12

до румен

преди 6 години

ех,Румене жал ми е за теб!ти вече си опростачен ! - мъкаааа ! ,заради такива като теб се правят такива предавания ,ама ти няма да го осъзнаеш за Съжаление!

11

Анонимен

преди 6 години

Веднага да се проведе дискусия в Народното Събрание/Парламент и тн!

10

Анонимен

преди 6 години

Това го гледам от немай къде ,не трябваше да дават формата на Иван и Андрей - Не могът да работят стойностно! -все търсят сеира ,пошлости и все по-надолу . Яд ме е ,че Бтв бяха по-качествената телевизия ,а се спускат вече на нивото на конкурента.Спрете умишлено да опростачвате народа!

9

Шопо

преди 6 години

Тоя мравояд с прежда в косата от снимката е напълно излишен във фермата !!! На полье !

8

Готино

преди 6 години

Уж Иван ОТ Андрей искаха да решат демографския проблем на България,а с кастинга си ни навират единствено злобни жени с дребни душици,неспособни в почти всичко,то на човек лошо да му стане направо..

7

Анонимен

преди 6 години

И двете са излишни за ферма.Миналата година "риалитито" на опусумите беше "Кръчмата",сега е "Баш бай Брадър"...има трима,четирима мъже работливи фермери и една нормална българка Ивона,всичко останалото е ...сеирджии мързеливи влезли единствено за пари.Андрешко и Иванушка не могат да избягат от себе си и да направят нещо наистина градивно.Кастинга за участници е под всякаква критика-особенно тази сбъркана "богиня" на лукавството.

6

teo

преди 6 години

До 11 ЩОМ СА ГЛУПОСТИ, ТО ТОЗИ ФОРМАТ НА МИЛИОНЕРИТЕ ИВАН И АНДРЕЙ Е ОБРЕЧЕНО НА ПРОВАЛ!?!?

5

Анонимен

преди 6 години

Анчето е вънка от доста време. Ясен е двубоя.

4

Helleborus

преди 6 години

Ако са искали патриотично предаване, защо вкараха онази италианска скрипя, която непрестанно обижда на етнически принцип? Българите били прости, не знаели как да ядат, били груби, мързеливи...

3

Абе фермата

преди 6 години

Сякаш на някого му пука ???!??!?!?!?!?!

2

11

преди 6 години

До teoТи па мноо навътре ги зимаш тез глупости ...

1

teo

преди 6 години

Кой разумен от тази ферма ще изхвърли хитрата и нагла адвокатка и хитрия и мазен философ Иван, които придават лошия образ на ФЕРМАТА??? АКО "НОВОТО НАЧАЛО" НА ТАЗГОДИШНАТА ФЕРМА Е ДА СЕ ИЗТРЕПЯТ СИЛНИТЕ, А ДА СЕ ОСТАВЯТ НАЙ-НЕКАДЪРНИТЕ ДА СПЕЧЕЛЯТ, ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ НА ТОЗИ ФОРМАТ!!! Иван и Андрей са достатъчно богати за да се ИЗГАВРЯТ С ТАЗГОДИШНАТА ФЕРМА В КОЯТО СА СЪБРАЛИ ДВАДЕСЕТ ЛАГЕРНИЦИ НА ЕДНА ПОЧИВКА!!! Иван и Андрей показват как НЕ трябва една ферма да се гради и да съществува!!!