44

Анонимен

преди 6 години

Стана ,,много вожд, малко индианец" . - Ко ще се яде, оле боже.

43

анонимен

преди 6 години

Хубаво е,че имате някакви приоритети,лошото е,че са все за едни и същи.За едни заплата от 1500лв,а за други-само 500лв,макар,че работят не по-малко.А бизнеса не иска и толкова да даде.Ако си честен и средната заплата стане 1500лв,мин. трябва да е 1000лв.

42

запасняк

преди 6 години

Господин гОРАНОВ мф-Не е на калпак атова какво е .Ведомство с най голям бюджет в случая визирам МВР И ВЪПРЕКИ ТОВА СЕ ПРЕДВИЖДА Т допълнително 55 млн. за увеличение на заплатете през 2018год .от о1.01Въпреки това продължават да протестират.Недопустимо е в МВР да пребивават млади пенсионери които взимат пенсия и заплата по средата на пределната въздраст .

41

ASAN

преди 6 години

URA BRAVO BRAKQ PROIZVEDETE TAMAN SCHE IMA I ZA AISCHETO I CHAVETATA RABOTETE BRAKQ

40

Анонимен

преди 6 години

От трийсет години насам няма комунисти в България - всеки се изписа някакъв, а някои смениха и по 5-6 партии- и всички накуп реват, че са демокраДи.При комунизма имаше работа за всички, безплатно здравеопазване за всички, безполатно образование за всички и евтини държавни (социални) жилища за всички. Сега пак има, но не за всички - а за политици, мафиоти и мутри.

39

Анонимен

преди 6 години

Какви ги дъвчеш - концесията "Софийска вода" беше сключена по времето на Софиянски

38

Мери

преди 6 години

За приоритетите: Да се разбира, че о повишение на РЗ се дава първо на министрите, сетне на областните координатори на ГЕРБ, на депутатите и на онези с черните и червените престилки от съдебната власт. Следват униформените от МВР и МО и чак тогава се разпределя на останалите. Само че преди това се заделят пари за саниране и строеж на лотове на магистрали, та да се запълни от печалбата касата на ГЕРБ. Така че за останалите остават по 5 до 10%. А пенсионерите да искат помощ от децата и внуците.

37

Гошо

преди 6 години

Мин. Горанов твърди, че в България животът е отличен, хората трябва само да си повярват. Както казва проф.Вучков "Гледам и не вярвам на ушите си!" На част от пенсионерите не дадоха повишение на пенсията. Мин.Петков твърди - на 5 хил. души, ама май ще се окажат 10 пъти повече. От МОН обещаха 30% повишение на заплатите на учителите, но вчера Кр.Велчев каза, че то ще бъде средно 5-6%. На тези с пагоните от МО и МВР повишението на РЗ ще бъде около 10%. Мин.Горанов, защо ни излъга? Не ти вярваме.

36

62001

преди 6 години

Приоитетите на ГЕРБ всички ги знаят - по-висока заплата и повишение за членове и симпатизанти, които носят пари, гласове и ползи и които ДОнасят сещу врагове, саботьори и инакомислещи.

35

СТрашно

преди 6 години

Както се чу Поения с зомби ограбващи спец напитки Борисов щедро дава на партиино подставени комапании над 3 000 000 000 за тнСАНИРАНЕ и още над 660 000 000 за нагло вредна античовешка и педофилска техника за монтаж в училищата..НЕ Е РЕДНО ..НЯма вече неповредени от камери и скенери дец а в ясли,градини и Училища подава БОГ ТАНГРА ужасен от террористи на власт.

34

НЕМА ДОХОДИ ЗА ЦЯР

преди 6 години

NAd 5 000 000 Българи НЯМАМЕ ДОХОДИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ.НАд 2950 000 нямаме никакви доходи..Нагли престъпници ползващи корупция и ДМК ограбват десетки милиарди от народ а годишно само за корупционни обекти неносещи нито лев доходи .КОрупционните обекти са насочени само към партиино подставени компаниики.Застрашен с ликвидация е БЪлгарския народ/един от най старите в света.

