селото в планината или край морето се намира ?

6

Калеко Алеко

преди 6 години

Абе каквото и да си говорим, Морето е несравнимо. Когато гледаш към хоризонта му душата ти се отваря и знаеш, че от другата му страна им други народи, с други култури, като и други природни дадености. Да не говорим за съчетанието от синьо небе, синьо море, златист пясък и лек морски бриз. Приятно за ухото е да слушаш и песента на вълните му ... Планината е друга бира, там просто се захлупваш между два върха и те хваща клаустрофобията .... !!!

5

Анонимен

преди 6 години

До веган герберастЗа кои пътища говориш? За тези в Родопите ли?Не, не са от бай тошово време. Личи си, че са нови и скоро са или ремонтирани или напълно нови направени. Снимал съм ги дори. Няколко къщи, разкарват се разни жени с шалвари и кърпи на главите, някви дръгливи крави са 0срали асфалта, каруци и кола можеш да не видиш цял ден. Пред нито една къща не видях автомобил, само един Москвич 12-так имаше пред една, но очевидно не е в движение от много години. За какво им е път се чудя?

4

веган гербераст

преди 6 години

До Анонимен 4Това са пътища от байтошово време!

3

Анонимен

преди 6 години

Ами че то в Сев.България намя магистрала.За какви отбивки си говорим?Боко Тиквоний вече трети мандат само обещава и нещо не прави. Кога ще има магистрала София-Варна? Кога?Колко още мандата ще му трябват на банкянската м,тра, за да е направи. Пътищата стоят както са били по бай тошово време и не се пипат изобщо. Пари нямало. Е добре де как пари за южна бг. има, а за северна не? Лятото бях из Родопите. Има махали с по няколко къщи и им направили хАсфалтом път като магистрала и само каруци по него

2

и що така

преди 6 години

За всяко село си има път!Кви са тия магистрални отбивки,кви са тия простотии!?

1

Цитат

преди 6 години

До много населени места, край които минават магистралите, изобщо не са направени пътни отбивки", посочи Борислав Борисов.---Грешиш, много грешиш. Навсякъде има отбивки ..............по документи..........благодарение на твоя благодетел Боко............