23

:):)

преди 6 години

днес ги гледах три такива от италиянските

22

Анонимен

преди 6 години

До АнонименС 400 промени света!

21

Резил

преди 6 години

Държавите от НАТО понасят повече загуби на паради и учения, отколкото Русия при войната в Сирия.

20

И са кво?

преди 6 години

Пак ли руски хакери са виновни?

19

Анонимен

преди 6 години

Ей такива изгнили кошници искаше да купи Суджука за авициата ни.И взе доста тлъсти комисионни. Затова играе сечено на Радев, който е генерал и пилот-изтребител от Авиацията за ГРИПЕН-ите.А ГРИПЕН-ите са нови, евтини и надеждни. И са произведени в лидера в самолетостроенето и автомобилостроенето - компанията СААБ-Грипен.

18

:):)

преди 6 години

онзи ден се разби руския су24. Голяма радост беше в анти руския ъгъл. Е днес като е разбит НАТО вски самолет и има пак жертви кой да празнува и трябва ли. Да кажат празнувалите онзи ден. Ама сега са се ос ра ли и мълчат. Даже и Путин няма как да обвинят.

17

Да пази

преди 6 години

Господ, да не случва подобно нещо у нас; веднага беквокалките ще дадат тон и ще "вдъхновят" за "АРИЯТА на КЛЕВЕТАТА";-)):-Няма мотивацията на личния състав.- Не са тренирани и качествени кадритеВиновно е правителството.Ако беше БСП и ДПС- нямаше да има произшествия.

16

Анонимен

преди 6 години

Още едно доказателство, че в днешно време всички "Тайфуни", "Миг`ове", "Грипени" и всякакви други "фърчила" наречени за благозвучие - изтребители, могат да служат само за авиошоу на садо-мазо поклонници. От военните конфликти в Ориента се вижда, че изтребителите са безпомощни срещу терористи натъпкали раници с пирони и гайки, а в една евентуална война, при съвременните ПРО средства и сателитна навигация нямат абсолютно никакъв шанс.

15

Испанска му работа

преди 6 години

Хубава работа, ама испанска - разбили самолета

14

Анонимен

преди 6 години

... като си помисля само че герберастите взеха тлъста комисионна да лобират за СТАРФАЙТЪР ...

13

Анонимен

преди 6 години

ПВО-то на Каталуня го е свалило. Сигурно е нарушил Държвната граница.

12

До 15 от 12:

преди 6 години

Най-важното в една война не е качеството на техниката. Например, има отлични програмисти, които работят със стари компютри и допотопна за масовите разбирания операционна система, а има и други, които ползват последна мода компютри за да гледат порно и да играят игрички. Най-важното в една война:-Мотивацията на личния състав-Натренираност и качествени кадри-Тактика основаваща се на реални мисии-Национална стратегия за отбраната.Затова никой не гледа сериозно на новата техника на С. Арабия.

11

ззз

преди 6 години

До 12 :Най-интересното е ,че руснаците все още немогат да създадат по-добър изтребител от Европейския тайфун,френския Рафал ,а какво остава докато стигнат нивото на американците...

10

Анонимен

преди 6 години

Чете се Лос Янос, иначе жалко за загиналия пилот и лошата рекламя на Eurofighter-a.

9

До 10:

преди 6 години

Ако искаш прецизност ето ти:-Самолет Юрофайтър Тайфун-Името на загиналия пилот е Borja Aybar (да почива в Мир)-Пилотът е от Севиля, Андалусия и няма нищо общо с Каталуния-Това е третия трагичен инцидент с военен самолет Тайфун за един месецДруги въпроси?

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Само не казвайте каква марка е или от коя провинция е пилотаСу-24 от Хмеймим

7

Анонимен

преди 6 години

Падат като гнили круши.

6

Анонимен

преди 6 години

Къде са плювачите по руските самолети? Имах предвид катастрофата на СУ в Сирия. Ето, става и с други модели. И кво, с американските не става ли, става. Сложна техника, огромна скорост, човешки фактор, все някъде нещо не сработва.

5

Анонимен

преди 6 години

Самолетът е Юрофайтър Тайфун.

4

Анонимен

преди 6 години

ДА НЕ Е ВОДИЛ ПРЕГОВОРИ С НЯКОЙ МОРСКИ ФАР?ПРИ ТЯХ ЧЕСТО СЕ СЛУЧВА.