33

гост

преди 6 години

При този сериозен отлив на инвестиции от чужбина, той къде вижда напредък не ми е ясно. От месеци статии как се разчита на парите от българите в чужбина, а това пзначава, че ситуацията става все по зле. Няма да се учудя ако вземе поредния кредит на наш гръб.

32

Браво смело

преди 6 години

Досега НАГЛИ *** на власт след 1947 година ограбваха зверски БЪлгарския народв началото за нагло престъпни репарации , после с огромни разходи за ненужни инвестиционни проекти..КЪм 1989 година обема на незавършеното строителство е за над 179 000 000 000 долара/данни на МИнситерски съвет/Същите нагли *** ограбват зверски народа след 1989 година но вече за ЯКО НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ вкл ВИЛИ И ПАЛАТИ ЗА Привърженици на ДПС по списъци/вижте програма за развитието на селските региони

31

Един

преди 6 години

Слава на любимата партия! Отличници! И за това два милиона млади българи напуснаха от хубав живот.

30

Адам Смит

преди 6 години

Долу повишението на заплатите! То поначало е вредно за здравето. И какво се Хвали Горанов? Та това повишение ли е?Я по времето на Жан Виденов какво беше!За малко да станем милионери.

29

НА ОРУЖИЕ, БРАТЯ

преди 6 години

УМНИТЕ ХОРА ЗНАЕМ,ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ В БЕЛИТЕ СТРАНИ,КЪДЕТО НЕ УПРАВЛЯВАТ ТЪ ПИ МУТРИ СА ВИСОКИ, ЗАЩОТО ИМАТ РАБОТЕЩА ВИСОКОРАЗВИТА ИКОНОМИКА,НЕ НА ПРИКАЗКИ,А В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. КАКВИТО И ПРОСТОТИИ И ЛЪЖИ ДА ГОВОРЯТ ВЛАД ДРАКУЛА,БОКО И ПОДОПЕЧНИТЕ ИМ ***, ВСИЧКО Е ЛЪЖА И ЗА БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ И ЗА РЪСТА НА РАЗВИТИЕ ОТ 3,6 %. АКО Е ТАКА, ЗАЩО СМЕ НАЙ-БЕДНИТЕ В ЕС.КАКТО КАЗВАШЕ ПРЕМИЕРЪТ НА УНГАРИЯ ДЬОРЧАНИ,"ЛЪЖЕХМЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР",САМО ЧЕ ТИЯ ГЕРБАДЖИИ ЛЪЖАТ И КАТО СПЯТ,ГОРКО НИ. НАРОДЕ???

28

Партизан комунис

преди 6 години

Аз грабвам манлихерата и утивам на паветата на 8 нуември.*** шъ си зема и едно шише ръкия оти ни съ сигурен дъл шъ имъ и други ора там.Ако нема сам шъ зема властъ ръииишшшш ли.

27

Топор

преди 6 години

На 8 ноември полицейски протести и не само, всички недоволни атака на паветата! Лъжлива ***!

26

Суджукларев

преди 6 години

Не се тревожи, стига му заплатата на Горанов, че и палат-сарай строи вече няколко години. Оправи се той, над битовизмите е вече.

25

ВЛАД ГОРАНОВ-ДРАКУЛА

преди 6 години

ПОЛИТИКАТА ПО ДОХОДИТЕ НЯМА ДА Е НА КАЛПАК, ИМАМЕ П Р И Я Т Е Л И! ТЕ СА НИ ПРИОРИТЕТИТЕ, ИНАЧЕ КАК ЩЕ "ПЕЧЕЛИМ" ИЗБОРИТЕ.ТОВА Е ПОРЕДНОТО ЛЪЖЛИВО И НАГЛО ГЕРБЕРСКО ЛАЙ О. И КАЛИНКА, СЪЩО ТАКА