24

Руснака

преди 6 години

Всъщност, ако трябва да има някакви закони, да криминализиране на тютюна произвоството с цел продажба, така на тези наргилета, които са още по нагоре в класацията след тютюна, само за това щеше да е редно да бъде арестуван. Дезинформацията идва до вас благодарение на dnes.bg

23

Руснака

преди 6 години

"Според Цветан Цветанов обаче трябва все по-малко да се говори по този конкретен арест, за да може разследващите да си свършат работата."Разбира се, че точно така, те ще си свършат работа и ще се забрави издънката, като все пак чувството за това, ч е е бил арестуван правилния човек, ще си остане. Това дали той е бил точно такъв или не, това няма никакво значение.Доказвай, че нямаш сестра, важи с пълна сила както и за "спец акцията" така и за "новината"

22

Анонимен

преди 6 години

Вчера в немската преса бяха побликувани статистически данни. Франкфурт на Майн е първия европейски град, в който основното население /немците/ са вече под 50%. 13% са само турците. В момента в немските посолства има подадени 350 000 молби за събиране на разделени семейства за лица от новите емигранти. Като се знае,че техните семейства са по 10-15 човека досещайте се какво ще стане с Германия ако към 1 човек там се присъедини и семейството му.

21

Анонимен

преди 6 години

"Спец службите" пак станаха за смях.

20

Анонимен

преди 6 години

Тя цялата дандания от такива свободно предвижващи се зкпчта екскурзиянти започна после им се чудят дали били от организираните за характеристика по автобиографиите им за пред зкпчета.

19

Мартин

преди 6 години

В България корупция е имало и винаги ще има, заедно с шуробаджанащината, народа си е с такъв менталитет, но Корнелка да не лае толкова защото това е религия в БСП. Получава се присмяла се куката на ченгела.. Тя май забрави, че със заядане Станишев опротивя. Тя няма реални политики, и това замаскирва с гейтовете!Това което критикува в нейната партия е в изобилие, самата тя дори е корумпирана..

18

Анонимен

преди 6 години

Търговец или командир на ИД е арестуваният сириец у нас?най-обикновен кокошкаротвличане на вниманието от корупцията

17

и тук

преди 6 години

До хораНе само в София е така,в по големите градове е същото полужение и държавата спи приспана от парите.

16

хора

преди 6 години

В центъра на София където цените на обекти са най скъпи е пълно с магазини на "бедни и нещастни"емигранти!откъде тези "жертви"имат толкова пари?НАП ,ДАНС проверяват ли ги?или чакат да стане нещо и тогава?терористите виждат че нашата държава е проядена от корупция и пробиват лесно системата.

15

Анонимен

преди 6 години

ГОЛЯМ УДАР. БРАВО БОКО. ЕДИН *** ДОНОСНИК ДВОЕН АГЕНТ ВЕЧЕ НЕ НУЖЕН ТРЯБВА ДА СЕ ЛИКВИДИРА. ОСТАВЕТЕ ГО ДА ПРАВИ ЦИГАРИ И АЛКОХОЛ ПО МАЗЕТАТА ЗАЩОТО НА ИДИЛ НЕ И ТРЯБВА ВЕЧЕ ОРЪЖИЕ И ГРАНАТОМЕТИ.

14

Анонимен

преди 6 години

С голямо съжаление констатирам,че докато у нас не стане сериозен терористичен акт нищо няма да се промени в нужната насока. ДАНС е беззъба и некомпетентна, доста НПО работят против страната, Закона за борба с тероризма е недомислен, доста СМИ в стремеж да печалба на практика работят против страната ни, МВР като цяло е слабо, за продажността на съдебната система няма да говоря.

13

Анонимен

преди 6 години

Никой да не си прави илюзии. До 10-15г. Европа ще се превърне в Еврабия. Днешните младежи да се готвят за граждански войни.Мюсюлманите не приемат и не искат да приемат нищо европейско- култура, мода и дори храна. Доката европейците се самозалъгват с мултукултурализъм в Европей ските градове има райони, където действа шериата и полицията не може да влезе. Тези квартали скоро ще станат области. В Европа има доста материали на тази тема, но у нас никой не пише по въпроса.

12

oтАв$тралияSydney

преди 6 години

Еми така са командирите на ИД, обръщат кофи по софийските мазета цехчета за наргиленца и цигарки. А полковниците на ИД въртят гаражчета за фалшива кола. А за президента на ИД да не говорим държи някое софийско мазе за ракия и по цял ден вари без никакви санитарни изисквания, безобразие

11

Командирин

преди 6 години

Командир? Или селски таргаш, който си е платил да му издадат някаква бележка, за да може да се разхожда из дивашките земи на арабите? Май ще има излагация за нашите служби скоро!А че има диваци-терористи в БГ, това няма съмнение. Реално в държавата ни цари анархия. Пълна анархия. Всеки си прави каквото си иска. Надолу по джамиите е като в Афганистан. А полицията и държавата се правят, че не виждат.

10

Анонимен

преди 6 години

Позната история. Руското МО всеки ден отчита ликвидацията поне на 120 щаба на ИГИЛ с поне 1200 командири в тях. Все пак нашите служби са наследници на руските, що да не хванем и ние един командир на ИГИЛ?

9

Анонимен

преди 6 години

най вероятно е търговец от ид дошъл да купи поредната пратка оръжие за ислямска държава.

8

Анонимен

преди 6 години

Веднага да му се приложи строга свинска диета. Свинско със зеле, винен кебап, тас-кебап, капама, задушено свинско, боб с ребра... Накрая всичко ще си каже.

7

държавен терор

преди 6 години

ГЕРБ и министъра им Николай Младенов спонсорираха ислямска държава и антиасад партиите в Сирия с оръжие.

6

luckyman

преди 6 години

Интересното в случая е защо чак сега "нашите" "служби за сигурност" получават "разрешение", а може би по-точно е нареждане да го арестуват?!

5

Анонимен

преди 6 години

Още от акциите на ДАНС и Пазарджик и Столипиново,стана ясно ,че има клетки на ИДИЛ в България