51

m,gkm

преди 6 години

До *** 54Ей умнико естествено, че виетнамците са дали повече жертви, но то е защото хората не са били въоръжени за разлика от хамериканските "демократични" сили. Нещо да кажеш? Това е все едно ти да си с голи ръце и при теб да влязат 15 човека с автомати. Как ще завърши всичко и кой ще бъде жертвата, а сега познай.

50

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

До m,gkmПЪРВО СЕ ПОИНТЕРЕСУВАЙ КОЛКО ЖЕРТВИ ДАДОХА АМЕРИКАНЦИТЕ И КОЛКО ДАДОХА СЕВЕРНО ВИЕТНАМСКИТЕ КОМУНИСТИ ! ЧАК СЛЕД ТОВА ВЛИЗАЙ ПО ФОРУМИТЕ ДА СИ ДАВАШ " КОМПЕТЕНТНОТО МНЕНИЕ "

49

Рок енд рол

преди 6 години

Освен това, Ким може и да гърми бомби с друга цел. Нали казвате, че гладуват там. Може да иска да лови риба с бомби. Като го гледам, малко бракониер си пада.

48

Анонимен

преди 6 години

Калеко Алеко .ра..ните американци, със своята кървава демокрация която прокарват в Сирия, Ирак, Афганистан и Либия ни накара да симпатизираме на откачения Ким.И само да ти кажа че живея в чужбина от 17 но това не ми пречи да мразя америка, която разби и нашата държава.А само да питам тебе как те ползват като тоалетна хортия или като носна кърпа?

47

m,gkm

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯТАЗначи казваш, че хамериканците са се върнали по живо по здраво,а? Ти верно ли си вярваш? Аз пък съм гледал как ги връщат в дървени сандъци. Както казах хващай пътя към психото, че не си добре.

46

"-"

преди 6 години

Въоръжените сили на САЩ са готови да употребят своята съкрушителна мощ, ако Северна Корея покаже действителни признаци за скорошно изстрелване на ракета с ядрена бойна глава.-----Че, защо му е на Севернокорейското Кроасанче да си хаби и без това малкото ядрени бойни глави над Тихия океан (ако въобще има такива)?Не е ли по-добре да изпробва първо ракетата носител, пък после, - ако се окаже, че тя работи безотказно -да я снабди с ядрена бойна глава?Така постъпват всички.

45

Идеалист

преди 6 години

Не се плашете, никой от тези, които стоят зад Северна Корея, няма да позволят д се извърши ядрен взрив над Тихи океан. Другото са празини америкнски приказки.

44

Кратун

преди 6 години

Диалогът между САЩ и СК по нищо не се различава от този на двама махленски бабаити: "Аре, ве, ела ако си мъж", "Аве я да си затваряш плувалника, че ще ти изкъртя зъбите", "Аве ти докога ша ми съ репчиш, ве?", "Ей ся тъ пречуках".....

43

Рок енд рол

преди 6 години

"А САЩ могат да изпарят половината свят със същото това щракване, и?"...Могат. И къде ще живеят после? След гарантирания ответен удар. Или дори и да няма ответен удар. Затова се молете да не се почва, щото после спиране няма.

42

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

До m,gkmЧЕ КАКВО ЗАГУБИХА АМЕРИКАНЦИТЕ ВЪВ ВИЕТНАМ ,НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ?!ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ ЛИ ДОДОХА ?! ИЛИ В САЩ ИМА ПОВЕЧЕ РАЗРУШЕНИЯ ОТКОЛКОТО ВЪВ ВИЕТНАМ ?! АМЕРИКАНЦИТЕ ОТИДОХА ВЪВ ВИЕТНАМ ,ТРЕПАХА СЕВЕРНО ВИЕТНАМЦИ И НАКРАЯ СИ ЗАМИНАХА ОБРАТНО В САЩ ПО ЖИВО ,ПО ЗДРАВО ! СЪЩО КАКТО ВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ,РУСНАЦИТЕ УЖ ПОБЕДИТЕЛИ ,УЖ СИ ВДИГНАХА ЗНАМЕТО В БЕРЛИН ,АМА ДАДОХА 5 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ ОТ ГЕРМАНЦИТЕ !

41

Анонимен

преди 6 години

Той Садам, путин и Кадафи викаха, че ще разгромят САЩ, ама ей го на: двамата диктатора са в гроба, а третия го чакаме докато увисне на чьорвьоньй плащад с краката нагоре.

40

Анонимен

преди 6 години

Не над Тихия океан ,а над САЩ.Те са за взривяване.ДА не се прават на най велики.

39

Калеко Алеко

преди 6 години

Начинът по който путинофилите във форума, са готови да симпатизират дори на комунистически ***, като Ким Чен Грух само поради факта, че той не харесва Щатите, както и самите те, е достатъчно показателен за качеството и нивото на "Панславянските" им ценности. Още по смешни са мераците им да представят Кимчо, като действителна заплаха за САЩ и цивилизования свят, със ракетите му от *** тип и допотопното нивото на технологиите в СК от времето на Развития социализъм .... !!!

38

Анонимен

преди 6 години

До BurzumОграничен и смешен както винаги.

37

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ТАЗИ МИКРО БОМБА НА СНИМКАТА КОЛКОТО И ЯДРЕНА ДА Е ЕДВА ЛИ ЩЕ НАНЕСЕ СЕРИОЗИ ПОРАЖЕНИЯ НА САЩ ! АМЕРИКАНЦИТЕ ИМАТ ЕДНА БОМБА НАРЕЧЕНА МАЙКА НА БОМБИТЕ ,ТЕЖИ 11 ТОНА ! ДОРИ И БЕЗ ЯДРЕН ЗАРЯТ САМО 5 ТАКИВА БОМБИ И СЕВЕРНА КОРЕЯ ИЗЧЕЗВА ОТ КАРТАТА !

36

Циник

преди 6 години

В 1 самолет летят Брад Пит, Тръмп, ученик, и старец....самолета започва да пада...и четиримата виждат, че имат 3 парашута! Брад Пит грабва 1 и казва - имам много деца, и фенове, ще ми простите...и скача! Тръмп казва:Аз съм най-умния президент на САЩ досега...взима и скача! Дядото казва на ученика:Моята съм я изживял...взимай последния , и живей! Ученика: - Дядо не се притеснявай - Най-умния президент на САЩ скочи с училищната ми раница.....

35

kjymj

преди 6 години

До anonymОще един за специализирано медицинско заведение. Наредете се на опашка бе, че може да не стигнат местата.

34

Анонимен

преди 6 години

Тото същото се отнася и за тези, които американците ги иползват за тоалетна хартия и за носни кърпи.Предават националните интереси но господарите от сащ да са доволни.

33

m,gkm

преди 6 години

До Анонимен 36То и във Виетнам отидоха с голямата кошница ама им напълниха ковчезите. Май пак искат.

32

Burzum

преди 6 години

Чудя се кой приема САЩ насериозно след двата *** мандата и сегашният Биг Брадър.....