47

Странен

преди 2 месеца

Колт направил американците равни. А форд свободни..........ч.

46

Анонимен

преди 3 месеца

До Сетила се Мара...

холандците нямат проблем с исляма, такъв както е в германия.
холандските мюсюлмани са по-цивилизовани и не живеят в гета както при немците.
да не говорим, че и са по-малко.
освен това холандската полиция е на много по-високо ниво от немската, по-добре оборудвана, платена, и т.н.
и не на последно място, културата на хората в холандия е по-висока от немската, а това се отразява и на мюсюлманската култура. там не могат да си позволяват нещата, които правят в германия.

45

в Албания

преди 3 месеца

Аааа колегите Албанци ще забранят дизеловите Мерцедеси и директно в бъдещето->на магаретата, като наште прадядовци!!

44

Анонимен

преди 3 месеца

Когато някой използва думата "Принципно". ..

43

Анонимен

преди 3 месеца

А КАМИЛИ за камиларите на социални помощи кога ще внасят?

42

Сетила се Мара...

преди 3 месеца

Холандското правителство ще направо най-добре ако вместо дизела и бензина забрани исляма, при това не от 2030 година, ами моментално!

41

пепи

преди 3 месеца

Ще.ама не и днеска

40

Анонимен

преди 3 месеца

В България не може да се проведе смислен разговор на тема стари и нови коли, както и за коли с различни двигатели. Винаги в такива разговори се намират едни, които ги обезмислят с използването на истинноподобни думи или фрази, като: барутници, печки, "Бай-Ганьо иска", "купуват САМО коли от автоморгите на Европа" и т.н.
В случая има някакво намерение, което не включва спирането от движение на дизеловите и бензиновите коли в Холандия.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Принципно производството, експоатацията и унищожаването след време на колите с ел.двигатели е по-замърсяващо от това на колите с ДВГ, т.е. бензиновите и дизеловите. Холандците какво правят - изнасят голяма част от замърсяването извън Холандия в други държави, а при тях остава по-чистата част и някакви загубени псевдоеколози им викат браво. При това заглавието е лъжа - Холандия не спира тези коли, а само продажбата на нови такива, което е нещо много по-различно и поне 30 години след 2030-та ще си

38

До: Край

преди 3 месеца

А после? Да приготвяме ли екологично чистите конски впрягове?
Ако не ги храним конете с ГМО ще си бъде най-екологичния транспорт на Земята!
Единствените отпадъчни материали ще наторяват и облагородяват почвата!

37

Анонимен

преди 3 месеца

До Евгени. Научи правописа, бе човек!

36

Край

преди 3 месеца

Не бойте се за вас ще е задължително да купувате и карате барутници без катализатори докато и последната автоморга в Италия не се измете.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо, важното е, че няма да забраняват тревата и всички холандци ще са весели и щастливи!

34

Анонимен

преди 3 месеца

Щели да търсят заместители и алтернативни източници за отопляване на жилищните сгради ! Няма умни учени вече а за политиците абсурд.

33

Анонимен

преди 3 месеца

В ЕС, особено в Брюксел е пълно с лапачи на много кинти, които са ма космическо разстояние от живота който водим, пълно с фантасти - наивници, които щяха да изправят краставиците, да издължават чушките и правят ябълките квадратни. Търговията с горива прави милиарди печалби от които смучат цели правителства, мафията и силовите структури. Пълно е с наивници - фантасти. Малко да им се засегнат интересите и ще сме свидетели на странни изчезвания, смърт, взривявания. И какво ли още не.

32

До 29

преди 3 месеца

+++

31

Евгени

преди 3 месеца

Някои замислял лисее на къде ще тръгне арабската *** когато спрат да им изкопуват петрола щото пясък несе яде

30

Анонимен

преди 3 месеца

Има информация, че производството на батериите замърсява в пъти ДВГорене. Идеализирането на елдвигателите ще е проблем, който ще расте.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Пълна простотия ако спрат колите с тези двигатели. Наивници много или някои точат зъби за големи печалби, хитреци. Това е като Брехита. Емоции, прибързано решение но възникват неочаквани проблеми. А тези проблеми никой не знае как да решава. И у нас точат зъби за големи печалби, високи такси или глоби. Преиграва се с двигателите на колите. Проблема е в централите с твърдо гориво, в отоплението с него. И всичко идва от лакомии в Брюксел, които са далече от реалните проблеми. 2030 е далече, не се

28

Аз

преди 3 месеца

Бе то никой няма да изпука от глад, защото петролът е суровина, от която се прави почти всичко, което ни заобикаля, не само гориво, и в бъдеще ще му се вдига цената още...
А идеята на електричките е друга. Щом спре токът по някаква причина, спира транспортът... Магарето може да се храни с овес и трева и кризите не го ловят, бензин и нафта може да се складира, ама ток дръжки. Хората ще загубят контрола върху всичко, даже и колите няма да карат, а софтуер.