62

Анонимен

преди 6 години

5-звезден хотел за 2 мес. сезон? Има ли възвръщаемост такова нещо? Кой ще доведат да работи за смешните заплати? А ако се нормализира положението в Турция и Египет какво ще правят?

61

Даола

преди 6 години

Политическата конюнктура в региона пълни хотелите ни - иначе кой ще дойде на претъпканите и мръсни плажове.Кратък сезон, затова цените през юли и август са толкова високи. Повечето чужденци идват по веднъж и не повтарят, а в Гърция са абонирани - всяка година.

60

Иван

преди 6 години

Тая некадърната да мълчи. България се напълни с туристи, заради проблемите в региона и главно Турция, затова немците се пренасочиха към България. Няма друга причина.

59

Голям прос

преди 6 години

То не построиха ли вече всичко? Има ли още празно място?

58

Анонимен

преди 6 години

почти налага имиджа си------------------------------------------Ама кое от двете :D налага го или почти :D Щот и в Шенген сме почти влезли

57

Анонимен

преди 6 години

хотели и всекакви магазини можем и сами да си построим и д си печелим ,въпроса е да има заводи другото и куцо ,кьораво,сакото го може .

56

dds

преди 6 години

До АнонименДДС-то за туризма е 9 процента.

55

Анонимен

преди 6 години

Апетитна хапка ще е, и как не,за перачите на пари.Първо моловете,сега небостъргачи и "5*"перачници...Скоро и държавата ще се преименува,защото политиканите от 29 години гонят българите от родните им места и правят държавата-престъпна територия.

54

АМАН И ОТ ТАЯ

преди 6 години

ТАЗИ АНГЕЛКОВА Е МНОГО ПРОТИВНА. ОСВЕН, ЧЕ Е С ГАДНА ВИЗИЯ, КАТО НА ДЖУДЖЕТО ХАЯСКО - ГОЛЯМ НОС, КРИВИ ЗЪБИ, А НЕПРЕКЪСНАТО НАПИРА ДА СЕ ПОКАЗВА "ПО ТЕЛЕВИЗОРО". И ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТА ***. МАЛКО НИ Е ПРЕЗАСТРОЕНО ЧЕРНОМОРИЕТО, ТА ОЩЕ ХОТЕЛИ. И ОБЕЩАВА ДА СА ПЕТЗВЕЗДНИ-ХАЙДЕ ДЕ. НА СЛЪНЧАКА ПОЧИВАТ СРАВНИТЕЛНО СЛАБОПЛАТЕЖНИ КЛИЕНТИ. ОТКЪДЕ ЩЕ ДОЙДАТ ТИЯ ЗА ПЕТЗВЕЗДНИТЕ?НЯМА КАК ДА СЕ ВЯРВА НА ПРОТЕЖЕТО НА АНТОНИО ЛОПЕЗ.ТИЯ СА В ШУРОБАДЖАНАШКИ ОТНОШЕНИЯ И КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ДАЛАВЕРИ ЩЕ ВЪРТЯТ

53

Анонимен

преди 6 години

А аз искам свестни хотели и ресторанти по морето, както и промяна на системата за оценяване. Не може Kempinski Grand Arena да има същия брой звезди, като половината дупки в СБ. Та те са два различни свята. И искам свестни ресторанти с многокурсово меню и богата винена селекция от местни и вносни вина ....

52

~

преди 6 години

Да се строѝ по-бързо, че няма хотели, където човек да вдигне ногѝте. Да направят една стена от хотели като амфитеатър, и дано скоро Слънчев Бряг стигне до Айтос.

51

Трол Горянин

преди 6 години

Като слушам бътвежите на тези и започва да ми липсва соца, даже от ЦК на БКП не лъжеха толкова безочливо.Направо да каже от къде са му предложили точната сума и да не се занимава да украсява поредната схема.

50

Офшорна зона ЧМ

преди 6 години

Чужди инвеститори и чужди работници(украинци и молдовци предимно),данъци в офшорки това море вече не е Българско.Валери затваря и единствените Бг обекти по морето-сергиите и клубовете...

49

Анонимен

преди 6 години

TRQBVA DA SE RAZVALQ NE DA SE STROI TO PREZASTROENO VE GOVEDA NIKOI NQMA DA VI STYPI TAM V TAQ LUDNICA NAKUDE DA SE STROI KYM QMBOL I SCHUMEN LI?

48

Водолаз

преди 6 години

Пред хотелите морското дъно е мъртво...след 21ч се изливат акитата

47

Анонимен

преди 6 години

НАП знае ли, че всичко е запълнено? Ами да им направят отстъпка за предварително плащане на данъците, като е толкова оборотно.

46

Реалофил

преди 6 години

Ами как няма да е апетитна хапка -заплати като в Африка, а е в ЕС.

45

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 47 Въртите сучите, след цялата истина която казвате, най - накрая "бат Бойко" ви виновен! Пришиването не води до нищо хубаво!

44

nina

преди 6 години

Нека строят! В един момент на Морето ще му писне и...ще ги погълне. Просто, природата ще си отмъсти.

43

Анонимен

преди 6 години

като ги нацвъкат тези бетони ,после кой ще ги събаря?ще остане грозни руини.