9

100 Карата

преди 6 години

Напишете кои са Майка му и Баща му,и ще ви светне кой е ,,...Рапъра Спенс.."". Червената хранилка няма свършване.Да не говориме за родителите на неговите родители,,Баби и Дядовци''. От безродни комунисти освен издънки като ,,Рапъра Спенс..'' какво може да излезе,...книжовник,войвода...доктор,разбира се че пропагандатор,разлагащ мозъците на по-младото поколение,че какво друго.Че пее черна музика,а той не е черен е още по смешно,вижте го само .......,,РАПЪРА СПЕНС''

8

Анонимен

преди 6 години

Да се коригирам навреме: имено -> именно

7

Анонимен

преди 6 години

Тоя го слушах преди има няма 15-16 години някъде, в най-мизерния период от живота на един човек - пубертетът. И не защото музиката му би ми помогнала, а защото е таргетирана имено към пуберите, при които е такава каша в главата и в гащите, че смятат, че слушайки я и идентифицирайки се с индивиди като тоя ще станат най-великите в очите на останалите. Сега от разстоянието на времето мога само да се смея на глупостите, които съм си въобразявал.. Лошото е, че много хора си останаха така с годините.

6

Анонимен

преди 6 години

Абе и той обърна палачинката... Истината е, че всичките ни рапърчета, артистчета и т.н., дето все са антисистемни, като видят няколко хилядарки, веднага сменят рефрена на 180 градуса. Хайде, те поне го правят за пари, ама феновете им - за тях спасение няма.

5

Кой е той?

преди 6 години

Кой е тоя? По-важен и "звезден" от Путин ли е? Ще четете това на всеки "ваш" звезден *** щом умишлено не честитихте на най-важният човек на планетата.

4

Анонимен

преди 6 години

Тоя по-известен и важен от Путин ли е?

3

Анонимен

преди 6 години

Ч.Р.Д.!Жив и здрав

2

ДС

преди 6 години

ЧРД. С твоите песни израстнах. Слушахме ги на касетки в колите на батковците.

1

Фен

преди 6 години

Чрд.Все така да ни радва с хубава музика.