117

Крим не е руски

преди 6 години

А кой ще помогне за възстановяването на руската ***..ха.ха

116

Стамат

преди 6 години

Никаква "световна общност"!Русия, Китай и Индия ще възстановят Сирия!

115

Анонимен

преди 6 години

Русия е огромна, Америка е велика с друго и им място за всеки под слънцето.

114

Anonymous

преди 6 години

Асад е законен президент на Сирия, само сирийският народ може да го смени след избори.Край на цветните революции, планирани в централите на западните служби и финансирани с мръсните пари на масоните и Сорос.

113

anonimen

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери от САЩ, Англия, Франция и васалните им политици от други третостепеннни страни?

112

Анонимен

преди 6 години

До Русия е лъжаИнтересно как едни алкохолици успяват така силно да вълнуват света?

111

Анонимен

преди 6 години

До СтоилРуснаците възстановиха след Втората световна война всички страни, които "окупираха", че и много други. Нашите фабрики, заводи енергетика и др. след 1944 година откъде, според теб, се взеха?

110

пенко

преди 6 години

Уважаеми Стоиле ,поставяйте кавички на фантазиите си !

109

До Анонимен 104

преди 6 години

На теб бих ти, както елегантно се изразяват в моя роден град, кръстосал цифките с два бързи по муцуната! Руснаците и да не са най-богатите, живеят сносно, произвеждат почти всичко, което произвежда съвокупно целият развит свят. Висока култура, начетени, наука над световното ниво - създадоха няколко трансуранови елемента от таблицата на МЕНДЕЛЕЕВ, прозрачен алуминий, свръхмодерни материали, технологии, произвеждат огромни количества храни, продават ги, освен газа, нефта и оръжието!Слава России!

108

Стоил

преди 6 години

Руснаците са отговорни за всичко в Сирия,след като подкрепят сатрапа Асад.Сирия е последната военна база в сридиземно море на разпадаща се Русия.Руснаците само са рушили и нищо не са възстановявали

107

Анонимен

преди 6 години

Русия е бита карта

106

баба НИНА

преди 6 години

НАШИТЕ *** НИЩО РЕАЛНО НЕ ПИШАТ ЗА СИРИЯ,ГЛЕДАТ ПРОПАГАНДАТА НА ЗАПАДА,КАКТО НАВРЕМЕТО СОЦА,НИЩО НЕ СМЕ НАУЧИЛИ,КОЛКО ОРЪЖИЕ ИЗНЕСОХМЕ НА ИД,ТРЯБВА ДА НИ СЪДЯТ ЗА ТОВА.

105

Шоп

преди 6 години

как сирийците посреща руснаците в освободените градове - Хама, Хомс, Алепо.------Хама, Хомс и Алепо не са били на ИД, а на сирийската опозиция. И нали не мислиш, че вярваме на видеопостановките на руските пропагандни канали?

104

К

преди 6 години

До 105 бедна русия и затова молове празни няма руснаци

103

д

преди 6 години

Что не пишете какво има в сочи покажете или страх само найлошото трябва да пишете

102

Анонимен

преди 6 години

еми след разрухата от сащ ...трябва , добре че е Русия

101

Голям прос

преди 6 години

Първо трябва да изгонят турския ц.иг.а.н ин и краварите от Сирия, пък тогава да започнат с възстановяването. Като ги изгонят, остатъците от ИД сами ще се махнат.

100

Го4о

преди 6 години

Русия на Путин построи ВОЕННИ БАЗИ В СИРИЯ! Сирия е под Руски военен контрол. Русия трябва да възтанови ВСИЧКО това, което НАТВОРИ в Сирия!

99

Сс

преди 6 години

Ами ние и лосион за вана не можем да произведем дето все го споменавате

98

А

преди 6 години

Може Русия да е на 10 място по БВП, може руснаците на 50 км да пият квас и да ловят риба в дупки по леда, може да не са цъфнали и вързали и да са далеч от идеалната държава. Но, ако не беше намесата на Русия в Сирия на страната на Асад, ИД щеше да стигне бреговете на Средиземно море. Този, дето гледа тубата, да изгледа и подвизите на ид, и да си даде сметка срещо кого пише. И да погледа малко как сирийците посреща руснаците в освободените градове - Хама, Хомс, Алепо.