16

Анонимен

преди 6 години

По-добре мъртво пиянде, от колкото жив крадец- ТИКВА!!!Тиквата е на бабата вибратор.

15

мех

преди 6 години

Взеха ли алкохолна проба на пейката? - да не е карала с несъобразена скорост?

14

Анонимен

преди 6 години

отървал се е човека.

13

Анонимен

преди 6 години

Прав е , човека коментирал преди мен ,че "се случват такива работи", преди месец време 30-годишния син на една позната бил сам и си гледал ТВ задавил се много яко, и докато излезе на площадката да звъни на комшиите и там си остана момчето. Затова имаш глоба 80? ако те хванат че ядеш или пиеш шофирайки.

12

/./

преди 6 години

До НовинарЗаловена е дървена плоскост. тя е виновна за смъртта на човека. Сега ще я съдят и ще решат дали на талаш да стане или в печката ще гори.

11

Гошко

преди 6 години

До до Анонимен 3Ако изброените мерки се въведат,то ние ще сме втората Северна Корея.

10

Новинар

преди 6 години

най-важната част от новината е,че полицаите са отцепили района!!!Нищо по-глупаво не може да се направи при нещастен случай с фатални последици. При всички "отцепвания" досега на местпрестъпление,никога не е имало постигнато нещо реално,т.е. не е заловен евентуален престъпник.

9

Мнение

преди 6 години

До до 6 от 3 6 Заоблянето му е майката....

8

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости!

7

от 3 до 5

преди 6 години

*от 3 до 5 тест

6

до 6 от 3

преди 6 години

Ех, че си оригинален, в небанановите държави, където живеят нормални хора, също има пейки, тротоари, стъпала и пр. и са доста често, да не кажа винаги заоблени. Предишно споменатите не е задължително да са с перфектен ръб за да можеш да си разбиеш кра.туната, което явно си и правил като малък.Много сте перфектните такива в България, поне 3 милиона. Затова въпреки участие в най-силния финансов съюз в света и подбутване едва се стига почти до средноафрикански стандарт.

5

до Анонимен 3

преди 6 години

Незабавно да се премахнат всички конструкции, които могат да доведат до нараняване или смърт! Това включва пейки, фонтани, стъпала, огради, паметници и най-вече - сгради. Да се сринат всички постройки, а на тяхно място да се създадат заместващи жилища - по-възможност от кашони, за предпочитане - землянки. Да се изкоренят всички растения над 20см, даващи възможност за катерене. Да се забранят и бутилките с минерална вода над 2л, поради опасност от удавяне или травма от удар със същите.

4

Анонимен

преди 6 години

Представителят на Суджуците в Бургас колко милиона гепи от проекта.

3

Анонимен

преди 6 години

Като гледам какви перфектни конструкции се правят навсякъде... погледнете само ръба на това съоръжение! Само един път трябва да падне някой и.... вижда се какво е станало. Моля просто архитектите и изпълнителите на такива произведения на изкуството на открито да си поставят въпроса, ако моето дете падне на конструкцията, която творя и си удари главата има ли шанс да оживее.

2

Анонимен

преди 6 години

дори и да е пиянде не е станал такъв от хубав живот не съдете хората кой за какво умрял всичко р карма

1

Анонимен

преди 6 години

Пиянде