12

Анонимен

преди 6 години

ако сред тия се взриви някой от исил ще му дигнем паметник

11

Я гледай....

преди 6 години

До 111 9 А ууу, работническа социалистическа партия...Браво бе! Запомнил си нещо от социализма. Тази партия наистина беше страхотна..Мани , мани.

10

Така е

преди 6 години

Най големите *** са на първия ред.

9

бай Иван

преди 6 години

Другаре бивши комунисти и седесари под прикритие( другарката Корни),настоящи милионери капиталисти,създали дясна комунистическа партия,лъжейки дребните заблудени душици,че работят за благоденствието на трудещите се и,че са лява партия.Определеното е Мафия BG !

8

Курнелия нагла

преди 6 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

7

Анонимен

преди 6 години

Като говори за паралелна държава - кой я прави сег!? Ваша работа ли е да правите бюджет,да се грижите за председетелството! Ако вие бяхте управляващи - да! Но в момента сте като някакво сърдито дете,което не го включват в играта! Само простоти* от вас - нищо друго!

6

111

преди 6 години

Симпатизант.Стига с тези конгреси!Идете при хората!Ако не можете-идете си!Други отиват при тях.Кабинетни второешалонни кадри.Една боева работническа партия се превърна в пенсионерска,чиновническа и пр.Но в същност у нас работническа социалистическа партия няма-всичко е един политически панаир.А ГЕРБ са едни службаши !

5

Мучачос

преди 6 години

Червената мафия ще прави конгрес за сплотяване на редиците си!

4

Анонимен

преди 6 години

До Боли ме куроЕпа нека те боли

3

Престъпен тандем

преди 6 години

Престъпника и наркотрафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?

2

Анонимен

преди 6 години

миризливите 4ервени тавтани пак ли ще се събира

1

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

ТАЯ ЧЕРВЕНА ТЛЪСТОГЪЗИЦА НИ БАЛАМОСВА !КАК СЕ ПРИВАТИЗИРАТ "ТЕХНОИМПЕКС" и "ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР"..ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ...???!!!ТОВА АКО НЕ Е КОРУПЦИЯ ....КВО Е ТОГАВА..??!