87

стефан

преди 6 години

Може г-н Борисов, МОЖЕ!!!! само че трябва да се чете , а Вие от ГЕРБ не желаете да се затруднявате с четене. По-лесно е да се превива гръб и се рапортува

86

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 84Хм.....само преди 26 години бяха 3 държави от Варшавския договор! Е, сега са натовски! АМА СЛЕД ИМА НЯМА 5-6 ГОДИНКИ ДА НЕ СТАНАТ ПАК Я ВАРШАВСКИ, Я МОСКОВСКИ ДОГОВОР!!!!!! Не бъдете толкова самоуверени!!!! КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА СЕ ВЪРТИ.....ВЪРТИ.......ВЪРТИ.......ха-ха-ха.......и КЪДЕ ще се криете, бе мишлета ПОСЛЕ????????

85

Анонимен

преди 6 години

Погледнете на снмиката ухилената лукава простовата мутра на селски тарикат.И това е първият човек в Държвата.Боже опази.

84

Анонимен

преди 6 години

По-голямата част от Черно море си е Руско, така че Путин едва ли ще допусне някакви навлеци да му се разхождат под носа.

83

Анонимен

преди 6 години

До Дони 82Ха-ха-ха-ха-ха-ха...............ако си мислиш, че тоя се подиграва на К.Нинова, жестоко се лъжеш!!!!! САМИЯТ ТОЙ СТАВА ЗА СМЯХ!!! Зщото никой вече не му се връзва на плоските лъжи и дърварски шегички!!! Е, може би само такива умствено ограничени и интелектуално неразвити индивиди (за малко да кажа "като тебе", ама няма да те обиждам, защото може даже и да си само ***, а не реален, мислещ човек!).

82

ИДИОТИ

преди 6 години

До АнонименНе можа да се остане руско езеро!!!

81

Анонимен

преди 6 години

Черно море е море на 3 ТРИ НАТОВСКИ държави, 2 ДВЕ ,които се сремят към НАТО и една, която драцни всички останали.

80

Анонимен

преди 6 години

Русофилията освен България е готова да хариже - ако може - и цялото Черно море на Русия.

79

Дони

преди 6 години

Таз дърта, подута и противна вещица другарката *** Нинова е толкова зле, че Туквун я прави за смях и бърше пода с нея! Таз селска тетка е в пъти по-зле за БСП-то от Видинския АлкохоУик другаря Микооооуфф!

78

сминдух енд чесън

преди 6 години

За нашите социалисти ,Запада е интересен и важен само с парите си,които могат могат да се харчат и в Москва

77

хаха

преди 6 години

"Аз не мога да разбера ние като членове на НАТО в ученията не трябва ли да участваме - калинката Борисов пак си утворил устата, комикът! Аве КОЙ го избира тоя комедиант бе?

76

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно кой каквото търси го настига ! СИМИТЛИЙСКИЯ !

75

Анонимен

преди 6 години

Черно море не е натовско и НАТО няма място в Черно море освен че пази заграбените бг територии от Турция и Гърция.

74

СРАВНЕНИЕ

преди 6 години

НА ШОПСКИЯ *** С ЛЕТЕЦА- ПРЕЗИДЕНТ НЕ МОЖЕ ДА ИМА, ВИЖТЕ ИМ САМО ИЗКАЗВАНИЯТА! С КЛАСИ Е РАЗЛИКАТА! МАКАР, ЧЕ РУМБАТА НЕ Е ЦАР НА СЛОВОТО, СКОВАНИЧЪК Е, АМА ПРЕД ТОЯ НАПРАВО БЛЕСТИ!

73

pepi

преди 6 години

по-*** от тоя е само цветанофф

72

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Пази боже само дядя Кузя да не долази, че ще отрови въздуха...

71

Шоу

преди 6 години

Краварите да си обират партакешите от България. Напълниха света с военни бази, забъркват каши навсякъде. А ние като балъци и предоставяме територията си.

70

Анонимен

преди 6 години

Бойко пак лъже! Ама то от него освен лъжи и локуми друго не се очаква. Я да пусне CNN, може пък и там да има fake news по темата.

69

до Нянго

преди 6 години

А не трябва ли да настаниш в жилището си натовски ***. Откъде накъде ще ми натрапваш НАТО и техните бази. Трябва ли да дрънчи оръжие в България, а към нея да бъдат насочени ракети. Само безмозъчни *** могат да искат ядрено оръжие в страната ми. Аман от ***.

68

Жоре Натовецо

преди 6 години

Логично е, но другарката Нинова и генералисимус обергрупенщурмфюрера с щръкнали уши Гумен трудно смилат, че ние всъщност сме НАТО, а не Задунайская губерния.....Всяка наша база е и база на НАТО, всяко наше летище е летище на НАТО! И слава Богу!