104

Анонимен

преди 6 години

Троловете от Партийната централа на Герб-БКП нещо се размърдаха

103

Анонимен

преди 6 години

САМО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ И ВЛАДИМИР ПУТИН ДРУГОТО Е ЛЕШ И СУДЖУЦИДОЛУ ГЕРБ И БКП

102

Що ще ???

преди 6 години

Питаме се що ще Прездентът в Азербейджан. Ами от как разбра, че мъжът на Бокова е гушнал близо 1 000 000 милион евро от Азербейджан, Радев няма мира. Надява се и него да го цапардосат с такава сума.Зер сега ще трябва да връща парите дето зе за Грипените и остава съвсем без пари, а Генерал Деси иска поддръжка!!!

101

Президент надали ?

преди 6 години

Летци си имаме, ама президент надали...

100

9856-9328-98

преди 6 години

Яд ги е всички , че Радев не е като Плевнелиев , и въпреки ограничените правомощия на Президента , яко му вдига кръвното на ББ - защото не му играе по неговата ***

99

молба

преди 6 години

До Анонимен 100не ти се разбира нищо кой марионетка , кой бивш генерал , за кого говориш ???????използвай запетайките

98

Анонимен

преди 6 години

Mарионетка една дума един БИВШ генерал

97

Без мнение

преди 6 години

Тоя повтаря само това което му е казала кака му Корнелия като папагал - бивш генерал.

96

народът пита

преди 6 години

Кака Деси в едно интервю каза, че Радев е под чехъл - тя имала три генералски звезди, а той само две и трябвало да я слуша. Еее, пита народа, как един подчехлю, дето го командори жена му ще управлява армия и държава? Май никак. Оставка!

95

Анонимен

преди 6 години

Гербарите пищят като настъпен червей.Това значи, че президентът е пръснал гнездото на осите.

94

Анонимен

преди 6 години

До 93Ето това е гвоздеят.В Англия имаме потомствени политици. Още като се роди и се знае какъв ще стане - политик, дипломат, офицер и пр. и получава съответното образование в Итън и после в Кеймбриджи или ОксфордВсе пак там не е като в шести факултет на полицейската академия в Симеоново, където се подготвят пожарникарите.

93

Анонимен

преди 6 години

ЧЕ КОЙ ГО ВЗЕМА НА СЕРИОЗНО ОГНЯН МИНЧЕВ, ТОЙ ОТДАВНА Е ИЗВЪН ОБРАЩЕНИЕ.

92

ognyanz

преди 6 години

До "генерал-смешно е": По-съществено е друго: В цивилизована Европа (както я наричаш) няма нито един премиер с пожарникарско образование.

91

ФАШИСТ

преди 6 години

в България няма ЛУСТРАЦИЯ - има КОМУНИЗЪМ !!!

90

Анонимен

преди 6 години

Че нали баща ти го кара комбайна или купи и за теб комбайн, а пък ти не си способен да го караш?

89

ФАШИСТ

преди 6 години

До Самолети не са нужни -истина е , което казваш , все едно да кажем " барабар Петко с мъжете " - истинският мъж е този , който запази жената и децата а когато му дойде време ще покажем мускол - все още сме в комунистическо общество - всички комунисти да ми сложат минус ! другаря ленин ви заповяда от тел авив !всички политици в България са комунисти разбойници !!!

88

име

преди 6 години

Мисля си, че щом управляващите са чувствителни на темата президент, значи той напипва точно болезнените за тях сфери - а, именно как от тук нататък да крадат безпроблемно?Щом и на президента му се търси отговорност за това , че пита и казва това който всеки от нас си мисли, сме за бунището!И не мисля като Нинова и т.н , а защо като имаме всички природни дадености - планини,море, реки(вода), благодатна и плодородна земя сме на дъното?Тези въпроси задава президентът, към тези които управляват!

87

Анонимен

преди 6 години

ИМА ВЕЛИКИ ГЕНЕРАЛИ, КОИТО НАПРАВИХА СТРАНИТЕ СИ ИКОНОМИЧЕСКИ СИЛНИ: ФРАНКО, ДЕ ГОЛ, ПИНОЧЕТ, ПИЛСУДСКИ

86

Анонимен

преди 6 години

Обичам Радев. Много ми харесва по потник и джапанки. Да идва на село и да подкара комбайна. Това е моята мечта.Леля ви Сийка

85

666

преди 6 години

Абе, много е мързелив този Радев - досега нищо не е направил за народа. Само обикаля насам-натам и дрънка дивотии, за да го показват по новините. Сигурен съм, че да края на мандата си няма да направи нищо полезно за народа.