5

Анонимен

преди 6 години

А коге ще видим/чуем за ареста на Милена Иванова - детската възпитателка от Русе за криминалното и поведение към поверените и малки деца????? Явно телевизорите и бълченските рокли/ролки са по-важни от децата на България - пример за всички ЕС държави!

4

шоп

преди 6 години

роклите ще му потрябват в панделата;))

3

Анонимен

преди 6 години

безморални -беззаконни, неправдни и безмилостни съдии - комунисти без съвест и мкорал които осъждат зверски за кокошка а за тените престъпни колеги и свързани политици чрез корупци и конфликт на интереси които постияноо лъжат крада вземат подкупи и служат на првсстъпността нема никакво наказание даже учасват в протовозаконните корупционни схеми ! и кражба не заслужава и 1 година заттвор и отнемане на свобода още< 10 г от единствения живот а само техните огромни обири и пресъпни мафиотски схеми!

2

Анонимен

преди 6 години

Нее антика има телевизори орион ЛЕД цените им варират сполед големината на дисплея от 266 до 1077 лева така че не си мисли че телевизор орион е някоя Съветска щайга от 50 килограмовите. Едвали ще тръгне да задига 50 кг. телевизор и да си секне кръста. Само незнам защо са му били булчинските рокли да не е мислил да става булка???

1

Анонимен

преди 6 години

Тази антика какво ще я прави?