26

Анонимен

преди 6 години

Фалшивите новини са винаги мнооого добре платени! А кой може да си позволи това? Естествено най-големите и по света и у нас!

25

Анонимен

преди 6 години

Всяка съвременна новина в една или друга степен съдържа фалш, дори да е за събития от минало време.

24

Анонимен

преди 6 години

Проблем не са фалшивите новини, а новините които "авторитетните" източници не желаят да излъчат, т. е. лекичко са цензурирали. :-) Демокрация, какво да се прави, не са длъжни да ни информират за разни неща, които според тях не ни интересуват. хахах :-) Та тези новини трябва да бъдат ограничени и за целта създават поредната манипулация с истерията покрай фейк нюз-а. :-)

23

Някой

преди 6 години

Покряй новини,журналята маниполират,изкривяват,налагат своята истина,прекъсват с мотива ,че времето е малко и ред други!Няма ли кой да им обясни,че журналистиката не съществува заради тях!А който страда от нарцисизъм,в къщи пред огледалото!

22

Мисля,

преди 6 години

че първи, журналистите трябва да разпознаят фалшивите новини, а не да ги преписват.

21

СМИ

преди 6 години

Цялата драма с fake news е че с достъпа на хората до интернет и други платформи , форуми ----видяха много лъжи на така наречените достоверни източници......Самият факт че CNN и BBC забраниха отдавна форумите е показателно.Просто големите западни СМИ-та загубиха монопола тяхната истина да бъде единствена и това е драмата им.....ХОРАТА спряха да им вярват

20

Анонимен

преди 6 години

Фалшиви новини

19

До 17

преди 6 години

Напротив количеството истина и лъжа и тогава и сега е едно и също..... Комунистите показваха лицето на капитализма което в западните СМИ никога не е присъствало.. Естествено обаче лъжеха за другото..... Просто пропагандата беше по-слаба и по малко префинена....Георги Марков много добре описва в едно свое писмо цензурата в BBC. Трябвало му малко време за да прозре тази истина.

18

Моите мнения

преди 6 години

Достоверни източници.... Не вярвайте никога на CNN, DW, BBC.....това са основните източници на fake news.Един генерален съвет който никога няма да ви дадат.1.Никога не вярвайте 100% на никой.2. Най -важното видете ли новина която работи върху вашите емоции а не логика и ум....бягайте далече....... Пример момченцето удавено което беше на първите страници на западните масмедии. Снимките за така наречената химическа атака на Асад.....(fake news)..... Всички те работят само емоционално ниво.....

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16 Пресен пример САЛИ БЕРИША ПРЕДИ 20 ГОДИНИ ПРИЗНА БЪЛГАРСКОТО МАЛЦИНСТВО ,ФИЛМИ НАПРАВИХА ЗА ГОЛО БЪРДО И СЕГА ,,ИСТОРИЧЕСКИ ПРОБИВ,,Топ -пропаганда от правителствено ниво . Лъжат на поразия .Особенно Лудото Бойче .Нали му е природно дадено да лъже .Нещастното СИРАЧЕ !

16

Анонимен

преди 6 години

При комунизма нямаше такова нещо. Всички новини бяха фалшиви и нямаше нужда да се мъчим да ги различаваме.

15

Анонимен

преди 6 години

Всеки казва, че другите били фалшиви.Правителствата са в топ-пропагандата.Може би защото те най-много лъжат.

14

Циганин

преди 6 години

Интересното е ,че всички публикуват таквиз новини ако не се публикуват таквиз новини -няма и да се четат ,сега почти всички медии станаха като един ЖЪЛТ вестник преди години-Шок май се наричаше .

13

Pussy Riot

преди 6 години

Анонимен деанонимизиран служител, участващ в неуточнено точно разследване, със съдействието на известни неизвестни, именити, безименни, ненаименувани детективи и ха-ха-хакери, под неприкритото прикритие на явни тайни служби, с незабележимо забележими методи, съобщил, че има неустановено установени, скрити покрити, рационално ирационални, теоретични предположения, за намеса на Русия в изборите в САЩ. И изобщо по целия свят и извън него.

12

Анонимен

преди 6 години

Фалшивите новини ги разпространяват ментетата джурналисти като повечето у нас така, че връзката е очевадна нещата са вързани който плаща музиката той диктува новините .

11

Анонимен

преди 6 години

Масовата дезинформация и оглупяване на народа не се състои само от фалшивите новини и всякакви сайтове като "брадва, секира" и т.н., а се състои и от стотици много подобни коментари, явно написани от платени коментиращи които не правят нищо друго цял ден, под статиите в реалните журналистически сайтове. За съжаление това може да се види и под статиите тук. Тази дезинформация играе ролята на (политическа) пропаганда. В полза на кого? Сами можете да разберете като четете платените коментари.

10

Анонимен

преди 6 години

Използвайте авторитетни източници?!?!?Защо???Че,авторитетните източници са най-големите дезинформатори и манипулатори!!Новините като новини не са фалшиви,всяка една от тях има малко истина!!Важно е кой-как я отразява или дали въобще я отразява или формира просто мисленето в друга посока!!Истина???Никой не я показва на бял свят!А,покажат ли я в света настъпва хаос!!Уикилийкс нямаше ли истина,Сноудън не каза ли истина..............кой и как я представи от авторитетните източници,а!!

9

Язе

преди 6 години

Днеска няма ли нещо за Спас?

8

шоп

преди 6 години

Днес. бг, не ни учете нас, ние знаем. Вие по-добре не преписвайте от такива сайтове. Ееелка зелка, редовно ни залива с "новини" от Бъзикликс.

7

Анонимен

преди 6 години

Масова контролирана дезинформация. Наемат се прости и нископлатени журналисти и се дава свобода. Диктатура на простотията.