4

БГ

преди 6 години

Ако някои град в които се е закрило сметище върху него може да се направят огромни парници. Такива големи парници има в Турция. В тези градове където си имат ботаническа и зоологическа градина, могат да направят парници. Така ще създадат много работни места и бизнесът ще процъфтява.

3

гост

преди 6 години

От ЕС ни задължават всички сметища да бъдат закрити. След като бъдат покрити с пръст хубаво ще бъде да се направят върху тях увеселителни паркове, ботанически и зоологически градини. Тези атрактивни неща са необходими за разнообразяване на ежедневието и отмората на хората.

2

възхитен

преди 6 години

Окръжните градове трябва задължително да имат ботаническа и зоологическа градина. Растения и животни могат да си разменят и подаряват с други градини от различни градове по между си. Освен това трябва да имат и разсадници за дървета, за да ги засаждат по улиците и в горите. Много пожари стават и горите трябва да се залесяват за да спасим природата. От дърветата жълъди падат които трябва да се засаждат вместо да ги мачкат автомобилите. Ученици могат да свършат тази полезна работа.

1

Димитър Борисов

преди 6 години

Ботаническата градина в Балчик е прекрасна. Подобни ботанически градини трябва да се направят във всеки град. Защото има много пустеещи земи където в тях изхвърлят всевъзможни ***. Ботаническите градини са прекрасно място за релакс и наслада на очите. Така всеки град ще се разкраси и ще се гордее с ботаническата си градина.