28

Анонимен

преди 6 години

Пушача и на Луната ще отиде за цигари така че не се правете на загрижени нещастни лицемери.

27

Анонимен

преди 6 години

"Детският организъм все още не е доразвит. Той се развива до 25-година възраст." Тези 2 изречения ме накараха да се хиля 25 минути. Аха. ДО 25 години. Че те едни *** наши сънародници вече са дядовци и баби тогава. Без един работен ден да имат. Лашкай там 12-13 годишното Айше за социални помощи. Да не са луди да работят? И ей - драскачи - България е снабдявала цялата Германска армия с тютюн. Защо да закриваме един поминък, който винаги е на печалба? Който иска да се трови - прав му път!

26

хахахахахах

преди 6 години

Алкохола беше скучен. Минаха на цигари. Цигарите бяха скучни - минаха на трева. Тревата била безвредна - минаха на прахове. Праховете били скъпи минаха на амфетамини. Амфетамините трудно се намирали минаха на експериментални наркотици. Това сбърканите хора каквото и да им вземеш от ръцете, те ще си намерят друго.

25

Анонимен

преди 6 години

Приятно е човек да пуши.Пушачите умирали.А другите живеят вечно нали така.Човек трябва да си кара кефът докато е млад.Тогава всичко е хубаво.Като остарее вече и да живее и да не живее вече не толкова хубаво.

24

..

преди 6 години

До BlackradioКозчето е по-добре от тютюна във 100 от 100 случая :)

23

Руснака

преди 6 години

До старо кучеТочно така, никотина всъщност действа обратно на всеобщо схващане, вместо да отпуска, той още повече притиска нервните окончания, но народописхологията е установила, по хомеопатичен път, че действа успокойтелно. Дава 5 мин време на размисъл/

22

старо куче

преди 6 години

От 10 год. не пуша, десетки пъти съм ги спирал за по 1-2 месеца навремето и пак съм почвал. Всичко е психология. От никотина няма физическа зависимост, това е само едно понятие. С подходящата настройка човек може всичко. Илюзия е това, че тютюна успокоява. За доказателство вземете факта, че е стимулант. Вие се самоуспокоявате след цигара, но за това не е допринесъл никотина, а вашата психическа зависимост към мисловния модел, че уж никотина ви действа успокояващо. С две думи - пълна илюзия.

21

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха цигарите, досега да съм си изпуснал нервите на скатавките в офиса.

20

Анонимен

преди 6 години

Вчера един пушач се самонаби, открадна си 5 лв от джоба и избяга. Опасен е, моля, избягвайте го.... батенца :D Како викат в србия, пуши ми к.рец.

19

Руснака

преди 6 години

П.С. Но все пак тютюнопушенето социализира индивидите, когато се съберем на по цигарка на -30 пред входа на заведението зимата, че нали е забранено вътре ... та така да се запознаем, опознаем, току виж и някоя друга свалка станала... Колкото до това, кое е вредно и полезно.. еб и му мамата, то в общи линии има ли нещо полезно де йба ... Факт е че продуктите, както и техниката, която се продава в България като внос, е с качество в пъти по ниско от това в други страни от ЕС и целия свят!

18

Закона за акциза

преди 6 години

Никога няма да стане това. Забравете. Нека децата да пушат, че да има пари за пенсии. Какво ви пука? Всички все някога ще умрем.

17

Руснака

преди 6 години

Само едиснтвено и единствено, криминализиране, продажбата, производството и рекламата биха били имали ефект върху премахването и изкореняването на тази наслада ( отвратителен навик) Въпреки че съм пушач, това го мисля и мисля че е правилно. Въпреки че с тази забрана, ще стане по сладката самата цигарка с кафето ... това е начина.

16

Руснака

преди 6 години

Само стриктното следене и спазване на закона за тютюно продажбата и на алкохола също, а и родителското тяло биха могли да прекъснат нишката на увеличаващия се брой употребяващи подобно (акцизни стоки) Акцизни, защото спадали към стоки за удоволствие ... Не повишаване на цени и слагане на отвратителни картинки или намръщени лица, а криминализиране на производството на тютюневи изделия би ограничило. Образователното дело също, както изаместител със полезно действие.

15

Руснака

преди 6 години

Няма да ми стигнат символите ама както и да е. Чрез такава кампания (докато го пиша, пуша) нито ще се ограничи, нито ще намалее. Да, може да се сметне че никотина е накрточино вещество, спадащо към групата на алколоидите, както и кофеина, мдма кокаин ЛСД и т.н. който иска може да се поразрови. Срещу училище в Пловдив, където се хранят учениците (импровизирана столова) се продаваха и цигари, буквално срещу самото училище на тротоара срешу него.

14

11

преди 6 години

До До 12Майкъл, лекувай се - виждаш привидения. Реклами на цигари няма отдавна. Ти може и в картина на Пикасо да виждаш пушек - това си е твой проблем.

13

До 12

преди 6 години

ти да ме живееш в някое планинско село! сигурно 80% от билбордовете са с реклама на цигари. Слагат по две усмихнати девойки и надпис от рода " Усещане за жена" , " 100% мъж" , " Насладисе на момента" .Дори ми е направило впечатление, че около училищата билбордовете са на 100% с реклами на цигари. Ама цигарената мафия печели за сметка на нашето здраве

12

Анонимен

преди 6 години

Е, какво излиза? Може да си п е д е р а с т или л е з б и й к а, НО ПУШАЧ - НЕ. :):)Остава сега по билбордовете да се рекламира "нестандартната сексуална ориентация" (разбирай: ненормалната сексуална ориентация) вместо социално опасното тютюнопушене.

11

Handel

преди 6 години

До Анонимен 9: Всъщност едва ли много хора знаят, но цялото НДК в София е с изолации от азбест. Тези, които работят там все едно работят в мина за азбест.

10

11

преди 6 години

Явно тия от тая коалиция са като веганите и гeйовете - ти не ги натискаш, ама те звънят.

9

ОЗАДАЧЕН

преди 6 години

Тази Новина ме озадачи . Не съм Пушач и се учудих . От 15 години няма реклама на Цигари , не само върху кутии , няма Никъде - дори и на Билбордове .Тук миреше отново на *КОЙ8 и Лафка .Даже е направил Коалиция , иска да подчини Държавата като Използват Детски Труд - в случая Морал .Жестоки са ., не трябва да има милост за такива .