12

Анонимен

преди 6 години

Глупости! Айде на фиктивните бракове!!!!! Давай, народе!!!!Брак с предбрачен договор - развод - брак - развод - брак - развод - брак, пенсия - пенсия плюс вдовишка добавка.

11

Анонимен

преди 6 години

Точно с цел стимулиране на семействата у нас имаше "ергенски данък", който отпадаше със сключването на брак. Тръмп не е открил топлата вода, но щом идеята идва от големия брат веднага става приемлива! О, времена ...!

10

Анонимен

преди 6 години

Данъчни облекчения срещу брачна халка и у нас?..много плосък капан! че да може шайката на арменския поп по-лесно да си разиграва коня ли!

9

толераЗД

преди 6 години

Добре де, толкова ли си нямаме наши ***, че внос акъл от Доналд Дъмб ни трябва?Данъчните облекчения за брак са нещо стандартно в западноевропейските държави, където данъците доход са много високи и населението застарява, с цел стимулиране на чифтосването. Тези еднократни бонуси могат да почешат младоженците, ама дотолкова.Необлагаем минимум, диференцирани ставки спрямо доходите, данъчни кредити (не отстъпки!) за благотворителност, семейно положение, ипотеки и други. Примери бол!

8

РЕВИЗИЯ

преди 6 години

Ако има Хора с Висше Икономическо Образование , моля за Потвърждение .Модела на НОИ е с Вратичка в Закона . Вдигнаха пенсиите само на Партийни Членове които не са работили .В НОИ са получили Инструкции със Списък на Хора .Ще се Обоснова - На Сайта на НОИ има Условия за Получаване на Пенсия , гласуван от Народното Събрание . Там има една вратичка която позволява да се увеличават Пенсиите на Хора които не са участвали в Осигурителната Система на България .Това са Политици , Роми и Нещатни.

7

Анонимен

преди 6 години

1600 лева, и то с бюрокрация като за 5000 лева :)

6

Анонимен

преди 6 години

последно за каква сума нето става дума??

5

до 3

преди 6 години

До АнонименЧервен крачен лост защо не си любиш майката!

4

добре

преди 6 години

Църкви , обредни домове , ресторянтьори ,сватбени агенции ,шивашки ателиета , цветари и прочие ще живнат!

3

Анонимен

преди 6 години

Равнис по Тръмп: Пиндостан определи датата за излизане от ЮНЕСКО.

2

Анонимен

преди 6 години

А семейно подоходно облагане кога?

1

Анонимен

преди 6 години

Ергенски данък-като по време на комунистическото робство. Тези *** нормални ли са? КНСБ са закоравели ***. ВЪН!!!