9

Анонимен

преди 6 години

Като се знае колко са корумпирани болшинството от кметовете на милата ни родина, ми става мъка за лекарите. Ще им орежат още мизерните заплати .

8

Не, Не, Не

преди 6 години

Знаем какъв феодализъм цари във общините, как ще се усвояват на местно ниво. Какви порочни практики ще има? Д-та определя капацитета и заплатата на медиците.Не трябва да има лимити за направления. Всяка болница трябва да има спешна помощ.Директорите на болниците трябва да са икономисти назначени от Министерство на финанси и НАП, опит с години. А не завършили лекари здравен мениджмънт в УНСС.НЗОК да спре финансирането на астни лечебни заведения и пътеки. Не може държавата да обслужва часници.

7

Анонимен

преди 6 години

MNOGO PROBLEMI IMA I EDIN OT TQX E DOKOGA ZDRAVNATA KASA SCHTE TYPCHE B GUSCHITE NA CHASTNI KLINIKI I RIRMI PARI NIKOGA NQMA DA STIGNAT TAKA

6

Анонимен

преди 6 години

Това значи да се закрият болниците във Видин, Белоградчик, Монтана, Мездра, Враца...геноцид.Вместо да спрат финансирането на частните, те се мъчат да закрият държавните.

5

Анонимен

преди 6 години

До ?"....масово се лекуват неосигурени."Нямаш право да връщаш неосигурен. Обаче,касата не плаща за неосигурените.И разходите за лекарства,изследвания,консумативи,ток,вода,храна,амортизация на сградите и т,н се трупат като дългове.И всички институции го знаят и всички се правят на луди,защото така е по-лесно и по-спокойно.

4

АЙДЕ ,БЕ...ХА,ХААА..

преди 6 години

ПИЯТ КАТО СМОЦИ ...ПУШАТ ,КАТО КОМИНИ....БИЯТ СЕ , КАТО ГЛИГАНИ ...ИЗБИВАТ СЕ ПО ПЪТИЩАТА , КАТО ОВЦЕ--------АМА , ДЪРЖАВАТА /..сиреч всички Ние .../----ДА ИМ ПЛАЩАМЕ ПОСЛЕ ЗА ГЯЯВОЛЪЦИТЕ ЗА ДА ЛЕЖАТ НА НАШ ГРЪБ!!!ТЕ --НЕ МИСЛЯТ ЗА СЕБЕ СИ -----НИ ДА МУ МИСЛИМЕ ЗА ТЯХ....???!!!АЙДЕ , У ЛЕВООООООООООООООО.......

3

МНОГО ПРАВИЛНО!!!!

преди 6 години

КОЙТО ИСКА БОЛНИЦА----ДА СИ И ПЛАЩА!!!!

2

анонимен

преди 6 години

Парите в НЗОК никога няма да стигат, защото администрацията е страшно раздута. Бюрокрацията там е на небивало ниво, за всяко нещо се искат по 5 документа, повечето от които ненужни, но нали така се осигуряват нови щатни работни места. Изкарайте една справка за служителите към НЗОК по години /заедно с всички регионални подзвена/ и ще ви стане ясно. Вместо с електронните досиета да се облекчат нещата, те се утежняват изкуствено. Но така е, нали им трябват избиратели на днешвите управляващи....

1

?

преди 6 години

Аман от *** идеи и кьорфишеци. Като общините определят заплатите какво - болниците ще цъфнат и вържат. И по 100 лева на месец да свалят заплатите няма да има ефект - разходите за ток, отопление и консумативи са огромни, масово се лекуват неосигурени. Още повече ще стимулират мед. персонала да бяга зад граница. ***.