16

Анонимен

преди 6 години

Харман а не Арман нещо от Dnes.bg май недочуват ...хаха

15

За да има респект

преди 6 години

Да заплатят с принудителен труд солидна санкция затова, че1/ Настанили са се на земя, която не е тяхна; те наистина са я заграбили;2/ Ползвали са въпросните парчета земя, без да плащат наем; в такива случаи наемите се събират с лихвите.И да плащат наем за жилищата, в които ще ги настанят, но не нормиран като в общинско жилище, а в размер на свободен наем, С нищо не са заслужили да бъдат обдарявани с жилища като награда за това, че са закононарушители! Ако нямат пари за наем, ще отработват!

14

Анонимен

преди 6 години

дай газ........дай му жега на булдозера

13

Karshiaka

преди 6 години

Много PR, само вдигат пушилка! Споменатата "администрация" район Северен, не е направила и малкото което другите правят, но е издала много разрешителни за строежи с съмнителна валидност.

12

Доктора

преди 6 години

Кога г-жа Фандъкова , ще предприеме такива мерки за непрекъснато нарастващото гето в Западен парк. Незаконни бараки и къшурки , шири се безконтролна престъпност,тежко замърсяване и изсичане на гората, денонощно *** музика огласяща околните квартали. И гнусните *** се чувстват безнаказани, защото полицейско присъствие няма, стават все по-нагли. Полицайте се страхуват защото ръцете им са вързани , все пак това е електорат. Фитила на Факултета гори ,хора, не е майтап....

11

Мислеща

преди 6 години

"Къде ще отида с това бебе", пита млада жена. За нея кметът на района казва, че й дали апартамент, но тя го продала и се върнала в махалата. Тя обаче казва, че един апартамент не е нищо!Това е цитат от друг сайт, писал за проблема! Изумена съм от тази нахалството и претенциите на тези и си мисля, че за да продаде апартамент, който кмета й е дал, значи е била собственик! Значи ли това, че общината подарява жилища?!Но даже и на това не е доволна "ромката", иска и още! Е няма такава наглост!

10

Анонимен

преди 6 години

Добри новини, че се разрушават незаконните къщи. Шведите са свикнали да брулят държавата до последно. И се надяват, че ще ум се прощава винаги. Даже имат наглостта да искат жилища!! А българина тегли заеми, изплаща 20-30 години, мъчи се но го прави. Кой швед прави това, законно да придобие земя и да вземе разрешение за строеж? Никой!!! Браво на Пловдив, безмилостно трябва с незаконните строежи, за всеки един!

9

Анонимен

преди 6 години

Вие на това домове ли му викате?Сутринта един беззъб старец от БХК ги защитаваше,явно си докарва някой лев към пенсийката,но защо не ги пита длъжен ли е някой да им строи жилища или да им осигурява работа?Ще станат повече от нас,защото ги обгрижваме повече от старците и инвалидите,които цял живот са работили,а днес унижавани.Най-после някой трябва да им покаже,че има закони и правила,които всели трябва да спазва,за да не стане неконтролируема анархия.

8

Анонимен

преди 6 години

Има голяма неточност. На мястото на къщите няма да бъде изграден бул. Северен. Освен това към момента той се изгражда със заем и засега стига на 1км от мястото на събитието :D

7

Анонимен

преди 6 години

Протестиращите да бъдат натикани в затвора и готово. Това, че са вдигнали тези постройки, е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, преди всичко, че и сериозно такова. Засилете ги към зандана и да се приключва с тази глупост вече.

6

123

преди 6 години

след като не са съгласни не ги махайте. Директно както са си вътре и мачкааай. Ако искате аз ще карам багера.

5

Анонимен

преди 6 години

Само така за наглите_мангуста!

4

До 3

преди 6 години

Значи са още по-виновни.И вместо глоби и други санкции заради заграбване на чужд имот (земя, която не е тяхна), ще получат награда - жилища!Браво, бе!

3

Анонимен

преди 6 години

Няма как да си извадят. Там според плана на града минава булевард. Нито мястото е тяхно, нито строежът е законен.

2

баста

преди 6 години

Всичко незаконно под багера.Недоволните да с изселват към Германистан.Там Меркел раздава жилища и пари на калпак.

1

Протестирали били!

преди 6 години

Защо не са си извадили разрешения за строеж, както изисква законът?На всичко отгоре, като награда затова, че са нарушители, ще ги настанят в социални жилища. Временно било настаняването! Но точно тях, от този етнос, вече няма да ги оставят на улицата, след като веднъж вече социалните служби са се заели с тях.Като мине периодът на временното настаняване, ще им намерят жилища.А българин без жилище подсмърча десетилетия наред пред службите в общината и пак не стигат до него социалните жилища!