11

Анонимен

преди 6 години

Имах възможността да посетя зоопарка във Виена.По филмите съм ги виждал всичките животни, на HD, на 3д, на каквото кажете, но чувството да видиш бяла мечка да плува във вода на 5 метра от теб си е уникално.Зоопарка в Добрич бе много голям преди да го преместят, сега е център за защита на животни и е само част от това което беше.

10

Анонимен

преди 6 години

да са живи и здрави

9

кочо

преди 6 години

Вие добре ли сте, 160 дка са нищо за животните, та това е една малка нива, в която са затворени животните. Разбира се, че е по-естеатвено да гледаш как лъв ловува без външна намеса, отколкото лъв, на който хвърлят пържолки. Усещали животното, какво усещате едни ограничени и залибяли животни, които няма да оцелеят в естествена среда.

8

Бау

преди 6 години

красавица <3

7

Анонимен

преди 6 години

Браво за малкото кенгурче :D По *** име от Лилян не можаха да измислят...

6

Онуфри

преди 6 години

До Анонимен, коментар 3Прав/а сте, но зоопаркът в Добрич е различен. Той е много голям и животните са в естествената си среда, почти на свобода. Не знам защо го наричат 'зоопарк', по-рано се казваше 'Център за защита на животните и природата'.

5

tipman

преди 6 години

До АнонименПриятелю,Зоолгическата градина в Добрич е доста по-различна от другите - направена е като голям парк. И най-важното клетките на животните са много големи. Само на мечките е колкото половината Варненски зоопарк.А и да видиш животни наживо - не е като по NG Wild и Animal Planet !

4

sperko

преди 6 години

До 3Уважавам чуждото мнение, но съм длъжен да те уведомя, че мисленето ти е много грешно. Телевизията не може да се сравни с това да видиш екзотично животно на живо. Да научиш нещо - да, но не и да го почувстваш. Относно тъжните животни зад решетки - това е въпрос на стопанисване на зоопарка. Лек ден!

3

Анонимен

преди 6 години

Зоологическите градини са отживелица. Били са популярни преди 100 - 200 години, когато това е бил единственият начин, простолюдието да види екзотични животни в собствения си град/държава. Сега е различно. Човек има възможност да гледа хиляди документални филми, показващи диви животни в естествената им среда. Доста по-интересно, отколкото да наблюдаваш тъжни животни зад решетки.

2

андрей

преди 6 години

това е чудесно, НОтрийсет се пише тридесет

1

Мисли

преди 6 години

БРАВО !