18

Банкер

преди 6 години

Мангизите отде идват?

17

Анонимен

преди 6 години

По-долният пост се отнася до анонимко 10!

16

Анонимен

преди 6 години

Боян е всичко, което ти не си! Завиждай! Той е биолог, а всички биолози са и еколози.Другите "еколози" припечелват от нещо, което даже не знаят какво е. Щом казват "Да пазим нашата екология!" или Министерство на екологията"! Боян е любимец на колегите си от Природонаучния музей и там го наричат Съни! Глупостта запази за себе си - това е единственото, което имаш в изобилие! Роденият да пълзи не може да лети!Успехи, Съни и нека съдбата те закриля!

15

XXX

преди 6 години

Ако му е писано да остане завинаги в планината, ще остане, но човека има мечти и цели, които осъществява реално, а не като повечето драскачи тука, които са същите мечтатели, но им стига смелостта само да седнат пред компютъра и да си пишат жлъчните коментари - повечето като анонимни.

14

Анонимен

преди 6 години

Плюещите по Боян нека прочетат малко за Меснер.

13

Анонимен

преди 6 години

Великан!

12

Анонимен

преди 6 години

Тоя докато не се одърви някъде в преспите няма да се откаже! Те такива като тоз са тъ.пи но упорити!

11

Друг

преди 6 години

До АнонименАко тебе те спонсорират ***, докъде ще стигнеш?Много си жалък, ама ти си го знаеш.

10

Дедо Гого

преди 6 години

Добре, че са Григор и Боян !!! От целия 6/49 спортове, май само те останаха истински мъже ! БРАВО МОМЧЕ ! БРАВО И НА ГРИГОР !

9

Анонимен

преди 6 години

Има нещо, което ме предизвиква да кажа нещо лоши думи.Нямам общо с професията, с хобито, с болестта му.Моята преценка е за човека от поведението му.Има нещо нахално и нагло в поведението му, нещо цинично и високомерно.Знам, че героите не са такива. Не ходят по телевизиите.Кой спонсорира това "геройство"? Чия е ползата?Какво работи?Измисли нова дума - "красотия" - много лесно се римува с "простотия", "дивотия"...Кой плаща на този "премазан" еколог?

8

123

преди 6 години

До ПустинякНаправо си го заковал. 10х и нямам какво повече да добавя.

7

Анонимен

преди 6 години

" Да би мирно стояло , Не би чудо видяло!"Боянчооо,знаеш ли е тази ?!

6

Анонимен

преди 6 години

тотал безмислен шит... пишете за дядо Коцю как изкарва офсете на паш

5

Пустиняк

преди 6 години

В 84та на Оруел пролите бяха водени под строй в зали, където им пускаха снимки на определен човек - Голдщайн, и те трябваша да крещят и показват омразата си. казваше се мисля- двеминутка на омразата. В съвремието, откровяния хейтър-ганьовист не ти и трябва да го контролираш. Пускаш му статия със снимка на някой достоен човек, който ганьовиста с дребна душица мрази и му зареждаш двеминутката на омразата. Така на всеки няколко часа. злобна душа, може само да мрази

4

Анонимен

преди 6 години

Баирбудала

3

Анонимен

преди 6 години

Интересното при Боян е, че прави всички тези експедиции въпреки държавата,дори преди време не го допуснаха в националната експедиция Еверест щото видите ли имал заболяване,човека им тегли една май.на и отиде да си изкачва Аконкагуа!Респект!

2

Анонимен

преди 6 години

професия - безделник, пардон катерач на баири.. Явно тая екология е сладка работа явно - броиш мухите, мравките и ***, за което ти плащат луди пари и после може да се развяваш по белия свят.

1

Дофтору

преди 6 години

Тоя докат не си счупи главата няма да се спре! Въртоглаво племе ей!